Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Záleží kdy máš ovulaci. k uhnizďování dochází 5-10 dnů po oplodnění
To já právě nevím.. nikdy jsem to nepoznala… Ještě nikdy se mi nestalo, že bych takhle špinila uprostřed cyklu..
Ahojky, já teda nevím co je to DC ( vždy mi bylo trapne se zeptat
) ale já jsem takhle splnila asi týden( v dobe ms)Bylo to jen vázne lehce po utrení, víc teda ne. To mi bylo divne a udělala si test ![]()
@Peťule M teoreticky to může být zahnízdění. počkej do ms a testuj ![]()
Jeslti mas cyklus 31 dni, tak bych to spis videla na ovulaci. Bylo by to pravdepodobnejsi nez uhnizdovani.
Kdyby to melo byt uhnizdovani, tak by jsi mela lutealni fazi dlouhou +- 18 dni. Neni to sice nemozne, ale byva to zridka.
Takze za me ovulace.
@Peťule M píše:
DC je den cyklu..:-) A testík byl pozitivní?
nevím jestli se ptáš me, ale ano, byla jsem velice překvapená ![]()
@Misi-nnka jojo, ptala jsem se tebe..:-) Tak to muzu jen zavidět… o miminko se snažime už rok a pořad nic..:(
@Peťule M píše:
@Misi-nnka jojo, ptala jsem se tebe..:-) Tak to muzu jen zavidět… o miminko se snažime už rok a pořad nic..:(
Meris bazalni teplotu? Nebo pouzivas ovulacni testy? Aby jsi zjistila ovulaci? Zda ji vubec mas?
Co navstivit nejaky CAR? Po roce snazeni by to nebylo marny…
Misi-nnka No ovulační testy jsem už nějaké zkoušela, ale pokaždé to bylo stejé, druhá čárka byla vždy o něco světlejší než ta první.. Jinak nic jiného vyzkoušené nemám..
Chtěla bych taky poradit, cyklus mívám 30-35dc
12-13Dc jsem našla na toaletáku trošičku růžové krve ale jen trochu ani na kalhotkách nic nebylo myslíte že ovulka? to by ale při mých cyklech bylo dost brzy ne? a pokud by se jednalo o ovulační krvácení tak znamená ta krev že už ovulace proběhla probíhá nebo teprve proběhne? děkuji za názory ![]()
@Peťule M tak si začni měřit teplotu. u prvního dítka mi pomohli ovulační testy. u druhého měření teploty. tenhle měsíc byl hektický a měli jsme sex jen jednou, ale díky měření teploty byl načasovaný ideálně ![]()
Ahojky,
mám takový dotaz…:-) jsem 19DC, délku cyklu mám 31 dní. Všera ráno jsem začala špinit, ale asi jen od 9 hodin ráno do 14 hodin odpoledne, pak nic a dnes ráno zase, opět slabounce, a asi 2 hodiny. K tomu občas nějaké píchnutí a pocit tlaku v podbřišku. Myslíte, že by mohlo jít o uhnizďování mimíska?