Vysněné povolání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Oceanografka (6-10let), lingvistka (10-29let) a teď nějak nevím, když už lingvistka jsem. Mezi tím jsem chtěla dělat PR, redaktorku, psycholožku, průvodkyni, fotografku. A většinou se mi to plnilo. Teď mám krizi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od malička jsem tvrdila, že si vezmu starého bohatého chlapa a nebudu nic dělat. Až na toho starého se mi to splnilo.
Manžel je milionář a já se starám o děti, do budoucna plánuji otevřít něco vlastního.
- Citovat
- Upravit
Já chtěla být
veterinářkou
pak mě naši strčili na zdrávku, pak jsem šla na VOŠ, pak na VS a na další VS a je ze mě porodní bába a učím na SŠ. To první mě baví hrozně moc, to druhé dělám jen kvuli prázdninám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
Od malička jsem tvrdila, že si vezmu starého bohatého chlapa a nebudu nic dělat. Až na toho starého se mi to splnilo.Manžel je milionář a já se starám o děti, do budoucna plánuji otevřít něco vlastního.
Jee a kde se takovy chlapi hledaj?
Psovodka…
- Citovat
- Upravit
Jako dítě jsem měla mnoho snů… z lásky ke koním jsem vystudovala SŠ zemědělskou ![]()
Nicméně v současné době je již několik let mým snem pracovat s pěstounskými rodinami a pomáhat dětem dostat se do pěstounských rodin a dát jim šanci prožít tak štastný život. Školy na to už mám, tak ted jen aby se zadařilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po 7mi letech doma, je mé vysněné povolání cokoli
Ne vážně, brala bych cokoli co by mělo pracovní dobu od 8hod-14h a nebylo to daleko na dojíždění. Bo bych si chtěla dohlížet ještě pár let na děti jak se přepravují ze školky, školy
Asi to ale v životopise nebude vypadat moc lákavě, beru vše! Ale už jsem dělala fakt ledacos, takže snad se někde na ty 4hodinky upíchnu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:Anonymní píše:Jee a kde se takovy chlapi hledaj?
Od malička jsem tvrdila, že si vezmu starého bohatého chlapa a nebudu nic dělat. Až na toho starého se mi to splnilo.Manžel je milionář a já se starám o děti, do budoucna plánuji otevřít něco vlastního.
Psovodka…
Já ho potkala na diskotéce ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:Anonymní píše:Já ho potkala na diskotéceAnonymní píše:Jee a kde se takovy chlapi hledaj?
Psovodka…
Do pr… tam jsem nikdy nebyla
tak asi tim
- Citovat
- Upravit
Mě vždycky přitahovalo nemocniční prostředí, a když jsme se bavily v pubertě s kamarádkou jak bychom chtěly prožít první sex, tak jsem řekla že s doktorem na operačním stole.. Tak jsem přišla na to, že bych mohla být zdravotní sestra, což se nakonec uskutečnilo, a nelituju. Podotýkám že choutky na doktory mě fakt dokonale přešly
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:Anonymní píše:Já ho potkala na diskotéceAnonymní píše:Jee a kde se takovy chlapi hledaj?
Psovodka…
Jejda, že já hloupá tam nechodím.
![]()
Já jsem chtěla být kdekým: letuška,tlumočnice co hodně cestuje, průvodkyně v Římě (ale nevím, proč zrovna tam, nikdy jsem tam nebyla). A asi nejdýl se mě drželo přání otevřít si malý penz(s?)ion někde v lese. Njn, na to by musely být finance a odvaha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
od 4 let .kdy jsem vyhrála soutěž Alenka stůně jsem chtěla být sestra… a jsem sestra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky od malička toužila dělat zdravotní sestřičku, teď je ze mě porodní asistentka a toužím po tom, mít vlastní sanatorium pro ženy od 0 do 99.let. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
marketm píše:
od 4 let .kdy jsem vyhrála soutěž Alenka stůně jsem chtěla být sestra… a jsem sestra
hezký, já sem zas odmalinka věděla, že chci bejt cokoli jen né zdravotní sestra
jelikož to byla moje maminka (už je v důchodu) a já sem viděla jak se nezastaví + oddře všechno za pány doktory (který si válely šunky a jediný co je zajímalo byl chlast a ženský
) - to sem měla jasno, že tohle fakt dělat nechci …
Příspěvek upraven 23.09.11 v 20:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem vždycky chtěla být herečka,učitelka,lékařka nebo psycholožka, ale zatím jsem se ještě nerozhodla co víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja ho mam a doufam, ze jeste dlouho budu
ze se situace zmeni k lepsimu. Delam policejniho psovoda