Spaní ve 2. měsících

660
7.6.11 13:14

spaní ve 2. měsících

Ahoj Holky, tak jsem tu zase s jedním dotazem :dance:
Můj 2. měsíční syn hodně spí ( ne že by mi to vadilo :lol:),ale říkám si jestli je to normální.
třeba dnes mi v noci prospal 12hod v kuse( bez jídla). ráno v sedm se najedl a v 8:15 už zase spal(asi 1,5hod.) pak chvíli koukal, najedl se a zase chrní..
jinak standart máme: Jídlo 7:00,10:00,13:00,16:00,19:30,02:00 ( plus minus 8-) )
mezi jídlem vždy chvíli kouká, pohrajeme si s hračkami a pak tak 1 - 1,5 hod. mezi každým jídlem spí.
Děkuji moc za rady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4433
7.6.11 13:29

Leni toho si važ a užívej si klidu, za chvíli se to změní :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
7.6.11 13:32
evcav píše:
Leni toho si važ a užívej si klidu, za chvíli se to změní :-))))
:palec: jj jsem ráda, že stíhám id omácnost jen mě tak napadlo, jestli je to normální, aby to nebylo špatně,ale asi když topotřebuje tak prostě spí,že?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
7.6.11 13:39

Čusík,
u nás taky malá spinkala skoro první 3 měsíce od kojení ke kojení, musela jsem jí i přes den budit, měla tedy dlouho žloutenku, ale řvát hlady jsem jí ze začátku skoro neslyšela :-)
Hodně se toho dalo udělat, říkala jsem si, to je pohodička takový mateřství :mrgreen:
Užívej si, ono se to brzo zlomí a za čas nebudeš stíhat :pankac:
Mějte se krásně
M. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
7.6.11 13:40
Lenka001 píše:
evcav píše:
Leni toho si važ a užívej si klidu, za chvíli se to změní :-))))
:palec: jj jsem ráda, že stíhám id omácnost jen mě tak napadlo, jestli je to normální, aby to nebylo špatně,ale asi když topotřebuje tak prostě spí,že?

Já myslím, že to normální je, prostě to potřebuje a je pohodový miminko :-))). Tak ať mu to vydrží co nejdýl:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
7.6.11 13:42

jé bud ráda švagrová má holčičku a ta to měla přesně to samé a dneska jsou jí skoro 4 , po obědě spát nechodí ale pak spí od 21 do 9hod. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
7.6.11 14:18

u nás taky malej hodně spinkal. Večer usnul v 18.00 a probudil se až v 8.30. Mezitím jsme samože dávali jídlo, ale to bylo tím stylem, že jsme ho zvedli, nakrmili a položili, spal dál. A přes den jsme krmili co 3 hodiny a mezi tím byl 1,5 hodiny vzhůru a 1,5 hodiny spal. V kočáře dýl. Zatímco teď se nám v noci budí co dvě hodiny :zed: :zed: . Takže přesně, važ si toho a kéž by mu to vydrželo co nejdýl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
8.6.11 11:58

Ahoj, buď ráda, že takhle spinká. Já mám taky dvouměsíční mimi a kojení máme přesně v ty samé časy jako ty + jedno ještě kolem pátý ráno. A přes den je po kojení vždycky hoďku vzhůru(dýl nevydrží, to se už pak přetáhne a je protiva) a dvě hodiny spí a tak dokola celý den. Jen navečer před koupáním úž moc nespí. První byla to samý a i teď ve 4 letech nevydrží bez spaní po obědě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
8.6.11 13:40

Já to měla stejně, když malému byli 2 měsíce a pak ze dne na den,hop.. a hleděla jsem jak „dlouho“ vydrží nespat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí