Přídavky od Ledna 2022
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Peněžitá pomoc v mateřství? Přečtěte si na eMiminu
Na co máte nárok? Užitečné tipy a rady eMimina
Výpočet peněžité pomoci v mateřství. Kalkulačka eMimina vám to spočítá
Vše co potřebujete vědět o rodinných financích. Zeptejte se odborníka
Reakce:
No… dotaz je napsán fakt nesrozumitelné . Pokud teď vyplňuješ příjmy na přídavky,
tak by to mělo být za 4. Čtvrtletí roku 2021. Tedy období říjen,
listopad, prosinec.
Pokud jsem tedy Tvůj dotaz pochopila správně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ibi píše:
No… dotaz je napsán fakt nesrozumitelné. Pokud teď vyplňuješ příjmy na přídavky, tak by to mělo být za 4. Čtvrtletí roku 2021. Tedy období říjen, listopad, prosinec.Pokud jsem tedy Tvůj dotaz pochopila správně
![]()
Noo pobiram je od loňska ale pani říkala abych je mela hned od příštího měsíce musim dokonce Ledna podat tak nevím které čtvrtletí tak děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:Říjen, listopad, prosinec
Noo pobiram je od loňska ale pani říkala abych je mela hned od příštího měsíce musim dokonce Ledna podat tak nevím které čtvrtletí tak děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ibi můžu se taky zeptat? Dnes půjdu taky žádat a vůbec se v tom nevyznám. To musí být podle vyplatnice přesně do koruny? Nebo stačí orientačně na tisíce? Nebo potrebuju k tomu od mojeho nějaké potvrzení z práce? Dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Krista 1 jee, tak to nevím. Ale myslím, že bys to měla mít potvrzené z práce a předpokládám, že přesnou částku, kterou jsi dostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Krista 1 píše:
@Ibi můžu se taky zeptat? Dnes půjdu taky žádat a vůbec se v tom nevyznám. To musí být podle vyplatnice přesně do koruny? Nebo stačí orientačně na tisíce? Nebo potrebuju k tomu od mojeho nějaké potvrzení z práce? Dekuju
Tak jistě že to musíš mít potvrzené/doložené přesně na koruny. Nemůžeš si ty částky vymyslet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Krista 1 píše:
Přesně na koruny a s razítkem z práce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius myslela jsem si to. A to chtějí i moje příjmy? Jako tu mateřskou, co mi chodí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahojky, holky nikdy jsme pridavky nepobirali, protoze pry mame moc penez 🤦🏼♀️ No nemame, jsme radi, ze to mame tak tak.. ale ted se vsechno silene zdrazuje a ja koukala do kalkulacky, tak i s nasimi prijmy (muz pracuje a pobiram rodicak) narok mame.. chodi se tedy na socialku vyplnit papir, ale co k tomu jeste, prosim potrebuju? Dekuju a krasny den.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahojky, holky nikdy jsme pridavky nepobirali, protoze pry mame moc penez 🤦🏼♀️ No nemame, jsme radi, ze to mame tak tak.. ale ted se vsechno silene zdrazuje a ja koukala do kalkulacky, tak i s nasimi prijmy (muz pracuje a pobiram rodicak) narok mame.. chodi se tedy na socialku vyplnit papir, ale co k tomu jeste, prosim potrebuju? Dekuju a krasny den.
Tady v odkaze se to dozvíš:
https://www.mpsv.cz/…avek-na-dite
Jsou tam i formuláře všechny.
A koukám že i vyplněný vzor.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nedoplatky 2022
- Daňový zvýhodnění za manželku/la 2022
- Čivava krátkosrstá- štěňátko - 2022
- Nemocenská 2022 dotaz
- Ivf-Praha cube květen 2022
- Bradavice nebo něco jiného??2022
- Chorvatsko 2022 - rady (ceny a podobně)
- Eurovision 2022
Holky vyplňují doklad o čtvrtletní příjmů abych mela navazování přídavku na děti které čtvrtletí 2021 se píše? 3.,2.,4.??🙄vůbec nevím