Vysněné povolání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
chtěla jsem pracovat v knihovně,trafice nebo papirnictví,od mala jsem byla hypochondr a panický stach z krve byl obrovský… a nakonec je ze mě zdavotní sestra
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terrad píše:
Já jsem vždycky chtěla mít menší penzion a třeba s malou hospůdkou a toužím po tom čím dál víc. Místo toho jsem zdravotní sestra a dělám od nevidím do nevidím
(teď jsem teda na RD
).
- Citovat
- Upravit
Jako malá jsem chtěla být televizní moderátorkou ![]()
Pak archeoložkou… a nakonec jsem toužila dělat delegátku a cestovat, cestovat cestovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MaryClementine píše:
vysněné povolání dělám - učitelka na SŠ.Ale je to dost o štěstí na kolektiv a děcka ve třídě.Příspěvek upraven 23.09.11 v 19:49
- Citovat
- Upravit
fufiiina píše:
chtěla jsem pracovat v knihovně,trafice nebo papirnictví,od mala jsem byla hypochondr a panický stach z krve byl obrovský… a nakonec je ze mě zdavotní sestra![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tetma píše:motika píše:
Tak já vždycky chtěla být knihovnicí, nebo zalezlá někde ve vykopávkách či archivu, kde bych byla uplně bez lidí,sama samotinká.![]()
taky dobrý
- Citovat
- Upravit
Odmala jsem všechny učila:) Chtěla jsem být učitelkou, vystudovala jsem učitelství - a jsem učitelka:) Ale kdybych si měla fakt vybrat - tak bych chtěla být manželka milionáře:)) Až bych se nabažila nakupování a kadeřnic a kosmetik, tak bych si pořídila buď hotýlek, nebo něco kolem ručních prací - ne na výdělek, jen pro zábavu:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Larr píše:
Taky jsem chtěla mít zdrávku, rodiče mě odrazovali (že prý se budu tahat s pacienty). Mám ekonomku a sekretařinu obcházím obloukem, nesnáším kontakt s papírem a sezení na zadku:))
jsem na tom stejně s tím rozdílem, že mě nakonec práce v kanclu úplně nadchla! Prostě mě to baví a jsem ráda, že jsem se nechala ovlinit rodiči (ale nikdy bych jim to nepřiznala
)
ale jinak jsem chtěla být princeznou, striptérkou, doktorkou, prostě kdečím!
a jak tu někdo psal, kdyby mě někdo platil za to, že čtu knížky, tak bych byla taky spokojená ![]()
Příspěvek upraven 23.09.11 v 20:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se čtením knih plně souhlasím.
Dlouho chci pást krávy (ovlivněna filmem Léto s kovbojem) - ale jenom za hezkého počasí a ještě k tomu v létě - a číst a číst.Lizbeth píše:
Já bych chtěla, aby mě někdo platil za čtení knih.
- Citovat
- Upravit
Dříve jsem chtěla být kastelánkou na Hluboký.
Dnes rentiérkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chtěla bát modelka
,což je u mě tragikomická záležitost s 160 cm,deseti kily na víc a jizvou na tváři.No,a teď jsem se ještě sama popsala jako naprostá krasavice
Nuž,trocha sebekritiky neuškodí.
Tak dělám v soc. službách
,což mě i uspokojuje.
- Citovat
- Upravit
Larr píše:
Souhlas, štěstí na kolektiv i lidi kolem je asi základ veškerého povolání.MaryClementine píše:
vysněné povolání dělám - učitelka na SŠ.Ale je to dost o štěstí na kolektiv a děcka ve třídě.
taky souhlasím - já teda taky před MD pracovala jako učitelka na gymplu a moc mě to bavilo, konečně sem se pracovně našla ale nikdy by mě nenapadlo, že ze mě bude učitelka
…jen potřebuju doplnit ještě to správné vzdělání což bude ještě oříšek
abych mohla dál učit (mám jen Bc.ekonomku)
jinak sem chtěla pracovat se zvířatama ..lákala mě etologie (chování) živočichů + fotografie – takže sem se viděla někde v džungli jak fotim divočinu
jako fotografka cestuju po světě atpod…
a třeba taková soukromá školka by taky nebyla špatná - to je opravdu ale asi jen sen ![]()
Příspěvek upraven 23.09.11 v 20:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
baghira píše:
Odmala jsem všechny učila:) Chtěla jsem být učitelkou, vystudovala jsem učitelství - a jsem učitelka:) Ale kdybych si měla fakt vybrat - tak bych chtěla být manželka milionáře:)) Až bych se nabažila nakupování a kadeřnic a kosmetik, tak bych si pořídila buď hotýlek, nebo něco kolem ručních prací - ne na výdělek, jen pro zábavu:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit