Pribiňák - od kdy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
pribiňák - od kdy?
Ahoj mamči, od kdy jste dávaly svým miláčkům Pribiňáčka? Našemu je 8 měsíců pryč. Myslíte, že je to brzy, abych začala? A případně jaké jiné krémíky dáváte? Děkuji za odpovědi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus spíš Lipánka, narozdíl od Pribináka nemá v sobě konzervanty (proto nemá skoro žádnou trvanlivost)… A s věkem neporadím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda, to mi tedy příjde hodně brzy. Malý začal jíst lipánky, pribiňáky až po druhém roce. Minimálně do roka bych počkala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začala bych určitě kvalitním jogurtem, např. Holandií, Pribináčka a podobné „krémíky“ bych nechala na později..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala malé lipánka čas od času už asi 8 měsíce, možná o něco dřívě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady se spíš dozvíš, že NIKDY
, dávala jsem ho občas po roce, když nám ho donesla babička a dítě přežilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvarohové dezerty se mají jíst až po roce. Krémíkem mažu obličej
Malá byla nejedlík, tak ho občas dostala, stejně si jen lízla. A ano Lipánek má lepší složení, ale chce to číst, v Albertu mají svoji značku, taky je prý celkem fajn. Ale jak bylo řečeno, raději zatím jogurt
A pak doporučuji vyhledávání v diskuzích, zrovna toto téma tam je určitě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvaroh by se měl dávat až od roka. Takže já začnu po roce určitě. Jinak prckovi je skoro 7 měsíců a dávám mu smetanové jogurty s vanilkou nebo vaječným koňakem (do vaječného koňaku to má daleko, kupuju v lidlu) a pak obyčejné bílé jogurty takový ty poctivý, tučný. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussye píše:
Já dávala malé lipánka čas od času už asi 8 měsíce, možná o něco dřívě.
já taktéž
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Matylda, lipanek,holandia.To mi prijde asi nejlepsi. V 8 mes bych dala zatim obcas na ochutnani, ne kazdy den na svacu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky až po roce, je v tom tvaroh a ten zatěžuje ledviny. Takže ještě vydrž, zatím mu bohatě stačí jogurty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych dávala až po roce, začala bych bílým jogurten. Ala já tohle moc nekupuju, nejsem přímo proti tomu, jen to nezahrnuju do pravdidelného jídelníčku. Takže když to přinese občas babička, tetička, je to ideální a stačí to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá má 8 měsíců a občas ho dám, třeba když jsme někde na cestě, tak to někde koupím a nakrmím
- Citovat
- Upravit