Přestala pít mléko 3 měsíce

22
3.11.21 09:59

Přestala pít mléko UM 3 měsíce

Zničehonic přestala chtít pít UM
Prosím pomoc, jsou zoufalá, malá tři měsíce, poslední dva týdny bojujeme s pitím, máme Sunar hypoalergenní, pila v pohodě a teď odmítá, brali nám stery že stolice i moč, kontrola uši, všechno v pořádku ale nic nepije, zkusila jsme ji dát obyč Sunar kvůli chuti napřed se chytla a asi tři pití v pohodě a teď je to ještě horší, nepije a ještě ji bolí břicho, máte někdo zkušenost a co s tím, doktorka neřeší, je zavalena nemocnýma dětma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.11.21 10:02

@Lipis může být spurt.. zatnout zuby a vydržet, hlídat pocurane plinky..malý mi to občas taky dělal, zkoušela jsem i třeba čaj. Při nejhorším úplně změnit značku um

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.11.21 10:04

@martina.se já myslela že když je sprut tak mimi právě potřebuje hodně pít, čaj i vodu taky plive :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.11.21 10:06

A kolik má počůraných plenek denně? Bříško jí bolí - z čeho tak soudíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.11.21 10:09

@unuděná pocuranych plenek má tak osm, a bříško když mačkám tak je tvrdé a pláče přitom a pořád se promina a kroutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.11.21 10:14
@Lipis píše:
@unuděná pocuranych plenek má tak osm, a bříško když mačkám tak je tvrdé a pláče přitom a pořád se promina a kroutí

Osm plenek je víc než dost, čili nejspíš vypije dostatek (ne podle tabulek, ale podle toho, co potřebuje její tělo). Bříško může bolet z milionu důvodů - kolik času denně tráví v bdělém stavu na břiše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.11.21 10:47

@unuděná málo, řve na břichu tak jí dávám častěji ale vždy na chvíli, chápu že nevypije podle tabulek ale pila hezky a najdou přestala, vypije max 60 na dávku a to je zázrak, za den třeba 400 a to má mít dle Mudr 750 na její váhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.11.21 10:53
@Lipis píše:
@unuděná málo, řve na břichu tak jí dávám častěji ale vždy na chvíli, chápu že nevypije podle tabulek ale pila hezky a najdou přestala, vypije max 60 na dávku a to je zázrak, za den třeba 400 a to má mít dle Mudr 750 na její váhu

Prosímtě zase ty tabulky :roll: Tak evidentně jí to stačí. Můžeš si jí pro klid duše jednou týdně zvážit, pokud nebude hubnout a čůrá pořád ok, tak je to v pohodě. Děti se mění, to sis už mohla všimnout. Co platí jeden měsíc, může být druhý úplně naopak. V tomto věku by měla na bříšku trávit většinu svého bdělého času - co jinak dělá, pokud nespí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.11.21 11:00

@unuděná kdyz nespí tak se většinou směje, leží a směje se na hračky, mluvím na ni, vysmáta tak zkusím dát mlíko a řev, zkoušela jsem hned po probuzení i později, měnila jsem láhve, savicky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.11.21 11:03
@Lipis píše:
@unuděná kdyz nespí tak se většinou směje, leží a směje se na hračky, mluvím na ni, vysmáta tak zkusím dát mlíko a řev, zkoušela jsem hned po probuzení i později, měnila jsem láhve, savicky :nevim:

Hele fakt se hoď do klidu :hug: Máš naprosto normální zdravé dítě, které holt teď nechce tolik jíst. Taky nejíš pořád stejně, ne? Třeba jí rostou zoubky (zkoušela jsi dát mléko chladnější?) nebo prostě jen nemá chuť. Nenuť jí, ať si vypije, kolik chce, sama uvidíš, že za měsíc to zase bude úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.11.21 11:18

Kdybys kojila, taky bude miminko pit malo a vsichni si budou rvat vlasy, ze nemas mliko a cpat ti UM.
Je to normalni, stava se to, proste ji 60 ml na napiti ted uplne staci.

Zase se to srovna, ale zkus nehystercit, pak je to zacarovany kruh stresu.
Spis hledej polohu/situaci, kdy se napije co nejvic v klidu, hlidej ty pliny, obcas ji prevaz a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.11.21 11:53

@Lucie_Sx já vím že mám být v klidu ale je to těžké :,( přijde mi že musí mít i žízeň a hlad no marné, budu sledovat ty pliny, v pondělí máme kontrolu tak se uvidi co ta váha.
Většinou v okolí mám kamarádky a večer name co tohle nezažily, takže už jsme byla nervózní co s ní je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.11.21 12:36
@Lipis píše:
@unuděná málo, řve na břichu tak jí dávám častěji ale vždy na chvíli, chápu že nevypije podle tabulek ale pila hezky a najdou přestala, vypije max 60 na dávku a to je zázrak, za den třeba 400 a to má mít dle Mudr 750 na její váhu

Tabulku vůbec neřeš.. nás doteď nedá tabulkovou míru ani kdybych se modlila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
4.11.21 17:20
@Lipis píše:

Hele v klidu. Já kojím a celou dobu jsem nevěděla kolik toho malej (3 měsíce) vypil. Až jsme se minulou středu dostali do nemocnice, kvůli covidu, měl potíže s dýcháním. Každopádně mě v nemocnici nutili vážit před a po kojení, na jednu dávku 60ml. Má cca 7 a půl kila, co byl naposledy vážený. Původně jsem myslela že pije málo kvůli tomu že mu není dobře ale nejspíš tak pije celou dobu, protože poslední den (než nás pustili domů další den ráno domů) byl už v pořádku, dýchalo se mu dobře, skoro nekašlal a pil stále 60ml. Kadil celou dobu 2×-3× denně a 6-7 počůraných plýn. Nebýt toho vážení v nemocnici, tak bych se nestresovala že málo jí. Rozhodla jsem se to neřešit, dokud nehubne, kaká, čůrá a nebrečí hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová