Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravim Vas maminky…vecne se se zenou hadame ohledne teploty u nas doma. Bydli s nami jeji dve male deti (5 let a 1 rok) zena pretapi dum na 25 stupnu jenze ja se v takovem horku citim strasne zle..kdyz se hadame je schopna mi v afektu nadavat do tlustochu ze jsem obaleny sadlem a je me diky tomu teplo
(mam 90 kg 183cm) Chci se zeptat jak by jste tuto situaci resili Vy? Je to pro Vas normalni topit na 25 stupnu? Ja si topil vzdy na 20-21 - zname se 3 mesice a me prijde ze takove teplo neni ani vhodne pro deti ani pro nas…nemluve ze protopime penize na dovolenou atd…
Topíme na 21 st přes den, když si děti večer hrají na zemi, máme tak 23. V noci 17. 25 by na mě bylo moc.
Já mám teplo ráda, ale 25st už by na me bylo také moc.Jen tak mimochodem-vy jste spolu tri mesice a ona UŽ ti takhle nadává? ![]()
25 stupňů je tedy hodně. Topi tak protože ji je zima? My mame doma tak 21-22 stupňů a je to akorát a i detem to stači.
Nabídni jí, že si teplo bude platit sama..Ještě řekni, že doma chodí jen v kalhotkách… Musí stačit 22-23C
Těch 25 tu míváme v létě, když jsou venku parna, to bych tu umřela. My topíme na 21-22 st.
Taky topíme asi na 21 nebo na 21,5st. Na noc mame 19. Na 25 jsme netopili ani kdyz jsme měli doma novorozene deti pod 3kg.
Topime doma na 21,5 stupne.
Pravda ze manzel obcas remca ze.mu je zima, ale nez pritapet - tak se oblece.
Topime plynem, takze.si spotrebu hlidame - pravda ze kdyz jsme se nastehovali tak. prvni fakturace s nedoplatkem 15tis nas hodne posadila na zadek ![]()
Taky máme malé děti, ale na 25 st. rozhodně nevytápíme. Tak 21 - 22, v noci vypínáme. Když je někomu zima, přioblékne se. Za prvé suchý vzduch není zdravý, za druhé topení je drahé. Mimochodem ty jsi se ženou, která tě po třech měsících vztahu takhle uráží? Nakvartýruje se ti do baráku a ještě si klade podmínky? ![]()
Hrablo by mi, me je v takovem teple doma na
a to jsme docela laznickove a nekoukame na to kolik protopime.
No, ja bych v prvni rade koukla na prispevky zakladatelky!!! v jinych diskuzich, zabavne pocteni takhle na sobotni noc ![]()
My máme 23-24. Ale já jsem doma v teplácích a dlouhém tričku a manžel v trenýrkách. V ložnici máme okolo 20.
@DenkaStastna
Kolik ti na topení dává? Tlustý nejsi a 25 stupňů je moc. At obleče víc děti a sama sebou mrskne, bude jí teplo. Na to, že je s tebou chvíli a nabídl si jí i s jejími dětmi bydlení u sebe v domě, má ta paní zřejmě velké nároky a na to pozor.
@Kobliha51 koukni zakladatelce na profil, nez tady budes plytvat radami ![]()