Přidávám se do klubu nezadaných

473
10.7.13 10:11

přidávám se do klubu nezadaných

Ahoj Holky, jdu se jen vypovídat…Včera jsme se po roce rozešli s přítelem…dali jsme se spolu dohromady oba po dlouholetých vztazích. Láska jako trám, plánování budoucnosti, svatby, potencionální koupi bytu, sestěhovali jsme se k sobě hned po pár měsících, rok úžasný luxusní vztah, byli jsme jak dvojčata, ve všem si rozuměli…ale poslední 3 měsíce přítel měl nějakou krizi věku a života, je mu něco málo přes třicet, mi dost do 30 chybí. A vyvrcholilo to tím, že mi řekl, že nechce žádný vztah, že chce být sám, že nechce dělat kompromisy, nikomu se přizpůsobovat a na nikoho se ohlížet, že mě má moc rád, záleží mu na mě, ale prostě chce být sám…Paráda…Beru to statečně, nebrečím, nedělala jsem mu scény. Jen je mi to líto, opravdu to vypadalo na chlapa mého života :-( Ale nemůžu být s člověkem co po 30 letech života absolutně neví, co od života chce, když já mám pár let po 20tce a vím to jasně…Aspoň jsem s ním nestrávila "zbytečných " x let. A můžu jít dál. Ale mrzí mě to, moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
473
10.7.13 10:15

Začínala jsem s ním s pocitem, že je to ten nejméně sobecký člověk na světě a odcházím od něj s pocitem, že je ten největší sobec, kterého znám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
10.7.13 10:17

@Lady_M tak z tvého drahého spadla zamilovanost. Podle těch keců. Nebo se zamiloval jinde. Na druhou stranu píšeš, že ti je něco přes 20, určitě to bude bolet, ale jednou potkáš někoho lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
10.7.13 10:17
@Lady_M píše:
Ahoj Holky, jdu se jen vypovídat…Včera jsme se po roce rozešli s přítelem…dali jsme se spolu dohromady oba po dlouholetých vztazích. Láska jako trám, plánování budoucnosti, svatby, potencionální koupi bytu, sestěhovali jsme se k sobě hned po pár měsících, rok úžasný luxusní vztah, byli jsme jak dvojčata, ve všem si rozuměli…ale poslední 3 měsíce přítel měl nějakou krizi věku a života, je mu něco málo přes třicet, mi dost do 30 chybí. A vyvrcholilo to tím, že mi řekl, že nechce žádný vztah, že chce být sám, že nechce dělat kompromisy, nikomu se přizpůsobovat a na nikoho se ohlížet, že mě má moc rád, záleží mu na mě, ale prostě chce být sám…Paráda…Beru to statečně, nebrečím, nedělala jsem mu scény. Jen je mi to líto, opravdu to vypadalo na chlapa mého života :-( Ale nemůžu být s člověkem co po 30 letech života absolutně neví, co od života chce, když já mám pár let po 20tce a vím to jasně…Aspoň jsem s ním nestrávila "zbytečných " x let. A můžu jít dál. Ale mrzí mě to, moc…

Je to jeho rozhodnutí, někdo takový prostě je, jen to mohl říct hned na začátku.

• Citovat
  • Upravit
3400
10.7.13 10:23
@nepř. G12 píše:
Je to jeho rozhodnutí, někdo takový prostě je, jen to mohl říct hned na začátku.

Třeba to nevěděl. Já mela také vztah kdy jsem na začátku myslela, jak je to ten nejlepší a slibovali jsme si kde co, ale mně pak prostě jednoho krásného dne přestal bavit. Nic víc v tom nebylo. Tak jsem ho poslala zpátky do oběhu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
10.7.13 10:27

:-D jo, já to beru relativně v pohodě, jsem mladá, život před sebou, ale je mi to líto…zamilovat se určitě nezamiloval, měl už takové divné řeči jednou, že by možná chtěl být jen sám…ale přeju mu, aby si našel někoho, s kým to bude pro něj superní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
10.7.13 10:30

Hele, my jsme věkově stejně jak vy (plus mínus rok), ale byla jsem to já před dvěma týdny, kdo po třech letech sbalil kufry… Nic si z toho nedělej, život jde dál. Koukni se na to tak, že ti ten vztah dal určitě něco hezkého, určitě sis i pár věcí ujasnila, a teď jsi volná, můžeš užívat života, dělat co chceš ;) a jednou se ten pravej najde, on přijde a ty to nebudeš čekat a bude to ;) Rok neni taková doba, i když vím, že to určitě bolí… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
10.7.13 10:34

Jsi mladá, bezdětná, nezadaná, snad atraktivní. Máš jasno o tom co chceš. Tak si za tím jdi, časem se tomu zasměješ, jak jsi byla třeba naivní, že jsi vztah neskončila sama a dřív, protože ti dojde, že stejně směřoval do záhuby. A vítej v klubu :)

• Citovat
  • Upravit
2132
10.7.13 10:40

Lady M:Ve 30ti letech už by frajer mohl vědět, co chce!!!Ale jak píše cheekymonkey, jseš ještě mladá a určitě najdeš někoho, kdo už to bude mít v hlavě trochu srovnané a bude vědět co chce :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106240
10.7.13 10:45
@Lady_M píše:
Začínala jsem s ním s pocitem, že je to ten nejméně sobecký člověk na světě a odcházím od něj s pocitem, že je ten největší sobec, kterého znám…

Ahoj, mám ten samý problém, akorát jsme o dost starší a nebyli jsme spolu dlouho…dva pokusy a pokaždé stejný konec… že chce být sám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
10.7.13 11:15

Holky, já fakt nevím, co těm dnešním chlapům kolem 30tky je…Mají plný zadek všeho a ničeho si neváží…nechápu je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
10.7.13 11:18

Máte pravdu, jsem mladá, mám dobrou práci, hledám ještě lepší práci zatím docela úspěšně (chodím na pohovory), studuji k tomu výšku dálkově, jsem hezká, mám velké zázemí v rodině…Jen jsem si po tom několikaletém vztahu co jsem měla s bývalým myslela, že se na mě usmálo štěstí a našla jsem lásku svého života…jsem z toho taková prostě smutná no…navíc budeme muset řešit bydlení, kdo se odstěhuje, kdo si vezme nábytek, kdo dá komu peníze acho jo :-( Ale holky děkuju za podporu, jsem ráda, že v tom nejsem sama, i když to samozřejmě nikomu nepřeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
12.7.13 00:31

Ahoj holky, také se hlásím mezi Vás…,asi budu dlouho nezadaná, díky bývalému, který zničil můj život kompletně a dostal mne až na dno…,spíš bych se měla připojit do klubu depkařů…

• Citovat
  • Upravit
473
12.7.13 08:42

Ahoj Andrej, a co ti ten darebák provedl? Mi neprovedl nic, jen zjistil, že má jiné představy o životě než já…už jsem se s tím celkem smířila, ale je to naprd, že ti chlapi nevědí co chtějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
12.7.13 09:53

No ženy, to je fakt věc.. gratuluju všem, co dokážou brát rozchody takto.. mě maminka od mala vštěpovala, že láska je na celej život.. myslela to dobře.. ale já pak na na chlapovi visela jak onuce a myslela si, že musim vydržet vše.. místo abych zvedla zadek a udělala něco pro sebe.. rozvádim se po skoro 9 letech, z toho to budou 3 manželství.. :,( mám tu svou diskusi https://www.emimino.cz/…ejit-132553/

už spolu 7měsíců nebydlíme, našim jsem to ještě neřekla a nejhorší je, že manžela asi i po tom všem pořád miluju či se od něj nedokážu odpoutat.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí