Přestávám kouřit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3230
24.1.12 10:22

Přečti si o dopadu kouření na tvé tělo, nejlépe s obrázky, aby se ti to vybavilo, až budeš mít chuť a odradilo tě to. Taky si přečti něco o závislosti, abys věděla, co tě čeká a rozuměla si. A pokud jsi kouřila taky kvůli uklidnění (můj případ), našla bych si jinou metodu (jóga, dýchání, hlavně nepřejít od jedné závislosti k jiné - např. rozčílíš se, normálně by sis zapálila na uklidněnou, tak si místo toho dáš panáka :zed: ). Nejlepší je mít čím zacpat ústa, když pusa a prstečky mají svrbění - mrkev, kukuřičné křupky - toho můžeš sníst kila a nic se nestane. Držím palce :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
24.1.12 10:23

ja jsem prestala pred rokem…
drzim palce :palec:  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.1.12 10:32

Já jsem se opila,pak mi bylo špatně dva dny,tak jsem nekouřila a třetí den jsem si řekla,že na tom není nic těžkého a od té doby nekouřím.A za 3 měsíce jsem otěhotněla :D kouřila jsem 9 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
24.1.12 10:52

Tip žádný nemám, hlavně je nutné mít to srovnané v hlavě, že zkrátka už kouřit nechceš a pak přetrpět abstinenční příznaky. Já přestala 2× bez žvýkaček, náplastí apod., jen jsem chutě teda zajídala a kynula a kynula, ale bylo to fakt jen tím přejídáním. Poprvé jsem abstinovala 2 roky a pořád měla chutě, tak jsem si zapálila a jela v tom znova. Pamatuji si, že mi pak ta cigareta připadala v ústech veliká :mrgreen: No a když jsem hulila přes krabičku denně + jsem kouřila dvě Camelky hned po sobě, pač mi jinak přišly slabé :roll: tak jsem se zatvrdila a přestala opět. Za dva měsíce jsem otěhotněla, takže motivace jasné, teď kojím, takže stále odolávám, ale chutě jsou a velký :oops: Jo a můj taťka nekouří dvacet let a chutě má taky pořád :twisted: Je to zkrátka droga. Moc držím palce, život bez cigarety je prima!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
24.1.12 11:06

Manžel přestal kouřit před pár lety, byl závislák mnoho let a pomohl mu lék Champix, je na jiném principu než ostatní léky a je na předpis (předepsala mu ho obvodní dr.). Doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
24.1.12 11:13

Mně pomáhalo pořád něco jíst…Hlavně korbáčky, ty jsem milovala a vždycky jsem se chlácholila, že jsou lepší než cigareta. No a pak ty hříšné peníze, co člověk utratí mě trošičku odrazovaly…Ale byl to boj. Nevím, jestli bych to dokázala, kdyby se mi tehdá nepodařilo otěhotnět. Pak už to bylo mnohem snažší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.1.12 11:56

no, prijed se podivat k nam domu, to je moje rada, rodice kouri asi 30 let a ted uz kazdej pres krabicku denne…vypadaji naprosto strasne, smrad no hruza, brrr, vsade popel, proste hnus, naprosto odstrasujici pripad :lol: ja sem kourila a takhle bych proste nikdy nechtela dopadnout!!!oni se neciti ale pro ostatni to musi byt darda teda hrozna…jinak pak treba jeste ta elektricka cigareta, neni to tak spatna vec ale chce to teda i tak hroznou vuli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
24.1.12 14:56
wildcat8 píše:
no, prijed se podivat k nam domu, to je moje rada, rodice kouri asi 30 let a ted uz kazdej pres krabicku denne…vypadaji naprosto strasne, smrad no hruza, brrr, vsade popel, proste hnus, naprosto odstrasujici pripad :lol: ja sem kourila a takhle bych proste nikdy nechtela dopadnout!!!oni se neciti ale pro ostatni to musi byt darda teda hrozna…jinak pak treba jeste ta elektricka cigareta, neni to tak spatna vec ale chce to teda i tak hroznou vuli…

Nejsi moje sestra? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
13.5.12 12:45

Ahojky,ja dnes nekourim 2 den,taky drz palce at to vydrzim,bude to boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kouřačka
18.5.12 07:55

biorezonance

Ähoj Všichni.Já byla před týdnem na biorezonanci a myslím že mi to pomohlo.Chut na cigáro je asi daleko zvladnutější a to jsem byla fakt hodně závislá 30deně.Už týden nekouří a jsem na sebe hrdá a věřím tomu že už nezačnu fakt to funguje.Zdravím všechny a držím palečky. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Mrkvetka
18.5.12 07:58
@koblizek0434 píše:
Ahoj holky,dneska jsem se rozhodla,že přestanu kouřit.Už asi po sté.Ale tentokrát to snad vyjde.Držte mi, prosím, palce a pokud máte nějaká nějakou dobrou vychytávku,tak sem s ní.Díky moc

Koblížku, to jsme na tom stejně, stokrát jsem chtěla, přestala s malým, zase začala po kojení… No a v pondělí jdu na biorezonanci - antinikotinovou kúru, prý má 80% úspěšnost - potlačí abstinenční příznaky a celkově uklidní, tak jsem na to zvědavá :)

• Citovat
  • Upravit
Mrkvetka
18.5.12 07:59
@kouřačka píše: Ähoj Všichni.Já byla před týdnem na biorezonanci a myslím že mi to pomohlo.Chut na cigáro je asi daleko zvladnutější a to jsem byla fakt hodně závislá 30deně.Už týden nekouří a jsem na sebe hrdá a věřím tomu že už nezačnu fakt to funguje.Zdravím všechny a držím palečky. :potlesk:

Mi mluvíš z duše, asi opět novej boom :potlesk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mrkvetka
18.5.12 08:00
@Mrkvetka píše:
Koblížku, to jsme na tom stejně, stokrát jsem chtěla, přestala s malým, zase začala po kojení… No a v pondělí jdu na biorezonanci - antinikotinovou kúru, prý má 80% úspěšnost - potlačí abstinenční příznaky a celkově uklidní, tak jsem na to zvědavá :)

Můžu se jen zeptat jak to probíhalo?

• Citovat
  • Upravit
7
20.5.12 10:55

Doporučuji přečíst Allen Carr - Snadná cesta jak přestat kouřit.
Diskuze o této knize zde https://www.emimino.cz/…urit-110160/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrkvetka
23.5.12 19:37
@TataJan píše:
Doporučuji přečíst Allen Carr - Snadná cesta jak přestat kouřit.
Diskuze o této knize zde https://www.emimino.cz/…urit-110160/

Díky za inspiraci, biorezonance byla k ničemu, jen jsem si přišla jako největší idiot na světě. Kniha byla úžasná, mám za sebou prvních 24 hodin, bez klepání, nervů, chuti :) Allen C. opravdu ví, o čem píše :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex