Snažení od února 2013

havy
21.2.13 08:41

Snažení od února 2013

Ahoj holky :lol: Najdou se tu nějaké únorové snažilky? Já jsem po 8 letech vysadila HA a hned jsme se začli snažit. Takže první měsíc…zatím zkoumám jestli vůbec dorazí ovulace. Od včerejška mě pobolívá v podbřišku a občas když si dosednu tak mě píchne v pravém vaječníku, tak snad to přijde.
Poslední MS od 12.2. a tedy dnes 10 DC. Snažení je tak co tři dny. No jsem zvědavá co se bude dít. Prý je v prvním měsící velká šance otěhotnět, pokud tedy přijde ovulka :?:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
havy
21.2.13 09:06

AHoj :-) Nene já ještě nemám, jsem mlaďoch a teprv začínáme :-) A jaký je tvůj příběh? :) Jaký máte problém?

• Citovat
  • Upravit
14871
21.2.13 09:21

Mrkni sem, tady už únorové snažilky jsou :-) tak se k nám můžeš přidat.
 https://www.emimino.cz/…2013-137121/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
havy
21.2.13 09:23

@Maja25 Mě je 24 :) Teda tak to je mi líto, že máš takové problémy a navíc takhle mladá. Držím pěsti aby vám to vyšlo hned na poprvé. A kdy jdete??? No já jsem asi uplně naivní, ale stále doufám, že budu jedna z těch, který jsou nabuzený plodit po vysazení HA :mrgreen: a povede se to hned. Ale jak to bývá se vším u mě, tak to jistě nevyjde. Zatím jen čekám jestli ta ovulace bude či ne. Odkud jsi?

• Citovat
  • Upravit
havy
21.2.13 09:36

@Maja25 Takže ve výsledku můžeš být hodně brzy těhotná :lol: to je super, věřím, že to vyjde! A třeba jich bude víc :D A kolik je tvému příteli/manželovi?
Já právě také všude čtu, kolik holek otěhotnělo hned, no uvidíme :-) Já jsem problémy nikdy neměla. Jediná věc mě spíš zarážela a to ta, že často bývá to sperma co ze mě jde růžové, jakoby v tom byla krev. Doktorka mi tvrdí, že to nic není. Tak nevím. Jinak dělala jsem už včera test ovu, protože mě dost bolel ten podbřišek, ale asi je ještě brzo.
Příteli je 31. Jsem z Prahy.

• Citovat
  • Upravit
havy
21.2.13 09:58

Tak snad budeš mít štěstí, budu na tebe myslet až pak řekneš kdy ti to budou dávat zpět :mrgreen: A ten věk tvého přítele není nic šíleného, já to aspoň vnímám jako normální, když to vyhovuje tobě. Já taky zrovna nejsem na ty stejně staré. Stačí že mému je 31 a stejně je občas jak malé dítě :evil: :lol: No sex je tak ob tři dny, přítel dělá na směny, takže to nejde pravidelně obden. Ale četla jsem, že spermijky vydrží i tři i čtyři dny v těle ženy, tak snad to stačí. Za chvíli půjdu zase testnout, ten vaječník furt cítím. Tak doufám, že to poputuje dále :mrgreen:
A ty pracuješ?

• Citovat
  • Upravit
havy
21.2.13 10:16

@Maja25 určitě dej vědět! Hele ono to je těžký :mrgreen: jeden z páru je vždycky rozumnější i dkyž by to bylo většinou očekáváno od toho staršího :mrgreen: Ten můj tak zpohodlněl, že ho taky musím sekýrovat :andel: Ale taky mě občas krotí :D
Testování zatím nedopadlo, půjdu tak za hoďku. No a teď o víkendu bude příležitostí dost, tak pak už se na to vyprdnu a počkám do MS..jestli přijde či ne..

• Citovat
  • Upravit
havy
21.2.13 10:18

@Maja25 a jinak pracuji také…minulý rok jsem skončila VŠ

• Citovat
  • Upravit
havy
21.2.13 10:38

@Maja25 Tak to bych se teda asi zcvokla, kdybych s nim byla 24h denně. Zabili bychom se navzájem :mrgreen: :mrgreen:
Přítel je barman takže se třeba i tři dny vůbec nevidíme, což mi vyhovuje a jemu asi taky, je čas si odpočinout :D Já dělám na recepci jedné firmičky. A co svatba?

• Citovat
  • Upravit
havy
21.2.13 11:29

Tak u nás je to podobné. Chtěla jsem svatbu před dítětem, ale co se dá dělat. Já si jí vynucovat nechci. Jde mi o ten krok toho chlapa, že to fakt chce. No uvidíme. Já si myslím, že ono to ty chlapi hodně obměkčí to těhotenství nebo porod, pak mají sklony se zasnubovat atd :mrgreen: Ale dneska jsou panáčci pěkně pohodlní no… :think:

• Citovat
  • Upravit
havy
21.2.13 11:32

Test zase negativní :?

• Citovat
  • Upravit
havy
21.2.13 11:45

Mě taky ne, ale zase bych se nechtěla vdávat těhotná. No dáme jim čas :jazyk: Mám to dostat až někdy 11.3. což je za dlouho, ale ta ovulka. No ono na ní taky je ještě čas. Dnes teprve 10 DC, testuji hlavně kvůli tomu, že ten vaječník cítím - píchá mě když dosednu a bolí mě břicho. Moc to řešim.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1633
21.2.13 11:50

Ahoj všem. My se snažíme od ledna. Nevíte někdo náhodou jak je to s menstruací když jsme v lednu vysadila HA a stále nepřišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
havy
21.2.13 13:27

@Markos-oska AHoj, no po vysazení můžeš mít rozházené hormony takže někomu chvíli trvá než se tělo dá dohromady a dostane MS. A nebo jsi těhotná :mrgreen: Měla bys asi jít na gyndu, to bude nejjistější.

• Citovat
  • Upravit
havy
21.2.13 13:28

@Maja25 jak dlouho jste spolu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení