Nejvýhodnější bankovní účet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nejvýhodnější bankovní účet
Zdravím
Chtěla bych se zeptat u které banky máte založený účet a jak jste spokojené. Já mám účet u komerčky (uplně ten nejzákladnější) a každým dnem jsem víc a víc zklamaná. V jednom kuse se mi strhávají peníze a to i za výběr z KB bankomatu. Takže jsme se rozhodli přejít k jinačí bance, teď akorát zbývá si vybrat. Proto vás prosím o vaše tipy
Díky moc..
Ještě jsem zapomněla dodat, žee klidně můžu mít i studentský účet, kdybyste o nějaké fájn věděli ![]()
Příspěvek upraven 03.04.14 v 08:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja mam studentskej u posty. Az mi skonci jdu k fio nebo air bank. Nasi maji u fio a super. Az na ebanking.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam air bank a jsem spokojená, ale nevybírám z bankomatu
, u nich jde asi za poplatek 100 kč měsíčně vybírat kdekoliv už pak bez poplatku. Jinak je účet celý bez poplatku a navíc za několik plateb kartou máš nějaká procenta navíc podle toho kolik tam máš peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael Mám FIO a neplatím ani ň
Platby přes internet taky v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
Ja mam studentskej u posty. Az mi skonci jdu k fio nebo air bank. Nasi maji u fio a super. Az na ebanking.
Co se ti nelíbí na ebankingu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď air bank, equa bank, nebo já mám u ge money bez poplatků (génius gratis)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mbank, platím sice 9Kč za výběr z bankomatu, ale je jedno, u kterého bankomatu. Internetbanking v pohodě, platby přes účet zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hesovi já mám poštovku, platím 35 kč, jinak nic. Chlap má Raifku, tomu dokonce i prachy vracejí jako bonus /ale je tam třeba určitý obrat na účtu měsíčně/. Platí celých 10 kč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si říkám, že jsem fakt blbá, když té bance cpu tolik peněz měsíčně! Jdu s tím hned něco dělat.. Já si myslím, že mi měsíčně tak 200,– minimálně seberou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hesovi jen si dej pozor na síť bankomatů či na obraty.. Někde se za výběry z cizích platí. Ale je to v řádech korun, pokud máš větší obraty, tak máš výběry zadarmo i v těch cizích bankomatech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vin píše:
Co se ti nelíbí na ebankingu?
No ze se neodhlasi. Kdyz se prihlasis a zavres okno nebo jdes na jinou webku a vratis se, jsi furt prihlasena. Treba kbani posta to tak nemaji. Prijde mi nezabezpecenej…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Fio a pokojenost, pro mě nejpřehlednější internetbanking.
@Krkael odhlásí tě sám po pár minutách. Už jsem to párkrát ocenila, když jsem si při překlikávání mezi jednotlivými listy omylem zavřela FIO, takže jsem nemusela znovu vypisovat všechny údaje.
- Citovat
- Upravit
Komerčka je šílená, tam jsou poplatky snad i za to, že tam ty peníze přijdou
já mám studen. u pošty je do 26 let zdarma, takze zatim spokojenost:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je strasne tezky poradit. Ja mela donedavna ucet u Ge za 130 mesicne. Kazdy rok zvedali poplatek, tak jsem si postezovala, ze mi to prijde dost a skoncim. No a od ty doby ho mam zdarma. Je to strasne individualni. Jedna pani ze sporky mi rikala, ze kdyz chce klient odejit, taky mu ho daji zdarma. Pak Fio je snad levna, nemam ale zkusenost. Musis se fakt poptat v bankach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit