Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, chci se zeptat. Včera Mudr. dala malému ( 3 měsíce ) hexu + prevenar 13..i přes to, že jsem jí řekla, že prevenar nechceme. Zajímá mě, zda teď musíme pokračovat v těch zbylých dvou
jestli to něčemu vadí. Děkuji moc
Asi to bude chtit po Tobe uhradit (plnou cenu, ne jen ten doplatek co se plati normalne) ale to bych se hadala, kdyz jsi nechtela uz ani prvni.. proc ho dala, spletla se nebo jak?
Ja bych ho nechala doockovat, kdyz uz jednu davku ma. Proc ho nechcete?
Nespletla, jen jsem si odběhla do čekárny pro věci a manžel jí řekl, ať mu to píchne taky…ale dnes toho lituje, protože si o tom přečetl různé věci. Já jsem pro téměř všechny očkování, ale co jsem si přečetla o prevenaru mě to úplně nepřesvědčilo.
@Lucie.si96 no tak když to řekl manžel, tak se nedá nic dělat. On je taky zákonný zástupce a snad neni nesprávný
a nečtěte články na internetu, to je jen černá kronika, nějaký negativní článek najdeš i na kapky do nosu…
@Lucie.si96 Aha, a vidis hodne maminek ho dava
Ale kdyz nechces, nechces, nemuzou te nutit, jen ho teda dostal uplne zbytecne ![]()
Nech ho doockovat. Prevenar chrani proti pneumokokum, ktery jsou malym detem nebezpecne. Sama uvidis jestli bude mit nejake reakce nebo ne..Kdyz ji rekl manzel at mu to pichne tak s tim nic zpetne neudelas a jak to nekdo psal na netu je napsano spoustu kravin! Byt tebou vyuziju i to, ze ted maji deti do 6. mesicu zdarma ockovani proti meningokokovi. Ostatni si to musi platit (i my dcera ma 8,5 mesicu
). Neboj se a nestresuj se, kdyz bude mit teplotu (nad 38,5 ze zadecku) tak das cipek nebo sirup a bude to ok
@Merykara píše:
Nech ho doockovat. Prevenar chrani proti pneumokokum, ktery jsou malym detem nebezpecne. Sama uvidis jestli bude mit nejake reakce nebo ne..Kdyz ji rekl manzel at mu to pichne tak s tim nic zpetne neudelas a jak to nekdo psal na netu je napsano spoustu kravin! Byt tebou vyuziju i to, ze ted maji deti do 6. mesicu zdarma ockovani proti meningokokovi. Ostatni si to musi platit (i my dcera ma 8,5 mesicu). Neboj se a nestresuj se, kdyz bude mit teplotu (nad 38,5 ze zadecku) tak das cipek nebo sirup a bude to ok
Máš pravdu. Doockuji. Právě že má teploty už od včera, ale dnes je to lepší. A proti meningokovi budu určitě očkovat
Děkuji moc ![]()