Vysněné povolání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.9.11 20:23

ja ho mam a doufam, ze jeste dlouho budu :-) ze se situace zmeni k lepsimu. Delam policejniho psovoda :-)

• Citovat
  • Upravit
2725
23.9.11 20:26

Oceanografka (6-10let), lingvistka (10-29let) a teď nějak nevím, když už lingvistka jsem. Mezi tím jsem chtěla dělat PR, redaktorku, psycholožku, průvodkyni, fotografku. A většinou se mi to plnilo. Teď mám krizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.11 20:27

Od malička jsem tvrdila, že si vezmu starého bohatého chlapa a nebudu nic dělat. Až na toho starého se mi to splnilo. :mrgreen: Manžel je milionář a já se starám o děti, do budoucna plánuji otevřít něco vlastního.

• Citovat
  • Upravit
1946
23.9.11 20:29

Já chtěla být :srdce: veterinářkou :srdce: pak mě naši strčili na zdrávku, pak jsem šla na VOŠ, pak na VS a na další VS a je ze mě porodní bába a učím na SŠ. To první mě baví hrozně moc, to druhé dělám jen kvuli prázdninám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.11 20:29
Anonymní píše:
Od malička jsem tvrdila, že si vezmu starého bohatého chlapa a nebudu nic dělat. Až na toho starého se mi to splnilo. :mrgreen: Manžel je milionář a já se starám o děti, do budoucna plánuji otevřít něco vlastního.

Jee a kde se takovy chlapi hledaj? :-D Psovodka…

• Citovat
  • Upravit
17162
23.9.11 20:30

Jako dítě jsem měla mnoho snů… z lásky ke koním jsem vystudovala SŠ zemědělskou :lol:

Nicméně v současné době je již několik let mým snem pracovat s pěstounskými rodinami a pomáhat dětem dostat se do pěstounských rodin a dát jim šanci prožít tak štastný život. Školy na to už mám, tak ted jen aby se zadařilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.9.11 20:33

Po 7mi letech doma, je mé vysněné povolání cokoli :mrgreen: Ne vážně, brala bych cokoli co by mělo pracovní dobu od 8hod-14h a nebylo to daleko na dojíždění. Bo bych si chtěla dohlížet ještě pár let na děti jak se přepravují ze školky, školy :wink: Asi to ale v životopise nebude vypadat moc lákavě, beru vše! Ale už jsem dělala fakt ledacos, takže snad se někde na ty 4hodinky upíchnu 8-) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.11 20:33
Anonymní píše:
Anonymní píše:

Já ho potkala na diskotéce :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.11 20:39
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:

Do pr… tam jsem nikdy nebyla :-D tak asi tim

• Citovat
  • Upravit
134
23.9.11 20:40

Mě vždycky přitahovalo nemocniční prostředí, a když jsme se bavily v pubertě s kamarádkou jak bychom chtěly prožít první sex, tak jsem řekla že s doktorem na operačním stole.. Tak jsem přišla na to, že bych mohla být zdravotní sestra, což se nakonec uskutečnilo, a nelituju. Podotýkám že choutky na doktory mě fakt dokonale přešly 8-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.9.11 20:41
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:

Jejda, že já hloupá tam nechodím. :cry: :lol:
Já jsem chtěla být kdekým: letuška,tlumočnice co hodně cestuje, průvodkyně v Římě (ale nevím, proč zrovna tam, nikdy jsem tam nebyla). A asi nejdýl se mě drželo přání otevřít si malý penz(s?)ion někde v lese. Njn, na to by musely být finance a odvaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
23.9.11 20:52

od 4 let .kdy jsem vyhrála soutěž Alenka stůně jsem chtěla být sestra… a jsem sestra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
23.9.11 20:55

Já taky od malička toužila dělat zdravotní sestřičku, teď je ze mě porodní asistentka a toužím po tom, mít vlastní sanatorium pro ženy od 0 do 99.let. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.9.11 20:56
marketm píše:
od 4 let .kdy jsem vyhrála soutěž Alenka stůně jsem chtěla být sestra… a jsem sestra :mrgreen:

hezký, já sem zas odmalinka věděla, že chci bejt cokoli jen né zdravotní sestra :lol: jelikož to byla moje maminka (už je v důchodu) a já sem viděla jak se nezastaví + oddře všechno za pány doktory (který si válely šunky a jediný co je zajímalo byl chlast a ženský :lol:) - to sem měla jasno, že tohle fakt dělat nechci …

Příspěvek upraven 23.09.11 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
23.9.11 20:56

Já jsem vždycky chtěla být herečka,učitelka,lékařka nebo psycholožka, ale zatím jsem se ještě nerozhodla co víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat