Přestat nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
10.2.17 23:54
@Gosi píše:
Ti jo, ale stribro, zlato a med by mely mit prave protizanetlive ucinky… :nevim:

Hehe, tak to poznáš, na co sama reaguješ - třeba podle šperků :mrgreen: Mně stříbro občas dělá takové tmavé jakoby špinavé stopy na těle. Někdy jo a někdy ne, takže pro mně stříbro není. Zlato je OK, to bych teda mít mohla a měď nevím. Na měď prý ale taky existují alergie. Třeba ta herečka, co hrála v Bathory a koupala se v měděné vaně, tak byla celá opruzelá prý :nevim: Jenže já se toho bojím, co do spolehlivosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
10.2.17 23:56
@terezkakol píše:
@Gosi gynekoložka mi doporučila tři dny před menstruací brat jedet denně a trošku uleva byla, ale taky nic extra. Dlouho jsem hubla, jídelníček parádní, pohybu taky dost, ale stále stejné.

Heke ja bych asi zmenila doktorku… Ono sice mas pauzu, ale hormony jdou pres jatra a paralen taky, navic kazdej mesic, kdyby tu foporucila aspon neco, co ti zanese jen ledviny 8) jidelnic je super, pohyb jako normalni pohyb, nebo vyslovene dlouhodobe menstruacni cviky? A ty caje, nebo jiny zpracovani bylinek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
11.2.17 00:02
@Gina108 píše:
Hehe, tak to poznáš, na co sama reaguješ - třeba podle šperků :mrgreen: Mně stříbro občas dělá takové tmavé jakoby špinavé stopy na těle. Někdy jo a někdy ne, takže pro mně stříbro není. Zlato je OK, to bych teda mít mohla a měď nevím. Na měď prý ale taky existují alergie. Třeba ta herečka, co hrála v Bathory a koupala se v měděné vaně, tak byla celá opruzelá prý :nevim: Jenže já se toho bojím, co do spolehlivosti :nevim:

Tak je fakt, ze ho budu mit az asi budem mit druhe, ale budem to kombinovat, ale neprrdpokladam nehodu kazdej rok a kdyz prijdou, tak to nebude likvidacni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
11.2.17 01:06

Zkus Kontryhel, ucite bych kvuli tomu nebrala prasky. Ja mam silnou a hodne bolestivou ms uz od zacatku a kdyz je nejhur, tak si vezmu Ibalgin, jinak ten caj pomaha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.17 08:11

Hodně holkám na tyhle problémy pomáhá hormonální joga. Někomu i celkem rychle -po par týdnech cvičení, někomu to trvá dýl.
Osobně bych do teliska nikdy nešla pokud planujes deti. Jako člověk co ma problémy s neplodnosti kvůli imunitním problémům vím své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
11.2.17 10:06

@ngauruhoe je mi osmnáct. Tak přesně tak to mám taky. Sedím na záchodě a ještě kýbl, jsem vždycky úplně vyřízena. Prášky na bolest už nezabírají. Mám takové křeče, že se nemůžu ani pohnout. Když mě to chytne ve škole, tak jsem v koncích. Pokud nemá přítel odpolední, tak musim sama odjet domu, pocit na umreni. Takhle zle mi dřív bylo víc dní, teď už tak dva dny. Ale stejně jsem vždycky úplně vyřízená. Jím celkem zdravě, žádné mastne, tučně, nic. Cvičím, ale nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
11.2.17 10:08

@Alexandraf kontryhel jsem pila, ale na pár menstruací dobrý, teď už nic. A ibalginy? Ty už nemá ani cenu jíst, nezabiraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
11.2.17 11:36

No asi takto…HA zřejmě nebereš jen kvůli bolestivé menstruaci, že? Počítám s tím, že když uvažuješ o nitroděložním tělísku, jde ti hlavně o to, chránit se před otěhotněním. Osobně jsem nad tělískem také uvažovala, ale nakonec jsme s mojí dr. došly k názoru, že jako vzhledem k tomu, že jsem nerodila a i věku, by mi ho nedoporučovala. (což si myslím, že je i tvůj případ). S tou HA to chce asi vydržet, než si na ní tělo zvykne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.2.17 11:52

@terezkakol pokud máš bolestivou menstruaci, každá rada drahá. Já bych svým dcerám nikdy samozřejmě HA nedoporučila ani omylem. Moje prostřední má již rok tělísko, nehormonální, také trpí bolestivou menstruací, ale ne tak šíleně, že by nemohla chodit apod. Ty největší bolesti občas řeší Algifenem, ostatně já už k svému věku taky.
Souhlasím s tím, že ty bolesti změní až porod. Halt to budeš muset nějak vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí