Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím vás, drogy se dají sehnat absolutně všude. Myslíte, že ve Španělsku nemají feťáky? Vaše kamarádka, pokud vůbec nějaká taková existuje, by ho měla poslat do zádele a ne s ním jet do Madridu. Co by tam jako dělali, z čeho by žili, když nepracuje ani tady ten její miláček?
To je pekna blbost. Žila jsem v zahraničí v mladí nekolikrat a přístup k čemukoliv si člověk najde kdekoliv, ale to je jasný. Jedině, ze by se třeba chystal na Antarktidu.
At se tam tedy odstěhuje on sám a az bude „čistej“ a bude mít práci, at da vedet.
Příspěvek upraven 04.03.23 v 20:13
Podle mé je to totální hovadina… Pokud chtěla aby se změnil, a pokud jí on miluje, tak by to mohl zvážit, protože jí miluje, ne? Pro toho druhého by udělal snad vše, nebo ne? Já bych to tak nenechala…
Kvůli drogám bych se nestěhovala a ani nezkoušela, nechci mít zničený život… Navíc tady má rodinu, přátele a atd.. To by jí nevadilo?
To chce spíš utéct kvůli něčemu a jí chce stáhnout s sebou, ne? Ať se nedá oblbnout. A určitě má na víc, než na feťáka, fuj.
V tom vidím spíše nápad, jak jí stáhnout k sobě dolů. Od všech a všeho jí řádně odříznout a pak jí nic jiného než on a fet nezbude. Ale pravdou je, že by se mu tam možná lépe dýchalo .
@Anonymní píše:
Ahoj pokládám dotaz za kamarádku: Má přítele jsou spolu asi 5let, poslední dva roky fetuje, podle mne je závislý. Bere kokain a pervitin, pracovat se mu nechce. Kamarádka několikrát chtela aby se šel léčit… bez úspěchu. Teď on přišel s nápadem, ze by se mohli přestěhovat do Madridu, zdůvodňuje to tím, ze tam nebude mít přístup k drogám jako v ČR. Pořad mluví o tom, ze se to tam nedá koupit a ze to mu pomuze abstinovat, když změní prostředí. Kamarádka samozřejmě neví co si o tom má myslet, rada by mu pomohla, ale moc tomu všemu nevěří. Diky za odpovědi.
Já nevím v tom, jaký je rozdíl v tom fetovat v ČR nebo kdekoliv jinde. V čem to jako pomůže? Upřímně, být tvou kamarádkou, tak poslední věc, kterou řeším, je stěhování do zahraničí. Proč s takovým člověkem vůbec je? Tohle jsou už dost tvrdé drogy, které s člověkem dokážou dost zamávat…taky by mě zajímalo, kde na to bere peníze, teda pokud kokain nemá namíchaný s moukou nebo omítkou.
Je to už tedy pár let ale z mé zkušenosti se ve Španělsku dostane člověk k drogám ještě snaze nez tady. 🙂 a kdo chce najde si k nim přístup kdekoliv.
Spanelsko je jednou z bran do Evropy pro kokain z Kolumbie. Pan asi chce byt bliz u zdroje a mit lepsi cenu. Jinak je jeho argumentace uplne mimo.
Jenom, aby tam pak tu kamarádku neprodal do nějakého zaplivaného bordelu aby měl sám na fet. Taky už takhle nějaké děvenky skončily.
@babeandbae píše:
Já nevím v tom, jaký je rozdíl v tom fetovat v ČR nebo kdekoliv jinde. V čem to jako pomůže?
Španělsko je chudá země, možná je tam matroš levnější…
@smile_xxx nemají ani jeden, on se teď jakoze začal učit španělsky… má tam otce, kterej tam před lety utekl a v podstatě tam zivori. Nevím kde bere peníze.
Ahoj pokládám dotaz za kamarádku: Má přítele jsou spolu asi 5let, poslední dva roky fetuje, podle mne je závislý. Bere kokain a pervitin, pracovat se mu nechce. Kamarádka několikrát chtela aby se šel léčit… bez úspěchu. Teď on přišel s nápadem, ze by se mohli přestěhovat do Madridu, zdůvodňuje to tím, ze tam nebude mít přístup k drogám jako v ČR. Pořad mluví o tom, ze se to tam nedá koupit a ze to mu pomuze abstinovat, když změní prostředí
. Kamarádka samozřejmě neví co si o tom má myslet, rada by mu pomohla, ale moc tomu všemu nevěří. Diky za odpovědi.