Převod peněz z mBank

softvelvet
30.6.11 07:01

Převod peněz z mbank

Chci se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s převodem peněz z Mbank. Posílali nám tam nějaké peníze a trvá to už týden (na ČSOB), je to možné? Máte někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
30.6.11 07:06

není to možné. ze zákona na to mají 24 hodin

• Citovat
  • Upravit
softvelvet
30.6.11 07:12

A co máme teda dělat? :-x

• Citovat
  • Upravit
4972
30.6.11 07:13

Já mám mBank a většinou odeslaná platba dorazí druhý den, nejdýl ten další..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
30.6.11 07:15
softvelvet píše:

kdo to měl posílat osoba,nebo přímo mbank? podat reklamaci ,chtít vidět doklad o odeslání…

• Citovat
  • Upravit
36544
30.6.11 07:21

Není to možné, máme mBank, a peníze dorazí vždy do druhého dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
30.6.11 07:24

Také mi platby dorazí vždy do druhého dne, a naopak mnou odeslané také do druhého dne.
Ale řešila jsem to tady nedávno, kdy mi známý tvrdil, že peníze odeslal a převod trval asi týden. Nakonec jsem zjistila, že nic neposlal :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
30.6.11 07:26
sophinka píše:
softvelvet píše:
kdo to měl posílat osoba,nebo přímo mbank? podat reklamaci ,chtít vidět doklad o odeslání…

Měla to posílat osoba. Teď jsem volala do mBank a operátorka mi říkala, že to trvá max. 2 dny. Takže zase budeme honit peníze :D, já už se z toho pos***. Doklad o zaplacení jsme viděli a peníze odešly.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
30.6.11 07:32
softvelvet píše:
sophinka píše:
softvelvet píše:
Měla to posílat osoba. Teď jsem volala do mBank a operátorka mi říkala, že to trvá max. 2 dny. Takže zase budeme honit peníze :D, já už se z toho pos***. Doklad o zaplacení jsme viděli a peníze odešly.

jak víš ,že odešli? kdyby odešli máš je na účtě. taky je možné zadat příkaz a za půl hodiny ho stáhnout :wink:

• Citovat
  • Upravit
softvelvet
30.6.11 07:36
Teď jsem taky volala do ČSOB a paní operátorka mi říkala, že máme zkontrolovat, že ty peníze odešly, samotný příkaz nestačí (což je logické). Je totiž možné, že na účtě neměly dostatek peněz a peníze neodešly :(. Ach jo.
sophinka píše:
softvelvet píše:
sophinka píše:
softvelvet píše:
jak víš ,že odešli? kdyby odešli máš je na účtě. taky je možné zadat příkaz a za půl hodiny ho stáhnout :wink:
  • Citovat
  • Upravit
20777
30.6.11 08:17

Taky mi to přišlo divné… mBank je totiž jedna z mála bank, která oběh peněz příliš nezdržuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
30.6.11 09:36

Souhlasím s Amabilis, sama mám mBank a jen ty nejlepší zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.16 21:49

Ahojte, da se poznat zda byly penize poslany? :)

smazáno adminem foto- osobní údaje

• Citovat
  • Upravit
29350
10.2.16 23:42
@Anonymní píše:

no takhle jistě potvrzení o převodu peněz nevypadá… navíc dnes jsou druhý den peníze připsané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
10.2.16 23:57
@Anonymní píše:

Tak si nejsem jistá, jestli takové potvrzení chceš někomu poslat ty, nebo jestli jsi ho od někoho dostala :think:
Ale rozhodně neznám žádnou banku, jejíž potvrzení by vypadalo takhle, chybí tam dost položek.
A hlavně tedy, pokud byla platba odeslána 8.2., tak dnes už by měla být připsána na účet. Takže pokud zítra na účtě nebude, s největší pravděpodobností platba vůbec odeslána nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová