Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@axlpol současná vláda není žádná hitparáda, v podstatě tu asi nikdy nebyla žádná vláda, co by nějak rozumně zabodovala. A stoprocentně tu nebyla žádná vláda, která by se obešla bez rozkrádačských skandálů. Problém je v tom, že Babiš to dotáhl mnohem dál a je v tomhle nebezpečnější, než se na pohled zdá.
@Popokatepetla píše:
Dneska zase další článek na Novinkách, který pasuje jistého slováka na první příčku prvního kola prezidentských voleb. Já tomu ale tak nějak stále nevěřím, že by to s národem bylo až tak marný (a moje sociální bublina mi dává za pravdu).
Zakládám tedy diskusi na téma prezidentské volby 2023 a zajímají mě volební preference (nejen) maminek navštěvující emimino
Já sama plánuji v prvním kole volit paní Nerudovou, která se mi čím dál tím víc jeví jako nejlepší kandidátka a ve druhém kole kohokoliv kromě AB(ano Pavel dle mého není ideální kandidát, ale bylo by to „menší zlo“ a i tak bychom si oproti současnému stavu hooodně polepšili
). No a stále se teda modlím, že slovákův
PR tým vyhodnotí jeho šance na úspěch jako malé a on nakonec kandidovat ani nebude a já tak nebudu muset ve druhém kole volit to menší zlo.
Já bych volila Babiše
Plně chápu, že někteří morálně nechtějí Babiše…ale lidi
…Babiš je ne / prokázaný spolupracovník Stb, ale Pavel byl pracovník Stb (protože jeho práce v kontrarozvědce nebyla nic jiného než vojenská divize Stb) mluví se o tom, ale ti historici, kteří o tom mluví se osočují jako podporovatelé Babiše, i když to není pravda, mediim se to nehodí…
Takže jestli chcete volit morálně, zapřemýšlejte a nemůžete zvolit Stbáka místo jiného Stbáka. Snad si většina národa tu morálku v sobě uchová a najde se vhodný kandidát, abychom netáhli tu minulost pořád za sebou.
Tady je ten nas ne/kandidat
https://www.seznamzpravy.cz/…penku-212023
@debra.morgan píše:
Více méně je to stejně fuk. Zeman je toho důkazem, covid, válka, zdražování, nevím co vše a stejně je po něm ticho.Takze je to fuk. Jen ne Babiša.
Naposledy jsem ho slyšela říkat, že by byl Putin blázen, kdyby napadl Ukrajinu. Pak jsem o něm dlouho neslyšela až do teď, kd byl na vyšetření. Do TV mluvil Ovčáček, toho už jsem myslela, že nemá.
@Russet píše:
Naposledy jsem ho slyšela říkat, že by byl Putin blázen, kdyby napadl Ukrajinu. Pak jsem o něm dlouho neslyšela až do teď, kd byl na vyšetření. Do TV mluvil Ovčáček, toho už jsem myslela, že nemá.
ja si ho za poslední dva nebo 3 roky pamatuju jen z toho akvárka a jak připustil, že putinovi j -blo s tou ukrajinou a omlouval se, asi si fakt myslel, že ji nenapadne. to poprvé v mých očích stoupl.
@debra.morgan píše:
ja si ho za poslední dva nebo 3 roky pamatuju jen z toho akvárka a jak připustil, že putinovi j -blo s tou ukrajinou a omlouval se, asi si fakt myslel, že ji nenapadne. to poprvé v mých očích stoupl.
Za ty srá. gory, co z něj doposud padaly, se mnou ta omluva ani nehnula.
Ja budu voliz AB. Ne že bych ho nějak zboznovala, ale aspoň nemá potřebu někomu lézt do zadku a nechová se dle toho, co diktuje mainstream.
No a pokud vyhraje, tak mě bude dost bavit pozorovat, já z toho některým jedincum praskne zilka. ![]()
Budu volit Babiše. Pavel je podle mě karierista a jeho členství v KSČ, ale hlavně studium na špióna Československé lidové armády je mnohem vyšší level, než obyčejné členství v KSČ kvůli karieře, jako měl třeba Pirk, který chtěl dělat primáře nebo právě Babiš, který pracoval v podniku zahraničního obchodu a chtěl jezdit do kapitalistické ciziny. To, na co studoval generál Pavel je přímo příprava na něco podobného jako byl důstojník STB. Takže ne pouze nějaký získaný spolupracovník STB, ale přímo výkonný orgán a zaměstnanec, ale v armádním provedení. To již dneska málokdo rozlišuje a hází všechny členy KSČ do jednoho pytle. Nerudová je podle mě nastrčená figura z ciziny, něco jako Čaputová na Slovensku. Ostatní nemají šanci a nemá cenu je vůbec volit. Stejně to ale nakonec vyhraje medii servírovaná Nerudová, protože takové PR, jako má ona nikdo jiný nemá.
@Da12 @Andromeda81 Zrovinka vcera jsem cetla, ze Babise budou volit nejvice lide nad 60 let a mene vzdelani…
Kam asi tak patrite vy dve.
Vzhledem k roli prezidenta, která se v posledních letech ukázala jako postradatelná, bych za pár stovek ze státního rozpočtu pořídila karťáka, aby bylo co vystavit v případě nějaké té státní návštěvy a hotovo ![]()
@VitaminC píše:
@Da12 @Andromeda81 Zrovinka vcera jsem cetla, ze Babise budou volit nejvice lide nad 60 let a mene vzdelani…
Kam asi tak patrite vy dve.
V tom případě jsem asi extrémně plodina, pac mam tříměsíční mimino. A VŠ(E) mám taky. Nějak se vám ta teorie rozpadá.
Jo a upozorňuji, že když zvolíte třeba nerudouvou, tak se tím mladším ani vzdelanejsim nestanete, ačkoliv se vám to evidentně snaží někteří poměrně suspesne namluvit
@Andromeda81 píše:
V tom případě jsem asi extrémně plodina, pac mam tříměsíční mimino. A VŠ(E) mám taky. Nějak se vám ta teorie rozpadá.Jo a upozorňuji, že když zvolíte třeba nerudouvou, tak se tím mladším ani vzdelanejsim nestanete, ačkoliv se vám to evidentně snaží někteří poměrně suspesne namluvit
Mas VSE a nevis, jak funguje statistika ![]()
@VitaminC píše:Že statistiky jsem měla jedničku.
Mas VSE a nevis, jak funguje statistika
@Andromeda81 píše: Že statistiky jsem měla jedničku.
Ale zajímalo by mne, na co narazis.
Psala, že NEJVÍCE ho budou volit lidi po 60 a nevzdělaní. Ten zbytek tedy budou nejspíš lidi před 60 a vzdělanější.