Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
jojo opět pan rozumbrada Miloš… ten se objevuje na více odkazech, nejen tady a souhlasim spředchozím příspěvkem… ten svět je teda hořkej, co pane Miloši? neotravujte normální inteligentní lidi, kteří si chcou tady o očkování pokecat a předat si zkušenosti… na vaše extra tučné články není fakt nikdo zvedavy… ![]()
esiki píše:
jojo opět pan rozumbrada Miloš… ten se objevuje na více odkazech, nejen tady a souhlasim spředchozím příspěvkem… ten svět je teda hořkej, co pane Miloši? neotravujte normální inteligentní lidi, kteří si chcou tady o očkování pokecat a předat si zkušenosti… na vaše extra tučné články není fakt nikdo zvedavy…
To by jste se divila kolik inteligentnich a svedomitych maminek je zvedavych a jevi zajem o to co se opravdu deje s jejich detmi. A pokud vy ten zajem nemate, tak to proste nectete, nevim jak vam jinak poradit.
Miloši já se ti fakt dívim že ještě chodiš sem a žtraciš drahocennou energii. Tak koukni do te moji k neočkovácim mamínkam, to je balzam ![]()
Lena F. píše:
Miloši já se ti fakt dívim že ještě chodiš sem a žtraciš drahocennou energii. Tak koukni do te moji k neočkovácim mamínkam, to je balzam
Ja z nich udelam Jehovisti at to stoji co to stoji
Kdyz nemaji problem s tim ze jim vymyvaji mozky verici samani z klanu moderni medicini, ktery nasilne ockuji jejich ubohe bezbrane deti a jeste pod vyhruzkami, tak nebudou mit problem ani s tim kdyz nasilne budu chtit z nich udelat deti bozi a ochranit je pred vsim zlym. Proste to zlo z nich vypacim. Hahahahahaha
Nakonec mi budou dekovat ![]()
Milos22 píše:Lena F. píše:Ja z nich udelam Jehovisti at to stoji co to stoji
Miloši já se ti fakt dívim že ještě chodiš sem a žtraciš drahocennou energii. Tak koukni do te moji k neočkovácim mamínkam, to je balzamKdyz nemaji problem s tim ze jim vymyvaji mozky verici samani z klanu moderni medicini, ktery nasilne ockuji jejich ubohe bezbrane deti a jeste pod vyhruzkami, tak nebudou mit problem ani s tim kdyz nasilne budu chtit z nich udelat deti bozi a ochranit je pred vsim zlym. Proste to zlo z nich vypacim. Hahahahahaha
Nakonec mi budou dekovat
to by se mi tak chtělo házet perly…
Lena F. píše:Milos22 píše:to by se mi tak chtělo házet perly…Lena F. píše:Ja z nich udelam Jehovisti at to stoji co to stoji
Miloši já se ti fakt dívim že ještě chodiš sem a žtraciš drahocennou energii. Tak koukni do te moji k neočkovácim mamínkam, to je balzamKdyz nemaji problem s tim ze jim vymyvaji mozky verici samani z klanu moderni medicini, ktery nasilne ockuji jejich ubohe bezbrane deti a jeste pod vyhruzkami, tak nebudou mit problem ani s tim kdyz nasilne budu chtit z nich udelat deti bozi a ochranit je pred vsim zlym. Proste to zlo z nich vypacim. Hahahahahaha
Nakonec mi budou dekovat
Mas pravdu, vzdavam to
![]()
Miloši máš ve všem pravdu, já jsem taky byla blbá a slepě důvěřovala v to, jak je očkování skvělé. Po tom co se ale tak trochu nepovedlo očkování proti TBC, jsem začala ,, kopat do hloubky " a nestačila jsem se divit…
Maminky zkuste se třeba jen tak mimochodem zeptat lékaře na složení vakcíny, nebo po něm zkuste chtít podpis, že se vašemu dítěti po očkování nic nestane…
Já jsem to zkusila a nestačila jsem se divit. Když jsem se lékařky zeptala jestli to je bezpečné a nic se nemůže stát, tak mi řekla ,,no jasně, nic se nestane, je to vyzkoušené, nikdy se nikomu nic nestalo.." tak jí povídám ,,a můžete mi to podepsat?? " a nastalo peklo, jak mi to asi má podepsat, když se všude píše, že to má vedlejší účinky…
Tak se ptám kde je chyba?
Podotýkám, že nejsem žádná lesní matka a bio matka ani bláznivá hipízačka ![]()
Mám čtyři děti, první dvě jsou normálně očkované až teď s dvojčaty jsem to začala řešit.
Mám spoustu otázek na které mi lékaři nejsou schopni odpovědět.
peggy.sl píše:
Miloši máš ve všem pravdu, já jsem taky byla blbá a slepě důvěřovala v to, jak je očkování skvělé. Po tom co se ale tak trochu nepovedlo očkování proti TBC, jsem začala ,, kopat do hloubky " a nestačila jsem se divit…
Maminky zkuste se třeba jen tak mimochodem zeptat lékaře na složení vakcíny, nebo po něm zkuste chtít podpis, že se vašemu dítěti po očkování nic nestane…
Já jsem to zkusila a nestačila jsem se divit. Když jsem se lékařky zeptala jestli to je bezpečné a nic se nemůže stát, tak mi řekla ,,no jasně, nic se nestane, je to vyzkoušené, nikdy se nikomu nic nestalo.." tak jí povídám ,,a můžete mi to podepsat?? " a nastalo peklo, jak mi to asi má podepsat, když se všude píše, že to má vedlejší účinky…
Podotýkám, že nejsem žádná lesní matka a bio matka ani bláznivá hipízačka
Mám čtyři děti, první dvě jsou normálně očkované až teď s dvojčaty jsem to začala řešit.
No myslim ze si trefila do cerneho! To je presne zaklad problemu. Mne jeste navic vadi v zakladu ze se rika ze ockovani ma svuj efekt a ze v to neni ZADNY pochyb ze to funguje, ale ze se pouze zanedbavaji-popiraji vedlejsi ucinky, tedy vubec se nezkoumaji. Dokonce to vcera rekl na radiu CRo6 pravnik ligi lidskych prav, a to jsem myslel ze mne vomejou. Nevim zda to byla diplomaticka konstatace, aby z ligi neudelali ze jsou sekta nebo jehovisti a nebo to opravdu myslel vazne? Ja chapu ze lepe vypada nazor typu ano ockovani zachranilo lidstvo mate pravdu, proste je jasne ze to funguje a nikdo to nepopira ale celou tu dobu pomijite to ze to take nekde a u nekoho bohuzel nefunguje a v demokratickem svete lidi maji pravo rozhodovat o svem zdravy, a stim by jste meli neco delat. Stejne tak jak nejsou zadne dlouhodobe studie o tom jak a co zpusobuje ockovani a zda muze zpusobit i neco zleho tak stejne tak nejsou studie ktere by prokazali ze ockovani zachranilo lidstvo. Jedine co zustava a co se neda poprit jsou pribehy z mrzacenich a znicenich rodicu, ze jejich dite po ockovani umrelo nebo zustalo trvale poskozeno nebo ma ruzne zdravotni problemy. A ja si myslim ze ta reciprocita toho ze par deti umre pro dobro vsech je falesna a vykonstruovana. A dokud se nezjisti nezavislymi institucemi vice, tak by ockovani melo na celem svete prestat. To by jste videli jak rychle by se snazili udelat lepsi a bezpecnejsi vakciny co neposkozuji zdravi i kdyz oni zrovna moc o zdrave lidi nestoji. Problem je v tom ze jim to zereme a ze to porad prochazi tak jak to prochazi. My jsme ty ktery muzem neco zmenit ale musi nas byt vice. Kdyz kazda druha matka udela u doktorky to co jste udelala vy, tak maji problem. A problemi jsou od toho aby se resily. Dalsi problem vidim v tom ze farmaceuticky firmy muzou kdy koliv infikovat ockovaci latky a nebo pustit nejakou infekci mezi lidi aby vykonstruovali jejich dulezitost a potrebu. Dneska stat nevi co delaji a kontroly jsou chabe a pokud nejaka probehne tak je zase vykonstruovana. Proto by tyto farmaceuticke soukrome spolecnosti nemeli podlehat obchodnimu tajemstvi a meli by byt transparentni a pod prisnou kontrolou statu a vsech. Stat by mel vytvorit instituce ktere se tim budou zabivat a lide by meli zajistit aby teto instituce nepodlehli natlaku a korupci farmaceutickich spolecnosti. Ja jen rikam ze je neco spatne a ze se to da udelat lepe, tak aby si nemohli delat co chteji a kdy chteji. Prave protoze se jedna o verejne zdravy tak by jsme meli mit vsichny pristup k informacim typu jak se to vyviji a co to zpusobuje, jak dobreho tak zleho a zajistit aby takoveto kontroly vubec probehly? A ne to ze mame dovolit aby si s nami delali co chteji, my mame drzet hubu a krok protoze se jedna o verejne zdravy a oni jsou ty ktery vedi co je pro nas nejlepsi. Tento pristup nikam nevede, aspon ne pro nas ovecky. Nejlepsi by bylo kdyby stat zakazal ve farmaceutice volny obchod a vse delal sam, prave kvuli verejnemu zdravi. Ne jen v CR ale minimum na urovni EU. A protoze je tu stat pro nas a my jsme mu tu moc k tomu dali, tak by do takovich to instutici mohl kdy koliv kdo koliv vstoupit a ziskat potrebne informace a oni by byly povinny je poskitnout, nemluve jiz o zminovane nezavisle kontrole ktera by vsechno v techto instituci porad kontrolovala. Takto si to predstavuji ja. Staty dokazou uhlidat kdo, jak a kde na svete vyviji uran a nuklearne zbrane a nejsou chopni uhlidat doma farmaceuticke firmy??? Kdyz se neco zmeni tak pak budu mit jistotu ze konaji v zajmu verejneho zdravy vsech nas a ne v zajmu farmaceutickych spolecnosti. A ja verim ze to neni utopie. Takto by se vsechno spatne co je s verejnim zdravim spojene minimalizovalo. Takto by meli problem utajit to co nam zatajuji dneska.
peggy.sl píše:Peggy prosím Tě mohla bys to překopirovat sem
Podotýkám, že nejsem žádná lesní matka a bio matka ani bláznivá hipízačka
Nikdo ti nic nepodepíše, vždyť ani před operací nemáš jistotu, že bude vše v pořádku.
Doktoři nejsou bozi…
To je pravda, ale před operací ti aspon řeknou, že můžeš umřít a nezatajují to…
U očkování to ale nikdo bohužel neřeší, všichni vyzdvihují jenom pozitiva a negativa ti nikdo neřekne.
No, já když dávala dceru očkovat Prevenarem, tak mi doktorka dala brožurku a tam byli i ty negativní věci. ![]()
Je pravda, že bych asi mluvila jinak, kdyby se dětem po očkování něco stalo.
peggy.sl píše:
Leno já to neumím překopírovat…
tak já to s dovolenim udělam ![]()