Přetopený dům?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
753
22.11.15 08:30

My topíme na 24 a klidně bych snesla víc ;) 21-22 je vážně zima :D a i když mám 24 při večeru si při lehnutí na gauč beru ještě deku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.11.15 15:06

@DenkaStastna máme 20-22 a na spaní 18-19…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
23.11.15 06:14
@DenkaStastna píše:
Zdravim Vas maminky…vecne se se zenou hadame ohledne teploty u nas doma. Bydli s nami jeji dve male deti (5 let a 1 rok) zena pretapi dum na 25 stupnu jenze ja se v takovem horku citim strasne zle..kdyz se hadame je schopna mi v afektu nadavat do tlustochu ze jsem obaleny sadlem a je me diky tomu teplo :D (mam 90 kg 183cm) Chci se zeptat jak by jste tuto situaci resili Vy? Je to pro Vas normalni topit na 25 stupnu? Ja si topil vzdy na 20-21 - zname se 3 mesice a me prijde ze takove teplo neni ani vhodne pro deti ani pro nas…nemluve ze protopime penize na dovolenou atd…

co delas v lete? Na tu dovolenou pojedete k Baltu? :-) :-)

my teda take tolik netopime, radeji chodime v mikine i doma - ale tak si proste vem tricko a kratasy, ne? Sestehovali sjte se k sobe dost brzy na to, abys ji menil ustalene zivotni navyky - nekdo to tak proste ma. Utrati se vic, ale vyhodou je zase bezplisnovy byt (pokud se teda taky vetra). Nezadouci zdravotni dusledky to mit nebude, akorat bude pak deckum vsude zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.15 09:25

MAJITELKA PROFILU

Ahoj, muj partner se mi timto snazi jen ublizit, neni pravdou co pise. Doma topime na 23. stupnu, v tech 23 stupnich stale chodi a nadava ze je mu silene vedro. Ja jsem tehotna a nemocna a trpim zimnicemi, velmi nizkym tlakem a nevolnostmi. Doma chodim oblecena v tricku a jednom az dvou svetrech, nekdy i veste. Na 24 stupnu jsem si pritopila vyjimecne a vzdy to schytala. Partner mi nejdrive vyhrozoval ze kdyz s nim nebudu chtit dite, tak se mnou nebude, ze vlastniho pokrevniho potomka chce a miminko si pral. Kdyz jsem otehotnela, ma pocit, ze me ma uz jistou a chova se ke mne bezohledne, krute a zle. Moje „urazka“ ze jsem mu rekla ze je pres bricho tlusty a proto je mu mozna tak silene vedro i ve 23 stupnich - navic topit nechci kvuli detem, nemuseji kvuli memu tehotenstvi a nemoci trpet horkem - byla nic oproti tomu jak neustale nadava on me, haze doma nabytkem, nadobim, rve na me i na moje deti sproste, zadne nazory druheho cloveka ho nezajimaji. Milovala jsem ho a miluji a milence v zadnem pripade nemam, moje deti se ho uz boji, starsi je velmi vystresovana a place ze je zly. Odchazime od nej a zustavam sama se tremi detmi. Tak jsem si to skutecne nepredstavovala a partnerovi toleruji mnoho pro jine zeny nepripustnych cinnosti, obetovala jsem kvuli vztahu s ni sve studium a odstehovala se za nim, zbavila jsem se sveho bytu a ted se nemam kam vratit. Muj puvodni prispevek byl skutecny a pravdivy. Partner je panovacny, vztekly a agresivni clovek, coz mi o nem rekla i jeho maminka, sotva me poznala. Byla jsem vdecna za nekoho, kdo ma rad moje deti a proto tolik obetovala a vse ostatni prekonala, prijala. Jsem hodna zenska, rozhodne verna a do vztahu jsem sla uprimne a s duverou. To ze byl svoji byvalou partnerku je take pravda a nic to neomlouva. Neni daleko k tomu, aby se to stalo u nas, po hazeni veci, vyhruzkach a nadavkach uz nas nic lepsiho neceka, pokud neodejdeme. Je tezke posoudit jaky je kdo clovek po internetu, nedelam si nadeje, ale chtela jsem uvest situaci na pravou miru a napsat, ze muj prispevek byl skutecny a je to s partnerem velmi tezke. Dekuji za vyslechnuti. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.11.15 12:44

@DenkaStastna proč s takovým debilem jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
24.11.15 13:29

Bože, tam se tu můžete střídat v psaní. Oba jste odstrašující případ, že takto NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný