Vysněné povolání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
23.9.11 22:15
Si založ svou leteckou společnost blbých, tlustých a ošklivých :palec:
momi33 píše:
letuška.
Ale na to jsem moc blbá,tlustá a ošklivá :cry:
  • Citovat
  • Upravit
7661
23.9.11 22:32

Spisovatelka, případně nakladatelka.
Anebo, kdyby to jinak nešlo, tak holywoodská filmová hvězda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.9.11 23:12
Neprihlasena Jaruna píše:
Mam sen a stale doufam,ze se mi jeste splni.Mit chovnou stanici psu,utulek,nebo pracovat v utulku.Proste neco se psema,u psu.

zrovna tohle preci neni zadny problem ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.11 23:15
Larr píše: :palec: závist
Anonymní píše:
ja ho mam a doufam, ze jeste dlouho budu :-) ze se situace zmeni k lepsimu. Delam policejniho psovoda :-)

Jop, prace je o uzasna :-) nekdy je to na pytel, ale to je vsude :-) a vdzy jsem si myslela ze se tam proste nedostanu, tak nejak to slo mimo me. A najednou jsem tam byla a byla jsem soucasti toho kolotoce. Uzasny :-)

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
23.9.11 23:29
Klementyna píše:
Kvatapka píše:
Mam sen a stale doufam,ze se mi jeste splni.Mit chovnou stanici psu,utulek,nebo pracovat v utulku.Proste neco se psema,u psu.
Tak to jsi můj člověk, mám úplně stejné přání…
Nekecej :lol: ..to jsem rada,ze nejsem jedina takovej blazen,ja totiz nikoho jineho neznam.Stale tomu verim,ze to jednou bude a ja jsem vzdycky vsechno dotahla do konce,tak snad i tohle.
Holky, tohle prani se vam stopro splni, staci jen zajit do nejakeho utulku zadat o praci, vezmou vas vsemi deseti, to se klidne vsadim!
Ja delala v utulku brigadu a moje znama ma soukromy utulek a ooobrovsky nedostatek pracovniku - co vim, je to tak v kazdem utulku, s kterym je v kontaktu.
Ale prace teda desna! Nikdy vice!

Ja nemuzu jit do utulku,neumim moc rec a ted mi ani kluka nevzali do skolky :cert: ,takze mam smulu (zatim :mrgreen: ).

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
23.9.11 23:30

Pardon,bydlim v UK.Ne,ze bych neumela cesky :-D .

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
23.9.11 23:32
careynka píše:
zrovna tohle preci neni zadny problem ne? :-)

Prave,ze je.Uz jsem odpovedela :wink: .V Cesku jsem samozrejme byla se psema v kazdodennim kontaktu,doma jsem sama mela dva.70 kg obludu :srdce: a 1kg krysarika.

• Citovat
  • Upravit
5527
23.9.11 23:39
Anonymní píše:
Od malička jsem tvrdila, že si vezmu starého bohatého chlapa a nebudu nic dělat. Až na toho starého se mi to splnilo. :mrgreen: Manžel je milionář a já se starám o děti, do budoucna plánuji otevřít něco vlastního.

Jé, že vím, kdo se skrývá pod anonymem? ;)

Jinak já jsem toužila být zpěvačkou nebo učitelkou. Tak jsem učitelka hudby :lol:
V příštím životě budu též rentiérka nebo bohatá manželka :lol: Vidím, že tahle povolání jsou tady dost in :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.11 09:49
lulje píše:
Anonymní píše:
Od malička jsem tvrdila, že si vezmu starého bohatého chlapa a nebudu nic dělat. Až na toho starého se mi to splnilo. :mrgreen: Manžel je milionář a já se starám o děti, do budoucna plánuji otevřít něco vlastního.

Jinak já jsem toužila být zpěvačkou nebo učitelkou. Tak jsem učitelka hudby :lol:
V příštím životě budu též rentiérka nebo bohatá manželka :lol: Vidím, že tahle povolání jsou tady dost in :palec: :mrgreen:

Já myslím, že nevíš :wink:

• Citovat
  • Upravit
12978
24.9.11 09:59

Tak možná já vím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.9.11 10:01
lulje píše:
Anonymní píše:

V příštím životě budu též rentiérka nebo bohatá manželka :lol: Vidím, že tahle povolání jsou tady dost in :palec: :mrgreen:

já to nejsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.9.11 10:02

ale věřim že většinu sem napadla já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.9.11 10:04

Mě si nenapadla, já znám ještě jednu co je za vodou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.9.11 10:06
Lizbeth píše:
Mě si nenapadla, já znám ještě jednu co je za vodou..

já myslim že to není nikdo :lol: Musela bych být multimilionářka abych si myslela že jsem za vodou :mrgreen: a to nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.9.11 10:13

No hádat se s tebou nebudu.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie