Přespala u něho jeho ex

Anonymní
5.6.23 19:13

Přespala u něho jeho ex

Ahoj holky, z osobních důvodů anonymně

Chodím půl roku s přítelem, nebydlíme spolu, ale vidíme se tak 5× do týdne. No a dneska jsem se dozvěděla, že u něj přespala jeho ex. V neděli mi řekl, že se večer neuvidíme, protože jede s tátou sportovat a vrátí se až pozdě večer. No a dnes jsem se dozvěděla, že s ním sportovat byl, ale že s nima byla i partnerova ex a pak u něj prespala a dopoledne jela domů. Dozvěděla jsem se to z úplně jiného zdroje než od něj. Jsem teď týden na škole v přírodě (pracuju jako ucitelka), takže se uvidíme až v pátek a já jsem z toho úplně vyřízená a nevím co mám dělat. Asi jsem to potřebovala ze sebe dostat, vypsat se, protože se tady potrebuju soustředit na děti, ale jsem mimo :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22569
5.6.23 19:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky, z osobních důvodů anonymněChodím půl roku s přítelem, nebydlíme spolu, ale vidíme se tak 5× do týdne. No a dneska jsem se dozvěděla, že u něj přespala jeho ex. V neděli mi řekl, že se večer neuvidíme, protože jede s tátou sportovat a vrátí se až pozdě večer. No a dnes jsem se dozvěděla, že s ním sportovat byl, ale že s nima byla i partnerova ex a pak u něj prespala a dopoledne jela domů. Dozvěděla jsem se to z úplně jiného zdroje než od něj. Jsem teď týden na škole v přírodě (pracuju jako ucitelka), takže se uvidíme až v pátek a já jsem z toho úplně vyřízená a nevím co mám dělat. Asi jsem to potřebovala ze sebe dostat, vypsat se, protože se tady potrebuju soustředit na děti, ale jsem mimo :(

Netolerovala bych to, k tomu neexistuje nikdy zadny duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
5.6.23 19:23

No to je dost blbý :think:
Lhal ti, schválně ti to neřekl, protože mu bylo jasný, že ti to bude vadit, ale buď ráda, že to prasklo… Řekla bych mu, že o tom vím a asi to ukončila. Na tohle bych neměla žaludek.
Je mi to líto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43549
5.6.23 19:29

Nevadilo by mi, kdyby u něj prespala ex, kamarádka nebo kolegyně. Zato by mi vadilo, kdyby mi to zatajil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6899
5.6.23 19:29

Po půl roce důvěra v háji. Asi bych to ukončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6630
5.6.23 19:30

Ikdyby v tom nic nebylo, tak už jen z principu bych ho poslala k vodě.
Zatajil ti to a co si budeme, každý ví, že přespávání ex není ve vztahu úplně ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9387
5.6.23 19:36

A důvěra je v háji… co dodat, asi jen, buď ráda, že ses to dozvěděla (raději teď než později a kdo ví, kolikrát by to ještě bylo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.23 19:38

@Markéta188
Přesně tak, ještě jsem se ho ptala s kým jede a on mi úplně v klidu do očí řekl, že s tátou. Už jednou se něco podobného stalo asi po třech měsících chození a teď znovu. Vím, že by ho ex chtěla zpátky, jednou za čas se mu ozve s nějakou záminkou, že potřebuje s něčím poradit a tak…prostě s ním chce být v kontaktu, tak nevěřím, že by se za celý večer o něco nepokusila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.23 19:40

Holky moc děkuju za reakce, jsem teď 150km daleko a po telefonu nic řešit nechci. Poslední vztahy mi fakt nevycházejí, asi si pořídím kočku :) :zed:

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
5.6.23 19:42

Zatajil to proto, protože to s ní nemá uzavřené. Jste na vedlejší koleji a máte čekat, až přejede rychlík. Pak vám buď padne zelená, nebo zůstanete stát na červenou.

@Anonymní píše:
Ahoj holky, z osobních důvodů anonymněChodím půl roku s přítelem, nebydlíme spolu, ale vidíme se tak 5× do týdne. No a dneska jsem se dozvěděla, že u něj přespala jeho ex. V neděli mi řekl, že se večer neuvidíme, protože jede s tátou sportovat a vrátí se až pozdě večer. No a dnes jsem se dozvěděla, že s ním sportovat byl, ale že s nima byla i partnerova ex a pak u něj prespala a dopoledne jela domů. Dozvěděla jsem se to z úplně jiného zdroje než od něj. Jsem teď týden na škole v přírodě (pracuju jako ucitelka), takže se uvidíme až v pátek a já jsem z toho úplně vyřízená a nevím co mám dělat. Asi jsem to potřebovala ze sebe dostat, vypsat se, protože se tady potrebuju soustředit na děti, ale jsem mimo :(
  • Citovat
  • Upravit
4166
5.6.23 19:42

Nechapu, proc ti to nerekl, tim jedinym by mohl aspon nejak odvratit to, jak to vypada. Nebo nejlip ti rict dopredu, ze se s ni potka. Umim si predstavit i situaci, ze u nej prespat musela a nic nebylo, kdyz bych se snazila byt naivni, ale mel by ti to rict. Treba nechce po telefonu? Ktery dobrak ti to naprasil na skolu v prirode? Ex je nejak spjata s jeho rodinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.23 19:44

@Prostě Vodnář
Děkuju za reakci, taky mě to napadlo, ale asi jsem si to pořád nechtěla přiznat.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
5.6.23 19:47

Blbost, kočka má svou hrdost, pes je mnohem víc milující.

@Anonymní píše:
Holky moc děkuju za reakce, jsem teď 150km daleko a po telefonu nic řešit nechci. Poslední vztahy mi fakt nevycházejí, asi si pořídím kočku :) :zed:
  • Citovat
  • Upravit
6899
5.6.23 19:48

Třeba až se vrátíš tak to vyřeší on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.23 19:49
@tini píše:
Nechapu, proc ti to nerekl, tim jedinym by mohl aspon nejak odvratit to, jak to vypada. Nebo nejlip ti rict dopredu, ze se s ni potka. Umim si predstavit i situaci, ze u nej prespat musela a nic nebylo, kdyz bych se snazila byt naivni, ale mel by ti to rict. Treba nechce po telefonu? Ktery dobrak ti to naprasil na skolu v prirode? Ex je nejak spjata s jeho rodinou?

Ne úplně v klidu mi oznámil, že jede s tátou a že tam budou pozdě do večera, takže se spolu neuvidíme. Není spjata s jeho rodinou, ale pořád s nimi chce být v kontaktu, že má jeho taťku ráda a že ho vždycky ráda uvidí. Co vím tak mu jednou i volala a ptala se jak se má a jestli někdy nepůjdou společně na kola.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky