Přezuvky do kancelaře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
16.4.18 15:18

Já se teda nepřezouvám :D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.4.18 17:25

Já se tedy přezouvám. Mám zdravotnické pantofle :D a jsem velice spokojená!! V případě že čekám velkou návštěvu tak se samozdřejmě přezuji!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
16.4.18 17:44

Třeba něco takového - dá se v tom velmi pohodlně chodit celý den, jsou dost vzdušné a i když to není vrchol elegance, noha v tom vypadá o několik tříd lépe než v korkáčích:
lodičky - https://www.eobuv.cz/…31-rosa.html?…
baleríny - https://www.rejnokobuv.cz/…3300730.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
16.4.18 20:53
@ugluk píše:
Třeba něco takového - dá se v tom velmi pohodlně chodit celý den, jsou dost vzdušné a i když to není vrchol elegance, noha v tom vypadá o několik tříd lépe než v korkáčích:
lodičky - https://www.eobuv.cz/…31-rosa.html?…
baleríny - https://www.rejnokobuv.cz/…3300730.html

Diky za tip, Po necem takovem budu koukat. Ted mam cerne pantofle na klinku, ujde to, ale neni to ono. A v lodickach nebo uzavrenych balerinach bych cely den nevydrzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
16.4.18 21:00

@Titty já ty rieker lodičky miluju, pokud mám v něčem na nohou vydržet celý den (jasně, v kanclu to není furt na nohou, ale občas je moje práce velmi rozlítaná) a zároveň si to beze studu oblíct k sukni, jsou to bačkory a večer mě nebolej nohy. Ale kupuju zásadně ve slevách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101613
16.4.18 21:22

@ugluk No nevím, v těch prvních bych nechtěla být ani 2 hodiny, natož celej den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
16.4.18 21:30
@j.a.n.i1 píše:
@ugluk No nevím, v těch prvních bych nechtěla být ani 2 hodiny, natož celej den…

Ja od jine znacky taky ne, ale Rieker jsou mekke backurky. Ale urcite budu zkouset, objednat boty pro sebe pres web si netroufam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
16.4.18 21:34

@ugluk to si jako vazne nekdo vezme takovou silenost na nohy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
16.4.18 21:45
@j.a.n.i1 píše:
@ugluk No nevím, v těch prvních bych nechtěla být ani 2 hodiny, natož celej den…

A věříš, že ne? Já nějak nejsem typ na jehly a ve většině lodiček dlouho nevydržím, ale zrovna tohle beru na nohu když vím, že potřebuju nalítat třeba deset kiláků, často i „terénem“, holt moje práce často není typickej kancl.

@Jogrr jako riekerový lodičky? Ano, vezmu. Jak jsem psala, nepovažuju je za vrchol elegance a chci-li vypadat extra, mám jiný kousky, ale zakladatelka se ptala na alternativu korkáčů, čili jsem předpokládala něco hodně pohodlnýho, co zároveň nevypadá… no jako korkáče. Ale chápu, že pro někoho to jako hrůza působit může, každej máme vkus jinej ;) Na druhou stranu pokud někomu přijdou hrozný rieker lodičky, myslím, že z korkáčů ke kostýmu asi musí mít osypky, nebo ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
16.4.18 21:51

Jo, teď jsem se ještě ve vedlejší diskuzi přiznala k tomu, že mám doma pár i kousků nábytku z Ikea, tak se asi půjdu se svým vkusem někam zahrabat, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
16.4.18 22:10
@ugluk píše:
Jo, teď jsem se ještě ve vedlejší diskuzi přiznala k tomu, že mám doma pár i kousků nábytku z Ikea, tak se asi půjdu se svým vkusem někam zahrabat, co? :lol:

Pujdu se zahrabat s tebou, z IKEA mame celou kuchyn! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101613
16.4.18 23:25
@Titty píše:
Ja od jine znacky taky ne, ale Rieker jsou mekke backurky. Ale urcite budu zkouset, objednat boty pro sebe pres web si netroufam.

Měkké to může být jak chce, ale pokud má něco tak nesmyslně úzkou špičku, tak to není k nošení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
16.4.18 23:37

@Titty tak jo :lol:

@j.a.n.i1 ta špička je hezky měkká, nedeformuje prsty k sobě jako u jiných lodiček. Já hned tak něco na noze nesnesu. Ale jasně, barefoot to teda rozhodně není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.4.18 00:11

Klasické černé balerínky, ty se hodí ke všemu bych řekla a pěkné lodičky, kdyby bylo třeba vypadat více reprezentativně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat