Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A myslíš, že v Praze práci najdeš? Že tam na Tebe každej čeká??
@vertunka píše:
když už nic jiného, tak na každém rohu vidím inzerát, že hledají prodavačku…
@vertunka píše:
Prace je tolik ze muzes mit kazdej den jinou. A jeste slusne placenou
Příspěvek upraven 26.08.18 v 18:31
@vertunka píše:
je tohle nutné? když nemáš co k tématu, tak je lepší mlčet
hele, koukni se na inzeráty na netu. Pronajímají se klidně samostatné pokoje. Já jsem takhle našla bydlení před lety a tam i nynějšího manžela ![]()
jinak doporučuji najít si nejdřív práci a pak teprve bydlení někde v okolí. ať pak nejezdíš přes celou Prahu
@nozu píše:
hele, koukni se na inzeráty na netu. Pronajímají se klidně samostatné pokoje. Já jsem takhle našla bydlení před lety a tam i nynějšího manžela
jinak doporučuji najít si nejdřív práci a pak teprve bydlení někde v okolí. ať pak nejezdíš přes celou Prahu
Jo asi to bude lepší, děkuju
@Sarinaa V Praze je prace dost, nicmene i ty zivotni naklady jsou nekde jinde (hlavne to bydleni)…
@bloesty píše:
@Sarinaa V Praze je prace dost, nicmene i ty zivotni naklady jsou nekde jinde (hlavne to bydleni)…
vzhledem k tomu, kolik je teď všude pracovních pozic za slušné peníze, tak v případě spolubydlení se jí to vyplatí
@vertunka
trapko
@Sarinaa Jak holky rikaly. Spolubydleni je fajn cesta. Az najdes praci, treba se ti i neco nabidne mezi spolupracovniky. Na face je i skupina Bydleni/spolubydleni v Praze. V Praze fakt nepracuje jen ten, kdo nechce. Prace je hodne i v krizi. Zarid si hned litacku, ta se dost vyplati. Ubytovny nedoporucuju. Vysoka kriminalita a divny lidi. Preji hodne stesti.
Stravila jsem tam skoro 15 let a nasla spoustu zivotnich pratel, uzila si velke party a vymetla hodne akci, kterymi je praha nabita. ![]()
…jinak doporučuji najít si nejdřív práci a pak teprve bydlení někde v okolí. ať pak nejezdíš přes celou Prahu
dobrá připomínka. Ono, když se to „povede“, tak může i dojíždění v rámci Prahy zabrat přes hodinu ![]()
A naopak, pokud bys měla práci někde u okraje, tak můžeš zjistit, že z přilehlého menšího města jsi tam vlakem/busem za 20 min a bydlení v menším městě u Prahy vyjde mnohem levněji
Příspěvek upraven 26.08.18 v 20:00
@vertunka píše:
ano ceka. Kazdej na ni ceka, to mi muzes verit. Vsude ji uvitaji s otevrenou naruci. @Sarinaa muzu znat obor, ve kterem chces pracovat ?
@srpen89 Mám vystudovaný právní management, takže třeba nějakou asistentku, účetní nebo něco ve financích