Otěhotnět s Wobenzynem?

60
21.1.13 22:06

otěhotnět s wobenzynem

Ahoj holky, jsem 2. měsíc po 2. zamlklém těhotenství. Máme 5ti letého syna. Ten se povedl opravdu ihned a teď od „tetiček“ slyším, že vůbec nevadí, když už žádné další děti mít nikdy nebudeme… Takže psychika fakt výborná. Dnes se tchýně na masážích bavila s masérkou a ta jí doporučila, že má dobrou zkušenost, když žena 3 měsíce před „otěhotňováním“ začne používat wobenzyn. Prý se to už takhle podařilo 3 jiným ženám. Už beru kyselinu listovou a každý den piju kontryhelový čaj. Ale zkusím opravdu cokoliv, chtěla bych 3 děti… Myslíte si, že ten wobenzyn tomu opravdu pomůže? Ještě nikdy jsem wobenzyn nebrala, neznám ho vůbec. Poradíte??? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
21.1.13 22:41

Musíš zkusit, já slyšela, že to je placebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.1.13 22:49

https://www.emimino.cz/…-deti-39426/
tady jsou všeobecné názory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.1.13 22:50

Wob.se pouziva na hooodne veci, takze je mozne, ze nekomu pomuze i na to, co netusi, ze ho trapi, ale ze by pomahal otehotneni to nevim. davkovani je celkem palka, bere se hodne tablet(muze, nemusi)denne, takze ti malo kdo jen tak rekne davkovani. nespolehala bych na to, ale ublizit jako tak by ti nemel…jestli ti to pomuze psychicky, tak proc ne…a na 3 mesice ti do penez nevleze, jinak jsou to doplnky stravy co se dlouhodobe prodrazi(brala jsem na rameno po uraze a na klouby po tezkem zanetu, co mi vlezl do kloubu a pomohl),takze placebo to neni, naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
22.1.13 08:13

Placebo to není! Moje známá hrozně moc trpěla na záněty okostnice a W ji vždy pomohl. I když se 3 lékaři shodli, že musí na sekání, tak po W ji otok zmizel. Klidně bych ho užívala. Ta známá neužívala nijak vysoké dávky a pomohl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
12.5.13 07:59

Manželovi wobenzym po těžkém uraze kotníku zabral a pomohl.
mě ho dr. doporučil před těhu, protože jsem 3m dokola marodila-zánět mi koloval v celém těle. prý nevadí kdybych při něm otěhu. jenže mě nedělal dobře, bylo mi blbě, tak jsem po 14dnech skončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí