Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci se zeptat jestli jsteněkterá přibrala po užívání Nosifolu? Je tam totiž vitamín B12 po kterém se přibírá, tak doufám, že se po Nosifolu nepřibírá, už tak vážím dost
@ducki mě by zajímalo jestli fakt ten nosifol funguke, ted jsem na něj četla samou chválu. můžu se zeptat, jak jsi na něj přišla? doporučení od někoho nebo z netu? a je pravda, že pomáhá nastartovat tělo s PCO?
@NJen no mě ho doporučil doktor. Mám ted první balení koupené, tak to ti neporadím, ale já mám taky PCO a doktor mi řekl, že on s tím u svých pacientek má dobré zkušenosti…Právě já na něj taky četla samou chválu, ale nic o tom jestli po něm přibraly
@ducki Doktor gynekolog nebo v CARu? A jaký je jinak u vás problém?
@NJen Gynekolog v Caru jsem nebyla…No já mám horší PCO sama nemám ms a tím pádem ani ovulaci, tak musím chodit na vyvolávačky, a minulý měsíc mi doktor doporučil právě Nosifol
Doktori s tim zadne zkusenosti nemaji, jen to doporucuji, maji z toho penize
Ten muj mi ho doporucil, na listek mi napsal jak se to jmenuje (napsal to spatne), rikal, ze to stoji asi stovku na mesic. Nasla jsem nejlevnejsi za 350 na 20dni
Uzivala jsem cele 3 mesice (5 baleni) jak doporucuji. Mam PCO, byla jsem asi dva mesici po laparoskopii a stejne nosifol vubec nezabral. Ani zadne zmirneni priznaku pco (akne, ochlupeni…) jsem nezaznamenala. Takze pro me vyhozene penize
@Cracky Říkala jsem si aby chvála na nosifol nebyl stejný jako na kapky gynex. ale fakt mě azujalo že právě ten nosifol by měl být spešl na pco. no díky za tvou zkušenost.
@Cracky Tak ne každý doktor to píše aby měl z toho peníze. Mě řekl rovnou, že to stojí tak 500kč já žádné jiné příznaky PCO než to že nemám ms nemám. A co když to nezabere nebudu toho litovat hlavní je, že jsem to zkusila. Já mám skvělého doktora, který nedělá hned závěry a vyzkouší vše. Takže je to škoda, že tobě to nezabralo, ale hodně jiným ano. A ještě jestli jsi to kupovalka přes internet, tak nikdy nevíš jestli to Nosifol byl doopravdy, radši si připlatím v lékárně a mám jistotu, protože jsem už slyšela, že to přes net někdo kupoval a nebyl to Nosifol, ale nějaký šmejd
@ducki Určitě jsem pro to zkusit. Ja predtim zkoušela ty kapky Gynex a akorát mi to rozhodilo cyklus, ale je pravda ze jsem to brala jen 2mesice. Taky stojí kolem 500,–. Na každého to nemusí účinkovat, ale aspon si pak nemusíš vyčítat ze jsi nezkusila ![]()
Ja ted uzivam nosifol, beru ho co druhy den. chut jidlu mam, ale tu jsem mela vzdycky
takze netusim, jestli jeste priberu. jinak k tomu mam i femibion, tam je taky vitamin B. doufam, ze mi zabere
@ducki nene mela sem to z lekarny
jasne zkusit se ma vsechno, ja sem toho uz vyzkousela
a zatim jen vyhozene penize
ale vzdycky si clovek rekne „co kdyby nahodou“
drzim palce aby zabral ![]()