Podklady pro mzdy

225
11.4.18 17:53

Podklady pro mzdy

Ahoj holky, mám pracovní nabídku na 25 hodin týdne, kde mimo klasické personální agendy, chtějí zpracovávat podklady pro mzdy pro cca. 300 lidí. Bohužel ale s tímto mám pramálo zkušeností, akorát jsem pomáhala s ročním zúčtováním. Nevíte co si pod tím představit a jak to může být časově náročné?
 Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.4.18 21:42
@Terrry píše:
Ahoj holky, mám pracovní nabídku na 25 hodin týdne, kde mimo klasické personální agendy, chtějí zpracovávat podklady pro mzdy pro cca. 300 lidí. Bohužel ale s tímto mám pramálo zkušeností, akorát jsem pomáhala s ročním zúčtováním. Nevíte co si pod tím představit a jak to může být časově náročné?
Terka

Mě napadá jen připravit jim kolik hodin odpracovali a exekuce. Nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
12.4.18 05:52

Záleží na tom, co vedou softwarově, co v ruce. Napadá mě ještě cesťáky, dovolenky, nemocenské, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.4.18 08:22

No vidíš, exekuce, cesťáky…A je to těžké a zdlouhavé se naučit při „normální“ inteligenci:) Já abych si nevzala větší sousto než jsem schopná v těch 25 hodinách zvládnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
12.4.18 08:40

Tak záleží na tom, jaký mají zavedený systém. V případě třeba těch cesťáků - pokud z těch 300 zaměstnanců bude 200 kamioňáků jezdících po celé Evropě, pak je to mnohem náročnější než když to bude 300 dělníků v továrně, z nichž např. 10 pojede jedenkrát za měsíc někam na školení. Ale pokud dostaneš např. bezchybně vypsané puťovky, kde se vše nahází do programu a ten stravné apod. dopočítá sám, nebude to problém ani s těma kamioňákama. Moje osobní zkušenost - jeden řidič, pracovní cesty po celé ČR a kolikrát to s ním konzultuju a procházím i 2 hodiny. Občas něco zapomene zapsat, pak dohledáváme, on ti řekne, že na papíry není, že je jen řidič :-) Asi bez vyzkoušení si to „v provozu“ nezjistíš, jestli těch 25 hodin je málo nebo moc. ZZačátkem měsíce to bude na víc hodin, po výplatách už to bude volnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.4.18 09:37

Dnes jdu na druhé kolo, tak se podrobněji vyptám na pracovní náplň - beru to dost zodpovědně, nechci tam být na krátko, a ani nechci aby mě vyhodili pro neschopnost:)) Mám strach a taky si moc po těch 5. letech doma nevěřím… Díky za příspěvek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat