Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andrejka81 píše:
Ahoj holky, také se hlásím mezi Vás…,asi budu dlouho nezadaná, díky bývalému, který zničil můj život kompletně a dostal mne až na dno…,spíš bych se měla připojit do klubu depkařů…
Vítej ![]()
@Venetia píše:
Vítej
Děkuji:-).moje nezadanost trvá již 2 roky a zůstanu asi na ocet…
@Andrejka81 píše:
Děkuji:-).moje nezadanost trvá již 2 roky a zůstanu asi na ocet…
moje nezadanost je tak trochu střídává ale výsledek bude stejný ![]()
Jasně, bereme i muže ![]()
Moje nezadanost teprve začíná, tak jsem zvědavá ![]()
A přijmete také mamku s jedním prckem? Dnes se se mnou chlap rozešel, že se mnou nechce žít. Že bude raději sám, užívat si, mít klid a že se tak rozhodl a basta. Na argument, že sám rozhodl o třech životech, že já jsem se před lety kvůli lásce k němu vzdala všeho (manžela, bytu, auta, odešla jsem jen s igelitkou) mi řekl, že nám každému zvlášť bude za pár let líp. Perlička je, že máme dům na hypotéku a já ji na RD neutáhnu, tedy balím kufry a s dcerkou jdu do bytu a samoživitelství. Tak si myslím, Lady, že ten tvůj není až takový sobec. Řekl to včas.
@klapeto_nepřihl píše:
A přijmete také mamku s jedním prckem? Dnes se se mnou chlap rozešel, že se mnou nechce žít. Že bude raději sám, užívat si, mít klid a že se tak rozhodl a basta. Na argument, že sám rozhodl o třech životech, že já jsem se před lety kvůli lásce k němu vzdala všeho (manžela, bytu, auta, odešla jsem jen s igelitkou) mi řekl, že nám každému zvlášť bude za pár let líp. Perlička je, že máme dům na hypotéku a já ji na RD neutáhnu, tedy balím kufry a s dcerkou jdu do bytu a samoživitelství. Tak si myslím, Lady, že ten tvůj není až takový sobec. Řekl to včas.
klapeto, to je strašné, jak Ti chlapi mohou být takoví sobci, kde to proboha žijeme ![]()
Klapeto: ahojky, tak to mě mrzí, to samé řekl ten můj, nechce závazky, chce být sám a basta… Musíme to brát tak, že chlapů je plno, a i když máš dítě, tak si pro ně tatínka a pro sebe novou lásku najdeš!!!
Ahoj, přidávám se holky k vám. Mě přítel opustil o 7,5 letech vztahu, našel si nějakou slečinku z práce, která mu nedavno nakopala prdel. Budiž. Jsem bezdětná, pracuji na 100% z domova, šéf rozjíždí agenturu, takže zatím nepotřebujeme ani kancelář. Jako jsem šťastná, zdravá, se stálou prací, s dobrým výdělkem, bez dluhů (nikde nic nesplácím), nejsem finančně závislá na partnerovi, bydlím v podnájmu. A teď… kde sehnat chlapa
![]()
Už jsem si podala na seznamku.cz inzerát, kde se mi ozývají tak akorát 26leté ucha nebo chlapi nad 40. Mě je 28, hledám chlapa, co nekouří, nechlastá denně, chodí do práce a umí vydělat peníze (jako nečekám stotisícové platy). Na seznamce, se mi zdá, že jsou jen úchylové, pak jsem si podala ještě inzerát na avizo.cz, tam mi odepisují samí mámánci a chlapi, co si neumějí ani namazat chleba (a čekají, že u mě doma budou mít hotel jako u maminky) ale zato nic nenabízí (jakože jednou za týden udělat doma romatickou večeři… prostě neexistuje).
Mám akorát jednoho bývalého souseda, ale s tím jsem tak 2× do týdne, takže sex by byl, ale to klasické pohlazení mi chybí.
Tak kurec, kde mám teda hledat? S holkama občas vyrazíme ven, na stodolní, posedět na pivko… ale ti zas chtějí sex na jednu noc a nic víc…
JSEM ASI MARNÁ!
Holky, díky za podporu. Je to k posrání. Teď vedu vnitřní boj, protože samozřejmě ještě bydlíme v domě (díky Bohu je velký), ale potkáváme se. Mně teď čeká vyřizování bytu a do tý doby než se s malou odstěhujeme kontakt s bejvalým. Je to pocitově jak na houpačce, říkám si, dobrý samotným nám bude líp a pak zase, kurňa, jak může? Jak může pro vlastní uspokojení vyhodit mě i malou z našeho domova? Jsem unavená a zničená, ale vím, že se to změní. Všem osamělkám přeji dostatek štěstí a pohody. A žádné ubližování od chlapů. Ať si každá najde toho pravého.
![]()
@klapeto_nepřihl píše:
Holky, díky za podporu. Je to k posrání. Teď vedu vnitřní boj, protože samozřejmě ještě bydlíme v domě (díky Bohu je velký), ale potkáváme se. Mně teď čeká vyřizování bytu a do tý doby než se s malou odstěhujeme kontakt s bejvalým. Je to pocitově jak na houpačce, říkám si, dobrý samotným nám bude líp a pak zase, kurňa, jak může? Jak může pro vlastní uspokojení vyhodit mě i malou z našeho domova? Jsem unavená a zničená, ale vím, že se to změní. Všem osamělkám přeji dostatek štěstí a pohody. A žádné ubližování od chlapů. Ať si každá najde toho pravého.![]()
![]()
jo bohužel to tak někdy bývá, ale raději žít sama s dítětem, než s někým, kdo ubližuje…
@karfice…no neboj, marna nejsi..
najde se a nebude daleko, uvidis..
ty seznamky bych brala jen jako misto dobre knihy jako obcasne zpestreni.. jinak tam je fakt vykvet..
..ja se rozhodla, abych zahnala stesk po ex.. ze se prihlasim do kanoistickeho klubu.. ze sem to vzdy chtela zkusit..
..dnes byl prvni trenink.. na draci lodi.. to je lod pro 22lidi..
v zivote sem nic podobnyho nevidela.. a svete div se, pulka chlapi..
v prumeru celkem uchazejici..
nekteri az velmi.. vek primereny..
no uvidime.. ![]()
Takze hlavu vzhuru.. ![]()
Wow, a kde takový kluby jsou??? ![]()
Já jsem tedy momentálně zadaná, ale začala jsem chodit s naší německou ovčandou na cvičák a také se tam pár ucházejících „kousků“ najde… ![]()
@káťa ..no vsude kde je voda..
ja myslim, ze realneho muze nejlepe hledat v realnem svete.. at uz cvicak, vodacky klub ci tak..
proste vyrazit nekam.. kamkoli mimo internet a diskoteky.. ![]()
@erinv píše: @karfice…no neboj, marna nejsi..najde se a nebude daleko, uvidis..
ty seznamky bych brala jen jako misto dobre knihy jako obcasne zpestreni.. jinak tam je fakt vykvet..
..ja se rozhodla, abych zahnala stesk po ex.. ze se prihlasim do kanoistickeho klubu.. ze sem to vzdy chtela zkusit..
..dnes byl prvni trenink.. na draci lodi.. to je lod pro 22lidi..
v zivote sem nic podobnyho nevidela.. a svete div se, pulka chlapi..
v prumeru celkem uchazejici..
nekteri az velmi.. vek primereny..
no uvidime..
Takze hlavu vzhuru..
Kurec, kde jsi byla? Já chci takýýý, mezi chlapy, ale tady v centru Ostravy se Ostravice fakt na kanoi sjíždět nedá ![]()