Prevenar i Synflorix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
873
27.1.12 14:31

Nepovažovala za důležité? Jak si to může dovolit a ještě s tebou jednat takovým tónem, to bych na ni teda vlítla. To je teda otřesné, taky bych šla hned pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hejty
31.1.12 20:10

zavolej si pro jistotu do nějakého očkovacího centra. Pokud vím, takováhle kombinace se rozhodně nedoporučuje. Nejspíš to v důsledku nevadí, možná vám doporučí později přeočkovat Prevenarem 13, ale to je fakt na žalobu.
Dítě není pokusnej králík a tohle je evidentní chyba, ta doktorka takhle kombinovat vakcíny NESMÍ!

To je skoro jako podat penicilinovou injekci dítěti, které je na něj alergické, protože se opomene podívat do karty…
Stěžuj si i na lékařskou komoru. Jeden kamarád - doktor - mi řekl, že lékaři se chovají jako prasata proto, že jim to pacienti dovolí.
Když budeš mít teď jinou ošetřující lékařku, nemůže se nijak mstít, ale aby takhle postupovala normálně, to je prostě nepřípustné. Radím útok :pocitac:
(kdyby se Ti aspoň omluvila a přiznala chybu, ale takhle si stát za svým, když jde o zjevné pochybení!!!)

• Citovat
  • Upravit
39
3.2.12 20:24

jj, myslím na nějakou stížnost,ale budu to řešit až seženu jinou doktorku. Do té doby doufám, k té naší už nebudu muset. Je to fakt slepice. No a už jsem zase naštvaná. Nemůžu o ní ani mluvit, protože je mi zní zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek