Přídavné kšíry

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
615
3.1.12 21:20

Přídavné kšíry

Ahojky,

naše pinďula začla sama úspěšně sedět a tak jsme jí předělali kočár z hlubokého na sporťák. Máme Deltim Skippy. Problém nastal, když jsme chtěli instalovat přídavné kšíry, protože kočár sám o sobě má jen chabé tříbodové. Za hodinu mordování jsem na to nepřišla a nakonec jsem je tam nějak navlíkla jen kolem bříška. Popruhy máme tyto http://www.kocarky-kocarek.cz/…u-cerne-c-3/
Takle po netu poradit asi moc nepůjde, co? Bojím se, aby nám ten náš koblížek nevypadl…Ale i tak díky za případné rady…
:mavam:

PS.:Asi bych si na to měla udělat ještě jednu vysokou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2183
3.1.12 21:45

zevnitř když se podíváš tak tam jsou očka speciálně deltim je tam má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
3.1.12 21:47

To je těžké-nejsou vidět rozbalené.Já mám dvoje přídavné a každé se přidělávají jinak.Jedny klasika a ty druhé křížem.Ale přišla jsem na to sama.Zkus si to doma nanečisto. Třeba na medvědovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
3.1.12 21:51

Ahoj,tak s tvyma ksirama zkusenost nemam,ale ja mela tyhle a absolutne zadny problem pri montazi do kocarku.Uz z toho obrazku vidis,jak to na ten krouzek v kocaru nasadit ;) .Jsou znacky Canpol a opravdu jsou pevne.Znacka canpol babies.

• Citovat
  • Upravit
615
3.1.12 21:52

Tyhle jsou křížem. Teda já z toho mám teď takový spletenec. :zed: Já stále nechápu, jestli ty popruhy mají být z části za kočárem, nebo pod zády, aby jí to netlačilo. Omlouvám se, jsem asi fakt tupoň… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí