Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám mBank a většinou odeslaná platba dorazí druhý den, nejdýl ten další..
softvelvet píše:
A co máme teda dělat?
kdo to měl posílat osoba,nebo přímo mbank? podat reklamaci ,chtít vidět doklad o odeslání…
Není to možné, máme mBank, a peníze dorazí vždy do druhého dne
Také mi platby dorazí vždy do druhého dne, a naopak mnou odeslané také do druhého dne.
Ale řešila jsem to tady nedávno, kdy mi známý tvrdil, že peníze odeslal a převod trval asi týden. Nakonec jsem zjistila, že nic neposlal ![]()
sophinka píše:softvelvet píše:kdo to měl posílat osoba,nebo přímo mbank? podat reklamaci ,chtít vidět doklad o odeslání…
A co máme teda dělat?
Měla to posílat osoba. Teď jsem volala do mBank a operátorka mi říkala, že to trvá max. 2 dny. Takže zase budeme honit peníze
, já už se z toho pos***. Doklad o zaplacení jsme viděli a peníze odešly.
softvelvet píše:sophinka píše:Měla to posílat osoba. Teď jsem volala do mBank a operátorka mi říkala, že to trvá max. 2 dny. Takže zase budeme honit penízesoftvelvet píše:kdo to měl posílat osoba,nebo přímo mbank? podat reklamaci ,chtít vidět doklad o odeslání…
A co máme teda dělat?, já už se z toho pos***. Doklad o zaplacení jsme viděli a peníze odešly.
jak víš ,že odešli? kdyby odešli máš je na účtě. taky je možné zadat příkaz a za půl hodiny ho stáhnout ![]()
sophinka píše:softvelvet píše:jak víš ,že odešli? kdyby odešli máš je na účtě. taky je možné zadat příkaz a za půl hodiny ho stáhnoutsophinka píše:Měla to posílat osoba. Teď jsem volala do mBank a operátorka mi říkala, že to trvá max. 2 dny. Takže zase budeme honit penízesoftvelvet píše:kdo to měl posílat osoba,nebo přímo mbank? podat reklamaci ,chtít vidět doklad o odeslání…
A co máme teda dělat?, já už se z toho pos***. Doklad o zaplacení jsme viděli a peníze odešly.
Taky mi to přišlo divné… mBank je totiž jedna z mála bank, která oběh peněz příliš nezdržuje ![]()
Souhlasím s Amabilis, sama mám mBank a jen ty nejlepší zkušenosti.
Ahojte, da se poznat zda byly penize poslany? ![]()
smazáno adminem foto- osobní údaje
@Anonymní píše:
Ahojte, da se poznat zda byly penize poslany?
no takhle jistě potvrzení o převodu peněz nevypadá… navíc dnes jsou druhý den peníze připsané…
@Anonymní píše:
Ahojte, da se poznat zda byly penize poslany?
Tak si nejsem jistá, jestli takové potvrzení chceš někomu poslat ty, nebo jestli jsi ho od někoho dostala ![]()
Ale rozhodně neznám žádnou banku, jejíž potvrzení by vypadalo takhle, chybí tam dost položek.
A hlavně tedy, pokud byla platba odeslána 8.2., tak dnes už by měla být připsána na účet. Takže pokud zítra na účtě nebude, s největší pravděpodobností platba vůbec odeslána nebyla.
Chci se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s převodem peněz z Mbank. Posílali nám tam nějaké peníze a trvá to už týden (na ČSOB), je to možné? Máte někdo zkušenosti?