Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
naše pinďula začla sama úspěšně sedět a tak jsme jí předělali kočár z hlubokého na sporťák. Máme Deltim Skippy. Problém nastal, když jsme chtěli instalovat přídavné kšíry, protože kočár sám o sobě má jen chabé tříbodové. Za hodinu mordování jsem na to nepřišla a nakonec jsem je tam nějak navlíkla jen kolem bříška. Popruhy máme tyto http://www.kocarky-kocarek.cz/…u-cerne-c-3/
Takle po netu poradit asi moc nepůjde, co? Bojím se, aby nám ten náš koblížek nevypadl…Ale i tak díky za případné rady…
![]()
PS.:Asi bych si na to měla udělat ještě jednu vysokou… ![]()
zevnitř když se podíváš tak tam jsou očka speciálně deltim je tam má.
To je těžké-nejsou vidět rozbalené.Já mám dvoje přídavné a každé se přidělávají jinak.Jedny klasika a ty druhé křížem.Ale přišla jsem na to sama.Zkus si to doma nanečisto. Třeba na medvědovi ![]()
Ahoj,tak s tvyma ksirama zkusenost nemam,ale ja mela tyhle a absolutne zadny problem pri montazi do kocarku.Uz z toho obrazku vidis,jak to na ten krouzek v kocaru nasadit
.Jsou znacky Canpol a opravdu jsou pevne.Znacka canpol babies.
Tyhle jsou křížem. Teda já z toho mám teď takový spletenec.
Já stále nechápu, jestli ty popruhy mají být z části za kočárem, nebo pod zády, aby jí to netlačilo. Omlouvám se, jsem asi fakt tupoň… ![]()