Přestup SŠ, nerozhodnost

Anonymní
30.10.20 21:43

Přestup SŠ, nerozhodnost

Dobrý den moc se omlouvám že zakládám novou diskuzi. Promiňte mi to. Dva měsíce chodím na SŠ kde jsem dost nespokojená s kolektivem..nelíbí se mi. Učení je naopak hodně v pohodě, jednoduché. Neklesla jsem ani s průměrem ze ZŠ. Tam problém ani chyba není. Od září denně brečím, nejsem schopná si zvyknout, nenašla jsem si žádné kamarády. Jsem tam víceméně sama. Hodiny jsou pro mě utrpením. Myslíte že by bylo ok přestoupit? Nebo zkusit podat přihlášku? Nebo bych měla nějak zatnoutzuby a snažit se přizpůsobit? Moc nevím. Kamarádky mi doporučují přejít viděly nějaky chaty říkaj že je to doopravdy špatná sestava třídy. Ale já mám v sobě nějakej kus, kterej si není jistej. Protože co když to není tak zly? Děkuji za odpovědi, vážím si toho. :kytka:
Edit; bydlim na Morave, v maly vesnici… Prestoupila bych na gymnazium, ve vedlejsim meste.. Ve tride nas je 26 a fakt si neni co s kym rict..

Příspěvek upraven 30.10.20 v 22:19

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66251
30.10.20 21:50

No nevim, jak dlouho jsi byla ve skole, mesic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.10.20 22:03

Co přesně ti na kolektivu vadí? Co obor? Měnila bys úplně zaměření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.20 22:16

Jestli tam nejsi spokojená, tak přestup. Jsi tam teprve pár měsíců, ale dovedeš si v tomhle představit 4 roky.
Já jsem takhle na škole trpěla. Možnost přestoupit nebyla, byla a je to jediná škola v kraji, která má daný obor. Jinak bych přestoupila hned, za to utrpení to fakt nestojí :hug:

• Citovat
  • Upravit
9187
30.10.20 22:19

Z vlastní zkušenosti radím přestup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.11.20 22:06

Změn školu, když nejsi šťastná tak se netrap dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.11.20 18:13

Já jsem měla podobný problém. 1 SŠ mi vybrala mama, to bylo utrpení. Po roce jsem přestoupila na jinou školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.20 00:09

Pokud nejsi spokojená a nevidíš naději na změnu, tak přestup. Ale mysli na to, abys pak byla také šťastná. Sama musíš vědět, co chceš. Já toto nezažila, ale naopak jsem zažila studium něčeho, co mě nebavilo, a také to nebylo nic příjemného. Ale přeju ti hodně štěstí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze