Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, jsem tu nováček ale i přesto bych se dozvěděla co nejvíce informací ohledně umělého oplodnění. Co následuje při první schůzce platí se něco předem? A potom když stanoví léčbu tak kdy manžel bude muset podstoupit vyšetření spermiogramu? + já ultrazvuk atd. A taky bych chtěla. GENETICKÉ VYŠETŘENÍ EMBRYÍ stačí když to lékaři oznámím. Jsem z Ostravy a rozhodli jsme se pro kliniku v Brně Helios dočetla jsem se skvělé recenze a chceme jít k prim. MUDr. Pavel Texl. A kolikrát tam budeme muset dojíždět je to sice z ruky ale věřím že se nám to vyplatí. Budeme to řešit přes pojišťovnu ale do toho nás zajímá na kolik vás vyšli léky atd. mockrát vám všem děkuji + můžete přidat své zkušenosti budeme rádi za více četné příspěvky. ![]()
https://www.emimino.cz/hledani/?…
Máš tady několik diskuzí, které jsou přímo o té klinice kam chcete jít. Na tvoje otázky ti nejlíp odpoví asi ty holky, které přímo tam chodí/chodily. V každém CARu to chodí jinak, i jsou jiné ceny.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.