Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, z osobních důvodů anonymněChodím půl roku s přítelem, nebydlíme spolu, ale vidíme se tak 5× do týdne. No a dneska jsem se dozvěděla, že u něj přespala jeho ex. V neděli mi řekl, že se večer neuvidíme, protože jede s tátou sportovat a vrátí se až pozdě večer. No a dnes jsem se dozvěděla, že s ním sportovat byl, ale že s nima byla i partnerova ex a pak u něj prespala a dopoledne jela domů. Dozvěděla jsem se to z úplně jiného zdroje než od něj. Jsem teď týden na škole v přírodě (pracuju jako ucitelka), takže se uvidíme až v pátek a já jsem z toho úplně vyřízená a nevím co mám dělat. Asi jsem to potřebovala ze sebe dostat, vypsat se, protože se tady potrebuju soustředit na děti, ale jsem mimo
Netolerovala bych to, k tomu neexistuje nikdy zadny duvod.
No to je dost blbý ![]()
Lhal ti, schválně ti to neřekl, protože mu bylo jasný, že ti to bude vadit, ale buď ráda, že to prasklo… Řekla bych mu, že o tom vím a asi to ukončila. Na tohle bych neměla žaludek.
Je mi to líto ![]()
Nevadilo by mi, kdyby u něj prespala ex, kamarádka nebo kolegyně. Zato by mi vadilo, kdyby mi to zatajil.
Ikdyby v tom nic nebylo, tak už jen z principu bych ho poslala k vodě.
Zatajil ti to a co si budeme, každý ví, že přespávání ex není ve vztahu úplně ideální.
A důvěra je v háji… co dodat, asi jen, buď ráda, že ses to dozvěděla (raději teď než později a kdo ví, kolikrát by to ještě bylo).
@Markéta188
Přesně tak, ještě jsem se ho ptala s kým jede a on mi úplně v klidu do očí řekl, že s tátou. Už jednou se něco podobného stalo asi po třech měsících chození a teď znovu. Vím, že by ho ex chtěla zpátky, jednou za čas se mu ozve s nějakou záminkou, že potřebuje s něčím poradit a tak…prostě s ním chce být v kontaktu, tak nevěřím, že by se za celý večer o něco nepokusila.
Holky moc děkuju za reakce, jsem teď 150km daleko a po telefonu nic řešit nechci. Poslední vztahy mi fakt nevycházejí, asi si pořídím kočku
![]()
Zatajil to proto, protože to s ní nemá uzavřené. Jste na vedlejší koleji a máte čekat, až přejede rychlík. Pak vám buď padne zelená, nebo zůstanete stát na červenou.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, z osobních důvodů anonymněChodím půl roku s přítelem, nebydlíme spolu, ale vidíme se tak 5× do týdne. No a dneska jsem se dozvěděla, že u něj přespala jeho ex. V neděli mi řekl, že se večer neuvidíme, protože jede s tátou sportovat a vrátí se až pozdě večer. No a dnes jsem se dozvěděla, že s ním sportovat byl, ale že s nima byla i partnerova ex a pak u něj prespala a dopoledne jela domů. Dozvěděla jsem se to z úplně jiného zdroje než od něj. Jsem teď týden na škole v přírodě (pracuju jako ucitelka), takže se uvidíme až v pátek a já jsem z toho úplně vyřízená a nevím co mám dělat. Asi jsem to potřebovala ze sebe dostat, vypsat se, protože se tady potrebuju soustředit na děti, ale jsem mimo
Nechapu, proc ti to nerekl, tim jedinym by mohl aspon nejak odvratit to, jak to vypada. Nebo nejlip ti rict dopredu, ze se s ni potka. Umim si predstavit i situaci, ze u nej prespat musela a nic nebylo, kdyz bych se snazila byt naivni, ale mel by ti to rict. Treba nechce po telefonu? Ktery dobrak ti to naprasil na skolu v prirode? Ex je nejak spjata s jeho rodinou?
@Prostě Vodnář
Děkuju za reakci, taky mě to napadlo, ale asi jsem si to pořád nechtěla přiznat.
Blbost, kočka má svou hrdost, pes je mnohem víc milující.
@Anonymní píše:
Holky moc děkuju za reakce, jsem teď 150km daleko a po telefonu nic řešit nechci. Poslední vztahy mi fakt nevycházejí, asi si pořídím kočku![]()
@tini píše:
Nechapu, proc ti to nerekl, tim jedinym by mohl aspon nejak odvratit to, jak to vypada. Nebo nejlip ti rict dopredu, ze se s ni potka. Umim si predstavit i situaci, ze u nej prespat musela a nic nebylo, kdyz bych se snazila byt naivni, ale mel by ti to rict. Treba nechce po telefonu? Ktery dobrak ti to naprasil na skolu v prirode? Ex je nejak spjata s jeho rodinou?
Ne úplně v klidu mi oznámil, že jede s tátou a že tam budou pozdě do večera, takže se spolu neuvidíme. Není spjata s jeho rodinou, ale pořád s nimi chce být v kontaktu, že má jeho taťku ráda a že ho vždycky ráda uvidí. Co vím tak mu jednou i volala a ptala se jak se má a jestli někdy nepůjdou společně na kola.
Ahoj holky, z osobních důvodů anonymně
Chodím půl roku s přítelem, nebydlíme spolu, ale vidíme se tak 5× do týdne. No a dneska jsem se dozvěděla, že u něj přespala jeho ex. V neděli mi řekl, že se večer neuvidíme, protože jede s tátou sportovat a vrátí se až pozdě večer. No a dnes jsem se dozvěděla, že s ním sportovat byl, ale že s nima byla i partnerova ex a pak u něj prespala a dopoledne jela domů. Dozvěděla jsem se to z úplně jiného zdroje než od něj. Jsem teď týden na škole v přírodě (pracuju jako ucitelka), takže se uvidíme až v pátek a já jsem z toho úplně vyřízená a nevím co mám dělat. Asi jsem to potřebovala ze sebe dostat, vypsat se, protože se tady potrebuju soustředit na děti, ale jsem mimo