Vysněné povolání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Spisovatelka, případně nakladatelka.
Anebo, kdyby to jinak nešlo, tak holywoodská filmová hvězda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neprihlasena Jaruna píše:
Mam sen a stale doufam,ze se mi jeste splni.Mit chovnou stanici psu,utulek,nebo pracovat v utulku.Proste neco se psema,u psu.
zrovna tohle preci neni zadny problem ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Larr píše:závist
Anonymní píše:
ja ho mam a doufam, ze jeste dlouho buduze se situace zmeni k lepsimu. Delam policejniho psovoda
Jop, prace je o uzasna
nekdy je to na pytel, ale to je vsude
a vdzy jsem si myslela ze se tam proste nedostanu, tak nejak to slo mimo me. A najednou jsem tam byla a byla jsem soucasti toho kolotoce. Uzasny ![]()
- Citovat
- Upravit
Klementyna píše:Neprihlasena Jaruna píše:Holky, tohle prani se vam stopro splni, staci jen zajit do nejakeho utulku zadat o praci, vezmou vas vsemi deseti, to se klidne vsadim!Kvatapka píše:NekecejNeprihlasena Jaruna píše:Tak to jsi můj člověk, mám úplně stejné přání…
Mam sen a stale doufam,ze se mi jeste splni.Mit chovnou stanici psu,utulek,nebo pracovat v utulku.Proste neco se psema,u psu...to jsem rada,ze nejsem jedina takovej blazen,ja totiz nikoho jineho neznam.Stale tomu verim,ze to jednou bude a ja jsem vzdycky vsechno dotahla do konce,tak snad i tohle.
Ja delala v utulku brigadu a moje znama ma soukromy utulek a ooobrovsky nedostatek pracovniku - co vim, je to tak v kazdem utulku, s kterym je v kontaktu.
Ale prace teda desna! Nikdy vice!
Ja nemuzu jit do utulku,neumim moc rec a ted mi ani kluka nevzali do skolky
,takze mam smulu (zatim
).
- Citovat
- Upravit
careynka píše:Neprihlasena Jaruna píše:zrovna tohle preci neni zadny problem ne?
Mam sen a stale doufam,ze se mi jeste splni.Mit chovnou stanici psu,utulek,nebo pracovat v utulku.Proste neco se psema,u psu.
Prave,ze je.Uz jsem odpovedela
.V Cesku jsem samozrejme byla se psema v kazdodennim kontaktu,doma jsem sama mela dva.70 kg obludu
a 1kg krysarika.
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Od malička jsem tvrdila, že si vezmu starého bohatého chlapa a nebudu nic dělat. Až na toho starého se mi to splnilo.Manžel je milionář a já se starám o děti, do budoucna plánuji otevřít něco vlastního.
Jé, že vím, kdo se skrývá pod anonymem? ![]()
Jinak já jsem toužila být zpěvačkou nebo učitelkou. Tak jsem učitelka hudby ![]()
V příštím životě budu též rentiérka nebo bohatá manželka
Vidím, že tahle povolání jsou tady dost in
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lulje píše:Anonymní píše:
Od malička jsem tvrdila, že si vezmu starého bohatého chlapa a nebudu nic dělat. Až na toho starého se mi to splnilo.Manžel je milionář a já se starám o děti, do budoucna plánuji otevřít něco vlastního.
Jé, že vím, kdo se skrývá pod anonymem?
Jinak já jsem toužila být zpěvačkou nebo učitelkou. Tak jsem učitelka hudby
V příštím životě budu též rentiérka nebo bohatá manželkaVidím, že tahle povolání jsou tady dost in
![]()
Já myslím, že nevíš ![]()
- Citovat
- Upravit
lulje píše:Anonymní píše:
Jé, že vím, kdo se skrývá pod anonymem?
Jinak já jsem toužila být zpěvačkou nebo učitelkou. Tak jsem učitelka hudby
V příštím životě budu též rentiérka nebo bohatá manželkaVidím, že tahle povolání jsou tady dost in
![]()
já to nejsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth píše:
Mě si nenapadla, já znám ještě jednu co je za vodou..
já myslim že to není nikdo
Musela bych být multimilionářka abych si myslela že jsem za vodou
a to nejsem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit