Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé emimiňačky a emimiňáci, vždycky se tady dočkám nějaké dobré rady, tak se na vás zase obracím ![]()
Mám přeinstalovaný notebook a od té doby mi nejdou vypalovat CD a DVD tak, aby je přehrával jiný přehrávač, než jen notebook. Dříve mi to šlo v pohodě, mohla jsem si vzít CD do auta, dětem pohádky na DVD přehrávač… A teď cokoliv vypálím, tak to funguje jen u mě ![]()
Dejte mi prosím radu, přes co vypalovat, případně co nainstalovat, přeinstalovat…
Třeba dobrý je Nero a CD burning.. A do jakého formátu to přepalujete? Taky potom záleží jestli ten formát podporuje ta „věc“kde to CD/DVD vkládáte..
Za mě je ideální dvojka NERO a Shrink, obojí od stejného šikovného autora… Tím pokoříš cokoliv.
Taky jsem za Nero. Ale vaše přehrávače nemusí podporovat formát, ve kterém je DVD vypálené
Shrink zvládne vypálit libovolný aktuální formát (pokud je to aktuální verze softwaru) a navíc umožní upravit velikost filmu/mediálního souboru asi plus minus 12 procent (za cenu mírného zhoršení kvality). Tuhle „nepatrnou výhodu“ jsem už párkrát ocenil…