Přespání na letišti ve Skotsku
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přespání na letišti
Dobrý den všem,
v létě letíme s manželem do Skotska. Zpáteční let z Edinburghu však máme 7:30, předpokládám, že nejpozději 6:30 budeme muset být na letišti. Zajímalo by mě, zda je možné si dát na pár hodin šlofíka přímo na letišti. Žebychom do pozdního večera trávili čas v Edi, pak se kolem 23. hodiny přepravili na letiště a tam někde na lavičkách na těch pár hodin zadřímali… Nevím, jak to takto v noci naletištích chodí, proto se ptám, jestli nemáte někdo zkušenosti. Aby nás tam ochranka nevypoklonkovala… Měli bychom právě tu výmluvu, že „za pár hodin nám to letí…“ Ubytování v Edi je docela drahé a na těch pár hodin mi přijde škoda platit tisíce za to, že se ani nevyspíme… Díky za rady a zkušenosti i z jiných mezinárodních letišť ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@JLP píše:
Dobrý den všem,
v létě letíme s manželem do Skotska. Zpáteční let z Edinburghu však máme 7:30, předpokládám, že nejpozději 6:30 budeme muset být na letišti. Zajímalo by mě, zda je možné si dát na pár hodin šlofíka přímo na letišti. Žebychom do pozdního večera trávili čas v Edi, pak se kolem 23. hodiny přepravili na letiště a tam někde na lavičkách na těch pár hodin zadřímali… Nevím, jak to takto v noci naletištích chodí, proto se ptám, jestli nemáte někdo zkušenosti. Aby nás tam ochranka nevypoklonkovala… Měli bychom právě tu výmluvu, že „za pár hodin nám to letí…“ Ubytování v Edi je docela drahé a na těch pár hodin mi přijde škoda platit tisíce za to, že se ani nevyspíme… Díky za rady a zkušenosti i z jiných mezinárodních letišť
myslím že je to docela běžný, určitě vás nikdo nevyhodí. nemám teda zkušenost se Skotskem. ale v Praze vloni v září, letěli jsme asi v půl 6, a mamka se bojí nočníma, já ji tam hodin nemohla, tak tam jela posledním denním busem, okolo půlnoci. a všechno v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spali jsme takhle v Aténách, je to teda 6 let zpátky, ale úplně v pohodě. Myslím, že s tím všichni počítají, že někdo čeká na letadlo. My teda spali na sedačkách v sedě, protože jsme nevěděli co a jak, ale spousta lidí si tam vytahlo karimatky, spacáky, a v nějakém koutku to zalomili a v pohodě. Jak já jim záviděla
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, jak v Ed., ale třeba v Mnichově se letiště vyprázdnilo posledním příletem okolo 24,oo hod.Ne, že by vyhazovali z haly, ale pak už tam jezdily jen ještěrky s úklidem. Takový blbý pocit to byl, s bágly v liduprázdné hale, jak bezdomovec nebo imigrant.Bus na Prahu jel v 02,oo hod, ale bylo to nekonečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc za reakce! Asi to tak fakt uděláme - ty ceny za nocleh jsou fakt nehorázné - sice jsou snídaně v ceně, ale stejně by nám ji v 5:00 nikdo nedělal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my jsme takhle spali na letišti v Miláně. Přes den jsme se plácali po městě, večer jsme dorazili na letiště a letělo nám to někdy dopoledne. Ale pro mě to bylo peklo. Nikde nikdo a hlavně příšerná zima. Ale bylo to v lednu
Jinak tam spalo lidí víc. Spali jsme s hlavou na kufrech, aby jsme o ně nepřišli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já třeba sháněla ve Frankfurtu „denní“ ubytování od cca 07,oo hod. do nějakých 17,00 hod. tedy „denní“ přespání na překlenutí doby od příjezdu do odletu. Nelze, nejde, neznají…
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Některá světová letiště, což tedy není tento případ, mají přímo na letišti takové buňky na přespání. Bože, co by za to člověk dal ![]()
pro smutné pobavení:
http://www.novinky.cz/…hourite.html
Příspěvek upraven 06.04.14 v 17:59
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa
když oni všude mají zpoplatněnou noc… By nevěděli, jak Tě zadat do účetnictví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stránky k tématu - to jsem vygooglila:
http://www.sleepinginairports.net/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme takhle párkrát strávili celou noc na athénském letišti a bylo to v pohodě… sice tam občas prošli zaměstnanci letiště a budili lidi, kteří tam spali, ale to spíš až ráno, když se začaly otevírat obchody
přes noc to bylo v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JLP píše:
@Burj Chalifakdyž oni všude mají zpoplatněnou noc… By nevěděli, jak Tě zadat do účetnictví
jednoduše - jako exota ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa díky za článek - jdu mrknout na ten výzkum - třeba tam bude něco víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toto je ideál, to jsem měla na mysli:
http://www.novinky.cz/…tujicim.html
http://www.maxidesign.cz/…-cl-181.html
Příspěvek upraven 06.04.14 v 18:05
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Videla jsem v Dubaji spat lidi na zemi a kolem nich plno tasek a kufru, ze to fakt vypadalo jak v nejake bezdomovecke osade..to byli hlavne Africani a Indove, kteri se ukladali i na mista, kudy se normalne chodilo a oni spokojene chrupkali
jinak byvaji na letistich takova lehatka (to mame, myslim, i v Praze, takze je dobre chytnout si nejake takove misto a nejak to cekani prezit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit