Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, s přítelem se snažíme třetím měsícem o miminko a tento měsíc dopadlo i na ovulační testy. Bohužel vždy jeden týden v měsíci musím odjet za prací do Prahy a tento týden je tomu zrovna tak. Od pondělí si dělám ovu testy, že kdyby náhodou ta prostě pojedu domů na otočku. Dneska mi test vyšel z ranní moči, jindy totiž nestíhám test provést, podle mého pozitivně. Nevíl ale jak moc má být testovací čárka silná. V příští zprávě pošlu foto ovu testů od pondělí do dneška, můžete mi prosím poradit? Znamená to, že ovulace je dnes? Nebo zítra už bude silnější?? Moc Vám děkuji za každou odpověd, nechci to promešekat. Domů jedu zítra večer pozdě. ![]()
Petule
Od nejslebsi je po az po nejsilnejsi dnes ctvrtek! Je to ovulace? Mam jet dnes vecer domu, rano zase do prahy a vecer zase domu???
@ginagina dej sem fotku at se muzu juknout takhle je se to da tezko rict
To se mi zdá pořád ještě slabé, ale jestli jedeš zítra večer domů, tak určitě ještě není pozdě.
@ginagina ten horni vypada dobre podle me je pozitivni a ovulace by mela nastat do 48hodit zkus jeste zitra testnout a uvidis jestli jeste zesili nebo ne
Ja teda mam s testy velmi spatnou zkusenost, ale rekla bych ze jsou vsechny negativni…testovací čárka musí být silnější údajně…já bych řekla že jsi tak 2dny před ovu
máš bílkový výtok? bolí tě vaječníky? tak jsem poznala ovu ja…kazdopadne se na moji odpoved neupinej, kazde telo je jiné ![]()
@Vladka23 píše:
@ginagina ten horni vypada dobre podle me je pozitivni a ovulace by mela nastat do 48hodit zkus jeste zitra testnout a uvidis jestli jeste zesili nebo ne
Takže myslíš, že když budu doma až zítra pozdě svečer tak už bude po ovu? že to nestihneme? Podle všeho je tohle důvod našeho nezdaru, protože v plodných dnech jsem mimo domov. To je dilema… bud dnes večer pojedu a nebo až zítra kolem 10 večer
už mi asi hrablo ![]()
Ahoj ja myslím že to je taky ještě negativní, navíc ovulacni test by se neměl dělat z ranní moči, zkresluje to hrozně vysledky ![]()
@benjaminek píše:
To se mi zdá pořád ještě slabé, ale jestli jedeš zítra večer domů, tak určitě ještě není pozdě.
Takže myslíš, že nemám dnes večer jezdit? že ta ovu teprve nastane a že když se budeme snažit zítra v noci tak stíháme ovulku?
@petullle píše:
Ahoj ja myslím že to je taky ještě negativní, navíc ovulacni test by se neměl dělat z ranní moči, zkresluje to hrozně vysledky
achjo… děkuju, zkusim se dnes odpo utrhnout, pokusim se do té doby nepít, udělat další test a pochlubit se vám ![]()
@ginagina taky si myslim ze bude stacit kdyz pojedes domu az zitra. ovulace ti teprve nastane.
@valina1 píše:
Ja teda mam s testy velmi spatnou zkusenost, ale rekla bych ze jsou vsechny negativni…testovací čárka musí být silnější údajně…já bych řekla že jsi tak 2dny před ovumáš bílkový výtok? bolí tě vaječníky? tak jsem poznala ovu ja…kazdopadne se na moji odpoved neupinej, kazde telo je jiné
Výtok mám spíš hustý a bílý, v prsou mám tlak, břicho nafouklé a v podbřišku mě pobolívá, ale to mám už od konce menstruace tyto stavy. Takže těžko říct ![]()
Jak je výtok bílý, tak nic…měl by „zpruhlednet“…jela bych fakt až zitra vecer…nafoukle bricho jsem mivala taky, ae hlavne bodave bolesti na vajecnikach- temer takove, ze jsem se pohnout nemohla ![]()