Snažilky únor 2013

894
23.1.13 13:27

Snažilky únor 2013

Ahojky holky, zakládám tuto skupinu pro všechny kdo začíná se snažením v únoru nebo v něm nadále pokračuje. :nevim: Můžeme se vzájemě podporovat. :) Takže kdo chce tak rychle sem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
elizabeta92
23.1.13 13:29

@Sparkl snažíš se o první mimi?

• Citovat
  • Upravit
894
23.1.13 13:31

@elizabeta92
jojo prvni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
23.1.13 13:38

@Sparkl já bych se snažila taky :mrgreen:. Ale přítel teď nechce. Takže já musim ještě počkat

• Citovat
  • Upravit
894
23.1.13 13:41

@elizabeta92
ty uz mas nejakeho prcka? Kolik ti je? Doufam ze se nezlobis za tolik otazek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
23.1.13 13:44

@Sparkl nezlobim :mrgreen:.. mám holčičku (skoro 5 měsíců).. Kolikrát su z ní na prášky :mrgreen: ale i tak furt toužim po dalšim :hug:.. Je mi 20, kolik tobě?

• Citovat
  • Upravit
894
23.1.13 13:51

@elizabeta92
Mi je 21. Tak to musis mit doma veselo s princeznou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
23.1.13 14:07

@Sparkl to mám :D Ale teď je hodná a hraje si pod hrazdičkou. Nesmim to zakřiknout. Tak to já du rychle něco poklidit nebo něco :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6770
23.1.13 14:42

Ráda bych se přidala, ale už jsem ve snažilkách, ve snažilách podzim2012 i vánočním tématu:D Ale občas sem mrknu:D Už mi z toho hrabe. Přeji všem hodně štěstí a co nejdřív // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
23.1.13 14:53

@Pady2
Tak zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
23.1.13 16:27

Ahoj, ja taky znovu zacinam, ale nevim kdy dorazi ms, tipuju to na unor, tak hodne stesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mínis28
24.1.13 11:27

Děvčata, zdravím. Můžu se přidat k Vám? Já teda se budu snažit až v létě, ale řekla jsem si, že se zapojím už ted…Chtěla jsem se vás poptat, zda mám brát krom kys. listové ještě něco jiného, na podporu :D? Jo a taky jak se zde můžu zaregistrovat :pankac: Vůbec to tady neznám. Děkujíííí.

• Citovat
  • Upravit
894
24.1.13 14:24
@Mínis28 píše:
Děvčata, zdravím. Můžu se přidat k Vám? Já teda se budu snažit až v létě, ale řekla jsem si, že se zapojím už ted…Chtěla jsem se vás poptat, zda mám brát krom kys. listové ještě něco jiného, na podporu :D? Jo a taky jak se zde můžu zaregistrovat :pankac: Vůbec to tady neznám. Děkujíííí.

Ahojky :) zaregistrujes se tak ze v pravem hornim rohu je slovo prihlasit se tak na to kliknes a objevi se ti prihlasovaci tabulka a pod ni je modře napsane zaregistrovat. tak na to kliknes a pak uz jen vyplnujes okynka. :palec: urcite to zvladnes. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
24.1.13 16:11
@Mínis28 píše:

Já beru jen listovku a dlouhodobě bez vztahu k otěhotnění beru hořčík-vápník-zinek. A někde jsem četla, že je dobrý jestě zvlášť B - komplex, že prý to prodlužuje dobu od OVu do MS a vajíčko má delší čas na pořádné zahnízdění. Nevím, jestli to není kec, ale beru to:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
24.1.13 16:36

Ahoj, právě dobírám posledních pár prášků a další platíčko už nemáme v plánu načít :) Bude mi 20…ale rozhodně mi všichni tipují o pár let míň… Miminko plánujeme, beru listovku a těšíme se. Ale…mám trošku strach z okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí