Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, jsem tu nováček ale i přesto bych se dozvěděla co nejvíce informací ohledně umělého oplodnění. Co následuje při první schůzce platí se něco předem? A potom když stanoví léčbu tak kdy manžel bude muset podstoupit vyšetření spermiogramu? + já ultrazvuk atd. A taky bych chtěla. GENETICKÉ VYŠETŘENÍ EMBRYÍ stačí když to lékaři oznámím. Jsem z Ostravy a rozhodli jsme se pro kliniku v Brně Helios dočetla jsem se skvělé recenze a chceme jít k prim. MUDr. Pavel Texl. A kolikrát tam budeme muset dojíždět je to sice z ruky ale věřím že se nám to vyplatí. Budeme to řešit přes pojišťovnu ale do toho nás zajímá na kolik vás vyšli léky atd. mockrát vám všem děkuji + můžete přidat své zkušenosti budeme rádi za více četné příspěvky. ![]()
https://www.emimino.cz/hledani/?…
Máš tady několik diskuzí, které jsou přímo o té klinice kam chcete jít. Na tvoje otázky ti nejlíp odpoví asi ty holky, které přímo tam chodí/chodily. V každém CARu to chodí jinak, i jsou jiné ceny.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď