Přetáčení ze spánku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1818
8.6.11 09:07

Tak to jste mě nepotěšili :mrgreen:
U nás se taky otáčí,dám ho zpět znova se otočí ale už 2× spal i na břiše tak uvidím. Odkopaná peřina ani neřeším pokud nespí tvrdě nohy se mu nezastaví kope do všeho okolo zavěšené hračky pravidelně zneškodní nohama.
Nejlepší je když se snaží otočit při kojení. Naštěstí se zatím točí jen na jednu stranu. To mu nechci dovolit tak se vzteká, zas když se otočí nejde kojit i když i to už zkoušel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
8.6.11 09:37

Mě zas dělá při kojení (v náruči) mosty. Pustí se prsu a prohne se dozadu do mostu. Pak dvě vteřiny saje a znovu. Hrozně ji to baví, ale prd přitom vypije samozřejmě:-)

nevada píše: …
Nejlepší je když se snaží otočit při kojení. Naštěstí se zatím točí jen na jednu stranu. To mu nechci dovolit tak se vzteká, zas když se otočí nejde kojit i když i to už zkoušel :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
8.6.11 10:40

Ahoj,u nás se spí na bříšku asi 14 dní,pořád je to boj,usne u prsa,položím jí do postýlky na záda a za chvíli je na břiše s prdelkou nahoru,sice spinká,ale tak že má zabořenej obličej do matrace a nevím jestli může pořádně dejchat,tak jí otočím,což jí nakrkne a je vzhůru,uspim a jede to nanovo :-) Ráno,má hlavu narvanou v rohu postele,nohy pod zadkem a chrupe,asi je to pro ní pohodlný :nevim: ,ale já furt hlídám jestli dejchá 8-o

• Citovat
  • Upravit
17026
8.6.11 14:00
rozmary píše:
Ahoj,u nás se spí na bříšku asi 14 dní,pořád je to boj,usne u prsa,položím jí do postýlky na záda a za chvíli je na břiše s prdelkou nahoru,sice spinká,ale tak že má zabořenej obličej do matrace a nevím jestli může pořádně dejchat,tak jí otočím,což jí nakrkne a je vzhůru,uspim a jede to nanovo :-) Ráno,má hlavu narvanou v rohu postele,nohy pod zadkem a chrupe,asi je to pro ní pohodlný :nevim: ,ale já furt hlídám jestli dejchá 8-o

Rozmary-nechala bych ji,kdyz ji to nebudi.Radej s detma zbytecne nehybat,oni pak spusti ryk. :lol: Mne se zas nekdy zda,ze maly ma uplne zalomenou hlavu,a nedam si rict a nedam,tak mu ji opatrne narovnam,coz samozrejme neprojde a zacne jekot :lol: Ale jestli chce spat treba v tureckem sedu,tak at tak spi,uz s nim ani nehnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.6.11 15:28

také nepotěším, začalo to u nás zhruba ve stejném věku jako u vás, do té doby nám malý spal celou noc a je to čím dál horší :lol:, přidalo se samože sezení a stoupání. Spací pytel pomohl na chvíli, pak se v něm naučil otáčet sedat i stoupat :zed: , takže teďka v těch vedrech jsme ho dali pryč. A po dnešní noci máme další super novinku, velmi cestujeme po postýlce. Takže výborné :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.3.13 01:07

Už druhý den nemohu spát :zed: Náš malý (5.5měs) se přetočí na bok ve spaní a pak i na bříško. Jenže on neumí dát hlavičku na bok, aby dýchal, ale čumákuje a „chrochtá“ přímo do matrace. Chci přetočit na záda a následuje 10min jekot :nevim: I když mám monitor dechu, tak nespím, jelikož mám strach, jestli může dýchat, když se přetočí na bříško. Přetočit se z bříška zpět neumí.
Nemůže se fakt udusit třeba? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky