Přidávám se do klubu nezadaných

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106762
12.7.13 12:02
@Andrejka81 píše:
Ahoj holky, také se hlásím mezi Vás…,asi budu dlouho nezadaná, díky bývalému, který zničil můj život kompletně a dostal mne až na dno…,spíš bych se měla připojit do klubu depkařů…

Vítej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
12.7.13 14:18
@Venetia píše:
Vítej :D

Děkuji:-).moje nezadanost trvá již 2 roky a zůstanu asi na ocet…

• Citovat
  • Upravit
171
12.7.13 14:21

A berete do klubu i muže??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106762
12.7.13 14:23
@Andrejka81 píše:
Děkuji:-).moje nezadanost trvá již 2 roky a zůstanu asi na ocet…

moje nezadanost je tak trochu střídává ale výsledek bude stejný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
12.7.13 14:53

Jasně, bereme i muže :D
Moje nezadanost teprve začíná, tak jsem zvědavá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klapeto_nepřihl
12.7.13 23:12

A přijmete také mamku s jedním prckem? Dnes se se mnou chlap rozešel, že se mnou nechce žít. Že bude raději sám, užívat si, mít klid a že se tak rozhodl a basta. Na argument, že sám rozhodl o třech životech, že já jsem se před lety kvůli lásce k němu vzdala všeho (manžela, bytu, auta, odešla jsem jen s igelitkou) mi řekl, že nám každému zvlášť bude za pár let líp. Perlička je, že máme dům na hypotéku a já ji na RD neutáhnu, tedy balím kufry a s dcerkou jdu do bytu a samoživitelství. Tak si myslím, Lady, že ten tvůj není až takový sobec. Řekl to včas.

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
13.7.13 00:30
@klapeto_nepřihl píše:
A přijmete také mamku s jedním prckem? Dnes se se mnou chlap rozešel, že se mnou nechce žít. Že bude raději sám, užívat si, mít klid a že se tak rozhodl a basta. Na argument, že sám rozhodl o třech životech, že já jsem se před lety kvůli lásce k němu vzdala všeho (manžela, bytu, auta, odešla jsem jen s igelitkou) mi řekl, že nám každému zvlášť bude za pár let líp. Perlička je, že máme dům na hypotéku a já ji na RD neutáhnu, tedy balím kufry a s dcerkou jdu do bytu a samoživitelství. Tak si myslím, Lady, že ten tvůj není až takový sobec. Řekl to včas.

klapeto, to je strašné, jak Ti chlapi mohou být takoví sobci, kde to proboha žijeme :zed:

• Citovat
  • Upravit
473
15.7.13 08:33

Klapeto: ahojky, tak to mě mrzí, to samé řekl ten můj, nechce závazky, chce být sám a basta… Musíme to brát tak, že chlapů je plno, a i když máš dítě, tak si pro ně tatínka a pro sebe novou lásku najdeš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
15.7.13 14:12

Ahoj, přidávám se holky k vám. Mě přítel opustil o 7,5 letech vztahu, našel si nějakou slečinku z práce, která mu nedavno nakopala prdel. Budiž. Jsem bezdětná, pracuji na 100% z domova, šéf rozjíždí agenturu, takže zatím nepotřebujeme ani kancelář. Jako jsem šťastná, zdravá, se stálou prací, s dobrým výdělkem, bez dluhů (nikde nic nesplácím), nejsem finančně závislá na partnerovi, bydlím v podnájmu. A teď… kde sehnat chlapa :?: :?: :?:
Už jsem si podala na seznamku.cz inzerát, kde se mi ozývají tak akorát 26leté ucha nebo chlapi nad 40. Mě je 28, hledám chlapa, co nekouří, nechlastá denně, chodí do práce a umí vydělat peníze (jako nečekám stotisícové platy). Na seznamce, se mi zdá, že jsou jen úchylové, pak jsem si podala ještě inzerát na avizo.cz, tam mi odepisují samí mámánci a chlapi, co si neumějí ani namazat chleba (a čekají, že u mě doma budou mít hotel jako u maminky) ale zato nic nenabízí (jakože jednou za týden udělat doma romatickou večeři… prostě neexistuje).
Mám akorát jednoho bývalého souseda, ale s tím jsem tak 2× do týdne, takže sex by byl, ale to klasické pohlazení mi chybí.
Tak kurec, kde mám teda hledat? S holkama občas vyrazíme ven, na stodolní, posedět na pivko… ale ti zas chtějí sex na jednu noc a nic víc…
JSEM ASI MARNÁ!

• Citovat
  • Upravit
klapeto_nepřihl
15.7.13 15:58

Holky, díky za podporu. Je to k posrání. Teď vedu vnitřní boj, protože samozřejmě ještě bydlíme v domě (díky Bohu je velký), ale potkáváme se. Mně teď čeká vyřizování bytu a do tý doby než se s malou odstěhujeme kontakt s bejvalým. Je to pocitově jak na houpačce, říkám si, dobrý samotným nám bude líp a pak zase, kurňa, jak může? Jak může pro vlastní uspokojení vyhodit mě i malou z našeho domova? Jsem unavená a zničená, ale vím, že se to změní. Všem osamělkám přeji dostatek štěstí a pohody. A žádné ubližování od chlapů. Ať si každá najde toho pravého. :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
15.7.13 19:43
@klapeto_nepřihl píše:
Holky, díky za podporu. Je to k posrání. Teď vedu vnitřní boj, protože samozřejmě ještě bydlíme v domě (díky Bohu je velký), ale potkáváme se. Mně teď čeká vyřizování bytu a do tý doby než se s malou odstěhujeme kontakt s bejvalým. Je to pocitově jak na houpačce, říkám si, dobrý samotným nám bude líp a pak zase, kurňa, jak může? Jak může pro vlastní uspokojení vyhodit mě i malou z našeho domova? Jsem unavená a zničená, ale vím, že se to změní. Všem osamělkám přeji dostatek štěstí a pohody. A žádné ubližování od chlapů. Ať si každá najde toho pravého. :kytka: :kytka: :kytka:

jo bohužel to tak někdy bývá, ale raději žít sama s dítětem, než s někým, kdo ubližuje…

• Citovat
  • Upravit
1823
15.7.13 20:05

@karfice…no neboj, marna nejsi.. ;) najde se a nebude daleko, uvidis.. :kytka: ty seznamky bych brala jen jako misto dobre knihy jako obcasne zpestreni.. jinak tam je fakt vykvet.. :mrgreen:..ja se rozhodla, abych zahnala stesk po ex.. ze se prihlasim do kanoistickeho klubu.. ze sem to vzdy chtela zkusit.. :nevim:..dnes byl prvni trenink.. na draci lodi.. to je lod pro 22lidi.. :pankac: v zivote sem nic podobnyho nevidela.. a svete div se, pulka chlapi.. :mrgreen: v prumeru celkem uchazejici.. ;) nekteri az velmi.. vek primereny.. :think: no uvidime.. :lol:

Takze hlavu vzhuru.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
15.7.13 21:05

Wow, a kde takový kluby jsou??? ;)
Já jsem tedy momentálně zadaná, ale začala jsem chodit s naší německou ovčandou na cvičák a také se tam pár ucházejících „kousků“ najde… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1823
15.7.13 21:08

@káťa ..no vsude kde je voda.. :mrgreen: ja myslim, ze realneho muze nejlepe hledat v realnem svete.. at uz cvicak, vodacky klub ci tak.. ;) proste vyrazit nekam.. kamkoli mimo internet a diskoteky.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
15.7.13 21:43
@erinv píše: @karfice…no neboj, marna nejsi.. ;) najde se a nebude daleko, uvidis.. :kytka: ty seznamky bych brala jen jako misto dobre knihy jako obcasne zpestreni.. jinak tam je fakt vykvet.. :mrgreen:..ja se rozhodla, abych zahnala stesk po ex.. ze se prihlasim do kanoistickeho klubu.. ze sem to vzdy chtela zkusit.. :nevim:..dnes byl prvni trenink.. na draci lodi.. to je lod pro 22lidi.. :pankac: v zivote sem nic podobnyho nevidela.. a svete div se, pulka chlapi.. :mrgreen: v prumeru celkem uchazejici.. ;) nekteri az velmi.. vek primereny.. :think: no uvidime.. :lol:Takze hlavu vzhuru.. :hug:

Kurec, kde jsi byla? Já chci takýýý, mezi chlapy, ale tady v centru Ostravy se Ostravice fakt na kanoi sjíždět nedá :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky