Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kobliha51 píše:
Díky. Kde se ti blázni pořád rojí?
nejaka blba konstelace hvezd ci co, prtz dneska to tady je mazec
ale tak, muz sel do prace, jsem sama doma, tak se aspon nenudim ![]()
Ja pujdu proti davu. Pro me to je idealni teplota. Ale vyhovuje i manzelovi, tak neni duvod ke sporum. Schvalne jsem koukla na teplomer v loznici a je tu prijemnych 24
My tedy máme všude podlahovku a kuchyň, obývák, koupelny na 25 stupňů a zbytek baráku na 20-21 stupňů. Já chci být doma v tričku a kraťasech přítel si zvykl. Vždycky si v obýváku lehne na zem a volá na nás, že je na pláži. Jak říká můj taťka když doma není teplo a jídlo není to domov
ale chápu, že je to na lidi dost u nás se vždycky návštěva celkem zapotí.
@DenkaStastna píše:
Zdravim Vas maminky…vecne se se zenou hadame ohledne teploty u nas doma. Bydli s nami jeji dve male deti (5 let a 1 rok) zena pretapi dum na 25 stupnu jenze ja se v takovem horku citim strasne zle..kdyz se hadame je schopna mi v afektu nadavat do tlustochu ze jsem obaleny sadlem a je me diky tomu teplo(mam 90 kg 183cm) Chci se zeptat jak by jste tuto situaci resili Vy? Je to pro Vas normalni topit na 25 stupnu? Ja si topil vzdy na 20-21 - zname se 3 mesice a me prijde ze takove teplo neni ani vhodne pro deti ani pro nas…nemluve ze protopime penize na dovolenou atd…
osobně bych při 25 st měla pocit, že se udusím.. máme doma 22-23 a v ložnici cca 20 stupňů
jinak po 3 měsících společného ti v afektu nadává do tlusťochů? To mi přijde divné..
My máme elektrické topeni, je to nastavené, že to zapne 3× denně v pravidelných intervalech nebo navíc, když klesne teplota pod 21,5°, takže to zapíná jen 3× denně, že jinak se tu drží teplota mezi 22-23, pak 24 i vic vyleti když vařím/pecu. Několikrát denně pár minut vetram, abych to stáhla.
Jinak chodim doma v kratasich a nátelniku celou zimu, že je mi prostě horko i pri těch 22-23, možná i tím, jak jde od podlahy teplo na nohy, mi je furt horko, ale než se zaclo topit to mi byla zima
.
@Kobliha51 píše:
Krmíte trolla.
kdyz nad tim tak premyslim, treba ne, treba uz tak 10 dni zije u milence ( takze nemel jeji muz milenku, ale ona milence ) a ten je nestastny a vi, ze ona sem chodi pro dobre rady, tak se prihlasil pres jeji ucet
hezka teorie, ze? ![]()
jen tedy jeste zjistit, co to treti dite…
![]()
@Zuziky píše:
kdyz nad tim tak premyslim, treba ne, treba uz tak 10 dni zije u milence ( takze nemel jeji muz milenku, ale ona milence ) a ten je nestastny a vi, ze ona sem chodi pro dobre rady, tak se prihlasil pres jeji ucet![]()
hezka teorie, ze?
jen tedy jeste zjistit, co to treti dite…![]()
no jo ale ta tvá teorie trochu pokulhává.. přes její účet dobře to je možné, ale bude tu řešit přetopený dům?
@jdukolem a tak topeni uz resila zacatkem mesice, to doma topili na 24…kdyz odesla k milenci, tak treba chtela jeste pritopit, ne?
![]()
@Zuziky píše:
@jdukolem a tak topeni uz resila zacatkem mesice, to doma topili na 24…kdyz odesla k milenci, tak treba chtela jeste pritopit, ne?![]()
![]()
@sarink píše:
My máme 23-24. Ale já jsem doma v teplácích a dlouhém tričku a manžel v trenýrkách. V ložnici máme okolo 20.
my jsme šetřilové máme tak 21,když je hodně zima i 19,pak klepu kosu a mám oblečený svetr a hrubé ponožky, a jsem zmrzlín, to můj chlap když je 19 chodí v trenkách a mrzne, nadává, že je u nás zima jak ci… ale že by se oblékl, to ho ještě nenapadlo, většinou spí v trenkách i v zimě.
Taky přetápíme. Ale ne záměrně. Máme tu 25st jako vy, ale přitom topíme jen na 3 topidla 2 podlaží, z toho jsou 2 v koupelnách a u třetího 24h denně otevřené okno. Máme špatné radiátory a už se těšíme, až je na příští sezónu budem moct vyměnit. Mě ta teplota teda nevadí, mám ráda teplíčko, ale 23,5 by mi bohatě stačilo.
Díky. Kde se ti blázni pořád rojí?