Přezuvky do kancelaře
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
přezuvky do kancelaře
Ahoj holky chtěla bych se zeptat jaký přezuvky nosíte do kanclu jestli nemate nejaký tipy na něco elegantnějšího protože ted nosím klasický korkače a obvykle si beru silonový ponožky/nadkolenky a nevypada to dvakrat nejlíp takže to někdy kazí ten outfit… takže někdo nějaký tip a nebo co si berete vy?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@petrapřilepova24 nějaké jemnější mokasíny - třeba jako tohle - https://www.bata.cz/…rousene-kuze. Ale přezouvám se jenom v zimě, jaro-podzim už ne. Takže se vlastně v z imě přezouvám do jarních bot.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam vetsinou baleriny nebo pohodlne lodicky na nizsim podpatku. Korkace do kancelare fakt ne. Ale zas potrebuju neco, v cem se mi nezapari noha (kolegyne celodenne v zime v kozackach nechapu), a vzhledem k tomu, ze permanentne nekam pobiham, tak chci pohodli a ne moc vysoky podpatek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk
ale když nemam otevřenou špičku a mam silonky tak noha se v balerínach zapaří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petrapřilepova24 píše:
@ugluk
ale když nemam otevřenou špičku a mam silonky tak noha se v balerínach zapaří
Tak, kdyz sedis, tak se proste vyzuj. Ja bych zadny hnusny pantofle (vsechny pantofle jsou hnusny) nenosila. Na pobihani lodicky a kdyz sedim, tak se zuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsou i hodně vzdušný nebo perforovaný baleríny nebo lodičky špička-pata a mezi tím jenom pásek… Záleží, jaký máte dress code, někde by neprošly ani boty s otevřenou špičkou. U nás projde ledasco, ale korkáče teda fakt ne
Ona silonka do otevřený špičky vypadá divně vždycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se prezouvam do lodicek od podzimu do jara. jinak i v kancelari boty stridam, mam jich tam nekolik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, když to tak čtu, tak zlatá moje práce, kde jediný dress code je přijít oblečený
a co se bot týká, tak projde vše od bosky, přes pantofle až po pohorky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se teda nikdy v kanclu do přezůvek nepřezouvala
V zimě jsem občas vyměnila kozačky za lodičky a když mě trochu tlačily, tak jsem je pod stolem na chvíli skopla
taky záleží v jakém děláš prostředí a co se tam toleruje a co je ok…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám v kanclu lodičky na přezutí. Neumím si představit být v zimě celý den v kozačkách… Stejně tak v létě jedu do práce třeba v žabkách a tam se přezuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám v práci baleríny a pak krásný sexy lodičky. (Ty si beru když má přijít ženská mýho ex nebo jiná významná návštěva.) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přezouvám se hlavně v zimě, mám v kanceláři jednoduché černé baleríny. Ponožky nosím převážně černé bavlněné, nebo tělové silonky, tak to nijak neruší a hodí se ke všemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit