Vysněné povolání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
23.9.11 19:56

Já bych chtěla, aby mě někdo platil za čtení knih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
23.9.11 19:58

chtěla jsem pracovat v knihovně,trafice nebo papirnictví,od mala jsem byla hypochondr a panický stach z krve byl obrovský… a nakonec je ze mě zdavotní sestra :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
23.9.11 19:59

tak já chtěla být veterinářkou. :-)

• Citovat
  • Upravit
Larr
23.9.11 19:59
Taky jsem chtěla mít zdrávku, rodiče mě odrazovali (že prý se budu tahat s pacienty). Mám ekonomku a sekretařinu obcházím obloukem, nesnáším kontakt s papírem a sezení na zadku:))
Terrad píše:
Já jsem vždycky chtěla mít menší penzion a třeba s malou hospůdkou a toužím po tom čím dál víc :-( . Místo toho jsem zdravotní sestra a dělám od nevidím do nevidím :zed: (teď jsem teda na RD :lol: ).
  • Citovat
  • Upravit
36544
23.9.11 20:00

Jako malá jsem chtěla být televizní moderátorkou :mrgreen:
Pak archeoložkou… a nakonec jsem toužila dělat delegátku a cestovat, cestovat cestovat :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
23.9.11 20:01
Souhlas, štěstí na kolektiv i lidi kolem je asi základ veškerého povolání.
MaryClementine píše:
vysněné povolání dělám - učitelka na SŠ. ;-) Ale je to dost o štěstí na kolektiv a děcka ve třídě.Příspěvek upraven 23.09.11 v 19:49
  • Citovat
  • Upravit
5173
23.9.11 20:01
fufiiina píše:
chtěla jsem pracovat v knihovně,trafice nebo papirnictví,od mala jsem byla hypochondr a panický stach z krve byl obrovský… a nakonec je ze mě zdavotní sestra :think: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: tak tomu se říká : od odříkanýho chleba nejvěčí krajíc :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
23.9.11 20:03
Vypadáš jako vysloveně společenský typ:)))))))))
tetma píše:
motika píše:
Tak já vždycky chtěla být knihovnicí, nebo zalezlá někde ve vykopávkách či archivu, kde bych byla uplně bez lidí,sama samotinká. :srdce:
:palec: :palec: taky dobrý
  • Citovat
  • Upravit
2901
23.9.11 20:03

Odmala jsem všechny učila:) Chtěla jsem být učitelkou, vystudovala jsem učitelství - a jsem učitelka:) Ale kdybych si měla fakt vybrat - tak bych chtěla být manželka milionáře:)) Až bych se nabažila nakupování a kadeřnic a kosmetik, tak bych si pořídila buď hotýlek, nebo něco kolem ručních prací - ne na výdělek, jen pro zábavu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
23.9.11 20:05
Larr píše:
Taky jsem chtěla mít zdrávku, rodiče mě odrazovali (že prý se budu tahat s pacienty). Mám ekonomku a sekretařinu obcházím obloukem, nesnáším kontakt s papírem a sezení na zadku:))

jsem na tom stejně s tím rozdílem, že mě nakonec práce v kanclu úplně nadchla! Prostě mě to baví a jsem ráda, že jsem se nechala ovlinit rodiči (ale nikdy bych jim to nepřiznala :mrgreen: )
ale jinak jsem chtěla být princeznou, striptérkou, doktorkou, prostě kdečím!
a jak tu někdo psal, kdyby mě někdo platil za to, že čtu knížky, tak bych byla taky spokojená :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.09.11 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
23.9.11 20:06

Se čtením knih plně souhlasím.

Dlouho chci pást krávy (ovlivněna filmem Léto s kovbojem) - ale jenom za hezkého počasí a ještě k tomu v létě - a číst a číst. :lol:
Lizbeth píše:
Já bych chtěla, aby mě někdo platil za čtení knih.
  • Citovat
  • Upravit
2803
23.9.11 20:15

Dříve jsem chtěla být kastelánkou na Hluboký.

Dnes rentiérkou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
23.9.11 20:16

Já chtěla bát modelka :lol: ,což je u mě tragikomická záležitost s 160 cm,deseti kily na víc a jizvou na tváři.No,a teď jsem se ještě sama popsala jako naprostá krasavice :lol: :mrgreen: :lol: Nuž,trocha sebekritiky neuškodí.

Tak dělám v soc. službách :wink: ,což mě i uspokojuje.

• Citovat
  • Upravit
25123
23.9.11 20:19
Larr píše:
Souhlas, štěstí na kolektiv i lidi kolem je asi základ veškerého povolání.
MaryClementine píše:
vysněné povolání dělám - učitelka na SŠ. ;-) Ale je to dost o štěstí na kolektiv a děcka ve třídě.

taky souhlasím - já teda taky před MD pracovala jako učitelka na gymplu a moc mě to bavilo, konečně sem se pracovně našla ale nikdy by mě nenapadlo, že ze mě bude učitelka :mrgreen: …jen potřebuju doplnit ještě to správné vzdělání což bude ještě oříšek :think: abych mohla dál učit (mám jen Bc.ekonomku)

jinak sem chtěla pracovat se zvířatama ..lákala mě etologie (chování) živočichů + fotografie – takže sem se viděla někde v džungli jak fotim divočinu :lol: jako fotografka cestuju po světě atpod…

a třeba taková soukromá školka by taky nebyla špatná - to je opravdu ale asi jen sen :think:

Příspěvek upraven 23.09.11 v 20:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
23.9.11 20:20
:palec: :palec: :palec:
baghira píše:
Odmala jsem všechny učila:) Chtěla jsem být učitelkou, vystudovala jsem učitelství - a jsem učitelka:) Ale kdybych si měla fakt vybrat - tak bych chtěla být manželka milionáře:)) Až bych se nabažila nakupování a kadeřnic a kosmetik, tak bych si pořídila buď hotýlek, nebo něco kolem ručních prací - ne na výdělek, jen pro zábavu:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat