Při chřipce studené ruce a nohy u 17měsíčního?

158
22.12.13 16:14

Pri chripce proc studene ruce a nohy u 17mes ditete?

Syn ma chripku a proc ma studene ruce a nohy, kdyz tu mame teplo az moc? :zed: a nekdy se treba zatrese i kdyz je dost pristrojeny (puncochy ponozky tilko rolacek a mikinka) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65325
22.12.13 16:17

@paoline to nevím já mám nohy a ruce studené pořád náš malý taky
A proč je tak moc oblečený když tam máte teplo až moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
22.12.13 16:18

Taky to může být tím, že mu stoupá teplota a má trochu zimnici. To mívá moje malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.12.13 16:19

No může to znamenat, že mu teplota ještě poroste.. Nicméně bych moc nenabalovala, pusť mu pohádku, obleč ho normálně a dej mu lehkou deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.12.13 16:21

Ta viroza mohla zacit nastuzenim od ledvin, pak to tak byva, pomaha nohy namocit nakratko v lavoru s teplou vodou a soli a opakovat behem dne. macet jen kratce, tak pet deset minut max. klidne pak vlnene fusky a zahrat do postele. klidne muze teplota lezt nahoru. ty jsi nikdy nic takoveho nezazila? je to bezne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.12.13 16:22

To je při nemoci normální, si myslím… když má horečku/teplotu, tak na něj přišla nejspíš zimnice, proto taky to klepání.. přeju ať se ti brzo uzdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
22.12.13 16:26

Pohadky nesleduje pac nevydrzi lezet natoz ani sedet chvili v klidu. Furt beha sem a tam. Hodne potrebuje pozornost. jsem tu s nim uz tyden doma a je to fakt na nervy mezi ctyrma stenama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
22.12.13 16:30

Teploty uz nema jen kasel, rymu. Dobre zkusim mu namocit nozicky do vody a teplejsi ponozky :pankac: vcera mi prisel ze byl studeny v obliceji narucickach a nozickach. Ale zkusim tu vodu teplou tak snad bude ok. Ja myvam nohy vzdycky studene, ale chtela jsem se ujistit jak je to u ditete zda je to normalni ci neni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.12.13 16:33

Mno normalni. je to caste, bezne, ale za normalni bych to nepovazovala, norma by melo byt ze i koncetiny jsou proste teple jako zbytek tela, ale holt nekdo k tomu ma sklon. da se to ale resit. nam pomaha homeopatie a cinska medicina, ale nejde jen o studene konce, jsou s tim spojene dalsi potize, ktere se po lecbe zlepsuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.12.13 18:53

@paoline když máš studené ruce a nohy a k tomu teplotu, tak to znamená, že ještě stoupá teplota. I když je vysoká horečka a studené končetiny, tak se nesmí dělat zábaly..

• Citovat
  • Upravit
19787
22.12.13 18:59

Já nemám 17 měsíců, teď jsem byl nachlazený (ještě dobírám antibiotika) a mám nohy jak led, i když si na ně natáhnu několikery teplé ponožky. Myslím, že je to u infekcí normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí