Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No tak vyberete centrum, je dobře mít žádanku od dr.
Zavolat, objednat se a na vstupní pohovor běžte oba
Po ptají se jak dlouho se snažíte, jestli berete leky, co tvůj cyklus–proste výslech ![]()
Pak ti udělají ultrazvuk a objednají partnera na spermiogram a tebe na hormonální profil
A od toho se bude pak vše odvíjet
Toto vše je zatím zdarma…
@JayLee Díky jde nám o to aby jsme věděli co před tím nás bude čekat jako ano objednat se ale dál i postupy ale jinak dle regionu to je super se podívat děkujeme.
@Petra Z Můžeme tam přijít i bez žádanky z manželem bez toho aniž by mi můj gynekolog dal žádanku.
@JayLee Takže si najdeme recenze na nejlepší reprodukci a tedy pak si domluvím telefonicky schůzku a na té schůzce se nás bude lékař ptát jak dlouho se snažíme a co dál? mám si i sebou něco přinést připravit a nebo jen se bude jednat o konzultaci a pak až teprve se budou dít kroky dle toho stavu a tak to vyhodnotí a stanoví léčbu.
@Anonymní píše:
@Petra Z Můžeme tam přijít i bez žádanky z manželem bez toho aniž by mi můj gynekolog dal žádanku.
presne jak pise JayLee zadanku nepotrebujes. Ani nevim k cemu. Prostre si vyber centrum, zavolej a objednej si konzultaci. Veskere testy si udelaji sami.
@Anonymní píše:
@JayLee Takže si najdeme recenze na nejlepší reprodukci a tedy pak si domluvím telefonicky schůzku a na té schůzce se nás bude lékař ptát jak dlouho se snažíme a co dál? mám si i sebou něco přinést připravit a nebo jen se bude jednat o konzultaci a pak až teprve se budou dít kroky dle toho stavu a tak to vyhodnotí a stanoví léčbu.
tak nějak, jestli tou reprodukcí myslíš CAR ![]()
@Anonymní píše:
lekar se bude ptat na hodne veci. Potom da manzelovi termin na krev a na spermiogram. Dela se to v jeden den. U nas to bylo hned nasledujici den. Ty pujdes na krev az 2-4den cyklu. Az budou mit vysledky navrhnou lecbu. Nejdrive se zacina inseminaci IUI.
@Anonymní píše:
@JayLee dobře a pak se to řeší přes pojištovnu?
Testy jsou na pojistovnu, u inseminace se plati injekce a prasky, zbytek je na pojistovnu. Nas to vyslo neco kolem 500kc. Pokud pujdete na IVF tak musi CAR poslat zadost na pojistovnu na schvaleni.
@Claire00 Prosím vám ta inseminaci IUI. to mi zavedou do dělohy a zdali se to uhnizdí že ano?
@Anonymní píše:
@Claire00 Prosím vám ta inseminaci IUI. to mi zavedou do dělohy a zdali se to uhnizdí že ano?
do dělohy se zavede sperma, spermie už si musí cestu k vajíčku samy. Při ivf se do dělohy vkládá rovnou embryo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj chtěli bychom se z přítelem informovat co nás bude čekat a následovat když z přítelem se objednáme do reprodukce nemáme ještě určeno kde bychom zašli, případně si necháme poradit a nějaké doporučení od vás co už jste tím prošli a máte to za sebou tak budeme rádi krok po kroku co máme od toho čekat a co to obnáší i finančně případně a existuje i možnost že by to šlo přes pojištovnu mám všeobecnou 205.