Při kojení pláče a prdíky to nejsou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.11.12 11:17

Při kojení pláče a prdíky to nejsou

Už jsem opravdu zoufalá, mám 6týdenní holčinu, při kojení se za poslední dobu odtrháva a plakala, myslela jsem, že to jsou prdíky, tak jsem nasadila prevenci, lepšilo se to, ale stejně to kojení je horší než dříve, ale mléka mám dost, teče, takže nevím kde by mohl být problém? Pro jistotu jsem před kojením dla i rektální rourku, abych se ujistila, že to nejsou ty prdíky a opravdu ani pomocí rourky skoro nic, takže ty jsem hned vyloučila, co by mohlo být za problém???technika kojení nám celou dobu vyhovuje, mléka mám dost, teče dobře…máte s tímto problémem některá zkušenost? nevíte, co by to mohlo být? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
579
9.11.12 11:20

???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
9.11.12 11:26

Zeptat se doktorky nebo doktora.
Nebo trochu trpělivost, pak to bude zas OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
9.11.12 11:29

Ahojky já tedy nekojím ale v 6-ti týdech bývá růstový spurt a prý tohle chování je zcela normální a během pár dní přejde… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
9.11.12 11:50

Mě maličká taky plakala a odtahovala se a bylo to tím, že jsem dostala slabou menstruaci…naše paní doktorka říkala, že takové situace mohou být i z toho, že jsi zařadila do svého jídelníčku novou potravinu, nebo změnila vůni či krém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
9.11.12 11:50

Buď spurt, měli jsme to taky a nebo jsem četla, že se takto může chovat, pokud jsi něco snědla a malé to prostě nechutná-kniha Naše dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.12 11:52

Rustovy spurtik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
9.11.12 12:07

A co teda s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
9.11.12 12:07

Růstový spurt… více na www.kojeni.net :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
9.11.12 12:17

Taky máme ten problém. Někdy zabere, když ji dám odříhnout, chvili je klid, ale pak zase. Už mě z toho bolí bradavky, jak mi ji trhá a je mě jí moc líto, jak při kojení pláče :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.11.12 12:23

To by mohl mit spurt, kolem 6. tydne jsme taky meli krizi, odtrhaval se, kroutil, plakal po kojeni…preslo to samo.

Ja jsem nejdriv kojila z jednoho prsu, doted to stacilo, pak uz ne, rychle vyzahnul to mleko co teklo rychle a jak se musel vic snazit, tak brecel, poustel, kroutil se knoural. Tak jsem ho dala k druhemu. Pripadne jsem ho pak vratila k tomu prvnimu, ale vetsinou ho uz nechtel a vypadal spokojene.

ted mi doslo, ze by to mohlo byt tou MS, taky jsem ji po sestinedeli dostala :cert:, ale je furt a je to lepsi.

jinak k tomu brisku a prdikum, ja nevim me teda u syna rourka nepomaha…takze klidne muze bolet i brisko, …kdo vi :nevim:

nekdy pomohlo i dat mezitim odrihnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
9.11.12 12:25

Mě to malá dělala od začátku kojení cca do 4 měsíce, kdy jsem byla už na pokraji sil, nikdo mi nepomohl, byly jsme i přímo u laktační poradknyě a ta se dívala na techniku kojení, volala jsem si se 3 laktačníma a nikdo nic..nepomohl, nevěděl…vůbec nevím proč to malá dělala, chtěla jsem už přestat kojit a pak to najednou přešlo, taky malá chtěla hodně střídat prsa:-/ jedno, druhý, jedno, druhý. fakt nevím co to bylo a nikdy jsem na to nepřišla…jsem ale ráda, že ikdyž mi málem zešedivěly vlasy a měla jsem z kojení panickou hrůzu…vydržela jsem. a to jsem malou kojila třeba 45 minut, aby se vůbec byla schopná zasytit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
9.11.12 13:21

Když mě právě řekli, abych kojila jen z jednoho a ne z obou, že se nedostane k tomu kvalitnímu zadnímu mléku, jinak bych to taky dělala, přijde mi, že to prostě po chvilce neteče jako ze začátku proudem a tak se začne vztekat a řvát:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
9.11.12 13:47

@wesny My teda kojíme z obou…Z jednoho by nám to asi nestačilo :think: Dokud chce a saje, tak ji nechám - ale nikdy to není dýl jak 15 minut :think:

Jak vidím, máme problémy s tím stejným, je to teda boj :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
9.11.12 14:00

Malá cucla 2× a řvala, pak 2× a řvala a takhle hodinu, pokud pije 15 minut tak je to super ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí