Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Tak ja prsa mela nality asi tri mesice, pak jako kdyz utne a je to, kojim dal a jestli je to spurt tak koj a prikladej casto, ja pres den kojila po hodine a pul a v noci tak po 2-3 hodkach, ted nemame spurt a ve dne uz po hodine a v noci po 2-1 hodine.
@Kiara28 Asi sem to tam blbě napsala, se omlouvám
, taky mi to takhle začalo „mizet“kolem 3. měsíce a je to tak dotedka, ale je v pohodě, hlad neměl ani když jsme ještě nedávali příkrmy, asi takhle jsem to měla napsat, takže mléka bylo dost, i když jsem neměla prsa jako kámen ![]()
@lucka83 Mareček je teda hezky živenej, krásnej puclík…mlíka je dost, jen se to už upravilo dle potřeb dítěte, prostě je ho akorát
a prsa už se nemusí nalívat k prasknutí…vůbec mi ten pocit bolesti, který mě v noci budil ze spaní nechybí ![]()
Tak já mám 3-měsíčního prcka, kojím plně a už asi týden mám prsa nalitá víc než před tím. Najednou mi jsou všechny podprdy malé - musela jsem koupit o číslo větší. Všude píšou jak se po porodu nalejou, ale mě se nalily až po třech měsících. Tak nevím, co si o tom myslet, každopádně jsem v těch 3 měsíce používaných podprsenkách najednou nevydržela ![]()
Ahoj…mně Eliška vydrží spát dost pravidelně tak 9 hod v kuse, takže jsem si zvykla každý večer, než jdu spát, odstříkávat a zatím bez problému ![]()