Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, zakládám tuto skupinu pro všechny kdo začíná se snažením v únoru nebo v něm nadále pokračuje.
Můžeme se vzájemě podporovat.
Takže kdo chce tak rychle sem. ![]()
@Sparkl já bych se snažila taky
. Ale přítel teď nechce. Takže já musim ještě počkat
@elizabeta92
ty uz mas nejakeho prcka? Kolik ti je? Doufam ze se nezlobis za tolik otazek. ![]()
@Sparkl nezlobim
.. mám holčičku (skoro 5 měsíců).. Kolikrát su z ní na prášky
ale i tak furt toužim po dalšim
.. Je mi 20, kolik tobě?
@elizabeta92
Mi je 21. Tak to musis mit doma veselo s princeznou. ![]()
@Sparkl to mám
Ale teď je hodná a hraje si pod hrazdičkou. Nesmim to zakřiknout. Tak to já du rychle něco poklidit nebo něco
…
Ráda bych se přidala, ale už jsem ve snažilkách, ve snažilách podzim2012 i vánočním tématu:D Ale občas sem mrknu:D Už mi z toho hrabe. Přeji všem hodně štěstí a co nejdřív // ![]()
Ahoj, ja taky znovu zacinam, ale nevim kdy dorazi ms, tipuju to na unor, tak hodne stesti…
Děvčata, zdravím. Můžu se přidat k Vám? Já teda se budu snažit až v létě, ale řekla jsem si, že se zapojím už ted…Chtěla jsem se vás poptat, zda mám brát krom kys. listové ještě něco jiného, na podporu
? Jo a taky jak se zde můžu zaregistrovat
Vůbec to tady neznám. Děkujíííí.
@Mínis28 píše:
Děvčata, zdravím. Můžu se přidat k Vám? Já teda se budu snažit až v létě, ale řekla jsem si, že se zapojím už ted…Chtěla jsem se vás poptat, zda mám brát krom kys. listové ještě něco jiného, na podporu? Jo a taky jak se zde můžu zaregistrovat
Ahojky
zaregistrujes se tak ze v pravem hornim rohu je slovo prihlasit se tak na to kliknes a objevi se ti prihlasovaci tabulka a pod ni je modře napsane zaregistrovat. tak na to kliknes a pak uz jen vyplnujes okynka.
urcite to zvladnes. ![]()
@Mínis28 píše:
Děvčata, zdravím. Můžu se přidat k Vám? Já teda se budu snažit až v létě, ale řekla jsem si, že se zapojím už ted…Chtěla jsem se vás poptat, zda mám brát krom kys. listové ještě něco jiného, na podporu? Jo a taky jak se zde můžu zaregistrovat
Já beru jen listovku a dlouhodobě bez vztahu k otěhotnění beru hořčík-vápník-zinek. A někde jsem četla, že je dobrý jestě zvlášť B - komplex, že prý to prodlužuje dobu od OVu do MS a vajíčko má delší čas na pořádné zahnízdění. Nevím, jestli to není kec, ale beru to:D
Ahoj, právě dobírám posledních pár prášků a další platíčko už nemáme v plánu načít
Bude mi 20…ale rozhodně mi všichni tipují o pár let míň… Miminko plánujeme, beru listovku a těšíme se. Ale…mám trošku strach z okolí.