Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Já bych ráda volila Hilšera, volila jsem ho i před pěti lety, ALE jelikož víc než Hilšera chci, aby nevyhrál Babiš, tak budu volit asi toho, kdo má proti Babišovi největší šanci.Všichni tady, i mí vrstevníci i rodiče říkají, že Babiše volit nebudou, bohužel je v ČR velká důchodcovská základna, která je pro Babiše a bojím se, že nás převálcuje
Vidím to například u manželových prarodičů.
Já, ač jsem to nikdy nedělala, tentokrát se chci pokusit jak u svého dědy, tak babičky manžela udělat trochu volební agitku. Jakože pro dobro pravnoučat atd…
Velmi pravdepdobne budu volit Nerudovou. Z tech kandidatu mi pripada nejlepsi.
Zatím se taky rozhoduji mezi Nerudovou a Pavlem, asi to nakonec hodím Pavlovi, protože má podle mě větší šanci. Ve druhém kole komukoli kromě AB ![]()
Jak vidím, tento názor zde převládá a popravdě ty předvolební statistiky taky nechápu ale… bohužel i ve svém okolí mám skupinu, která ho chce volit a paradoxně jsou to lidé, které mám za celkem inteligentní, tak mě celkem děsí, že politiku řeší na základě kusých zpráv. Názoru, že je dost bohatý, tak nemá potřebu okrádat stát se jenom směji. Asi lidem nevadí, že budou mít v čele mafiána.
Ale jsme demokracie a rozhodnutí většiny je potřeba respektovat.
Zatím mě nezaujal nikdo, kdo se rozhodl kandidovat nebo kandidaturu zvažuje. Ve druhém kole jsem připravena volit menší zlo, ovšem doufám, že to bude volba pro mě snadnější a jednoznačnější než v případě Zeman/Drahoš.
Nerudovou a v druhém kole kohokoliv proti Babišovi. Dalšího blekotajícího imbecila na hradě fakt nepotřebujeme. Já toho od prezidenta zas tak moc nechci, jen někoho, kdo se umí chovat, bude nás dobře reprezentovat a nebude ostatním zemím pro ostudu. Kdyby měl ještě aspoň nějaký morální kredit, bylo by to fajn, ale nedělám si iluze.
Já jen doufám že to nebude Babiš.
Strašná představa… i když po prezidentovi, co veřejně neustále někoho uráží, lže, jako asistenta má cosi jako karikaturu člověka podle mě regulerního blázna (viz např jeho twitter).
Jako poradce má Mynáře což je regulérní vekslák, šmejd atd. A poslední 2 roky má pleny pro dospělé a potřebuje ošetřovatelku 24/7 by jsme asi meli být zvyklí na cokoliv.
Zatím u mě vede také Nerudová, ale podle průzkumu nemá na Pavla a Babiše takovou šanci, takže v druhém kole volím proti Babišovi.
@samá práce píše:
Babiš se vám na prezidentování vybodne. Dělat loutku na hradě je pro něj ponižující. Bude usilovat o premiéra. Na Pavlovi se mi nelíbí, ani né ta účast v KSČ, jako to, že je to takovej brouk pytlík, ten taky všemu rozuměl, všude byl a od všeho měl klíče. Takže nic. Tak Nerudovou, ta má aspoň kozy.
Naprosto mimo. Babiš by musel být úplný magor, aby se zbavil této funkce, kterou má takhle na dosah. A pokud bude ANO2011 ve sněmovně a on prezidentem, tu symbiózu musí vidět i mentálně postižený jedinec. Dát hlas Nerudové jen kvůli prsům, kterých se v životě nedotkneš? To si komentář snad ani nezaslouží.
@Anonymní píše: …bohužel je v ČR velká důchodcovská základna, která je pro Babiše a bojím se, že nás převálcujeVidím to například u manželových prarodičů.
Povězte mi někdo, až budu důchodce, jak budu volit?
každý ví jak volí důchodci, tak by mě zajímalo jak se to určuje.
Jakože ti mladší jsou chytřejší? nebo vidí „za roh“, vidí dále do budoucna? nebo mají lepší informace? nebo neskočí na dezinformace?… tvl
to s těma důchodcema mě vždycky pobaví. Jen se bojím od jakého věku se to určuje? aby mě to mládí nepřeválcovalo.
@axlpol píše:
Povězte mi někdo, až budu důchodce, jak budu volit?![]()
![]()
![]()
![]()
každý ví jak volí důchodci, tak by mě zajímalo jak se to určuje.Jakože ti mladší jsou chytřejší? nebo vidí „za roh“, vidí dále do budoucna? nebo mají lepší informace? nebo neskočí na dezinformace?… tvl
to s těma důchodcema mě vždycky pobaví. Jen se bojím od jakého věku se to určuje? aby mě to mládí nepřeválcovalo.
Vzdyt jsem to tu davala, nejvic ho voli duchodci nad 64 let. A je to podle pruzkumu
Více méně je to stejně fuk. Zeman je toho důkazem, covid, válka, zdražování, nevím co vše a stejně je po něm ticho.
Takze je to fuk. Jen ne Babiša.
@vokishka píše:…ale nikdy nechápu, zda to je urážející nebo pochvalné
Vzdyt jsem to tu davala, nejvic ho voli duchodci nad 64 let. A je to podle pruzkumu
Já je beru jako skupinu obyvatel. teenager, děti, důchodci, produktivní věk…ženy, muži…tak nevím co znamená být důchodcem u voleb
pro někoho je to asi dehonestující, ale mě to přijde smutné, že lidé, kteří toho tolik prožili (a sami víme, že život letí a najednou jsme, starší, starší a pak důchodci) mají tolik za sebou (dřívejší generace i různé režimy, systémy atd) by se měli stydět, že jsou důchodci, protože podle některých neumějí ani volit ![]()
@axlpol píše: …ale nikdy nechápu, zda to je urážející nebo pochvalnéJá je beru jako skupinu obyvatel. teenager, děti, důchodci, produktivní věk…ženy, muži…tak nevím co znamená být důchodcem u voleb
pro někoho je to asi dehonestující, ale mě to přijde smutné, že lidé, kteří toho tolik prožili (a sami víme, že život letí a najednou jsme, starší, starší a pak důchodci) mají tolik za sebou (dřívejší generace i různé režimy, systémy atd) by se měli stydět, že jsou důchodci, protože podle některých neumějí ani volit
Proc to musi byt tak nebo tak, ja to beru jako konstatovani vysledku pruzkumu
Já bych ráda volila Hilšera, volila jsem ho i před pěti lety, ALE jelikož víc než Hilšera chci, aby nevyhrál Babiš, tak budu volit asi toho, kdo má proti Babišovi největší šanci.
Všichni tady, i mí vrstevníci i rodiče říkají, že Babiše volit nebudou, bohužel je v ČR velká důchodcovská základna, která je pro Babiše a bojím se, že nás převálcuje
Vidím to například u manželových prarodičů.