Quinny Zapp Xtra 2012

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3221
2.1.12 20:01

quinny zapp xtra 2012

Ahoj holky,vím, že tu téma quinnyho zapp xtra bylo už Xkrát omílané,ale prosím ještě jednou pro mě,polopaticky… :oops:

Ráda bych ho koupila kvůli jeho skladnosti.Máme na zimu concord (trojkombinace-schovávámě pro druhé dítě,těžký, bytelný kočár)a na léto chicco multiway-sice jsem s nima byla hodně spokojená, ale cca po roce mi přijdou hrozně rozviklané, jednou rukou se nedají řídit,takže si nemůžu ani zavolat,aniž bych musela někde zastavit, atd…Tak opět koketuji s myšlenkou koupit quinny zapp xtra,což jsem už asi před rokem absolvovala… Někde v diskusích jsem se ale dočetla,že není dobré vozit starší dítě proti směru jízdu (tedy čelem ke mně)-dceři jsou dva roky ale právě pro toto se mi zappky xtra líbí!Ale jestli to není vhodné… :( Máte zkušenost? A vyznáte se, jaký je rozdíl mezi 2011 a novou kolekcí 2012? Nevíte někdo náhodou, kde se dají koupit nejlevněji? I třeba někde v zahraničí?

Moc děkuji všem za čas strávený případnou odpovědí a děkuji za Vaše postřehy a zkušenosti…Díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Zapp Xtra?

Přidejte zkušenost s Quinny Zapp Xtra
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ifff
10.4.12 10:31

Rozdíl r. 2011 a 2011

Rozdíly mezi těmito ročníky vidím hlavně dva. 1. rozdíl v systému zapínání dítěte a 2. u ročníku 2012 možnost nasazení originálního madla quinny zapp… jako poslední rozdíl vidím nové barevné kombinace, ale to už není o funkčnosti kočárku :-).
Mě by spíše zajímalo, zda má někdo zkušenost s výměnou potahů mezi ročníky 2011 a 2012… ráda bych zappíka 2012 v barvě brown boost, ale bohužel se tato varianta neprodává, proto uvažuji o koupi klasického nepolohovacího zappa 2011 v barvě hnědé a samostatné polohovací sedačce xtra 2012. Bohužel ale nevím, zda je tato výměna potahů možná. Prosím, pokud máte zkušenost, napište.

• Citovat
  • Upravit
3221
10.4.12 10:45

Ahoj Ifff,tak já (zakladatelko této diskuse), jsem si nakonec zappa 2012 koupila a jsem víceméně spokojená.Jen si myslím, že pokud si koupíš nepolohovacího zappa,tak z něj se nevyndavá ta sedačka, prostě ta látka je přidělaná ke konstrukci, tudíž nemůžeš vyměnit sedačku…teda alespoň myslím, co jsem takhle ty nepolohovací viděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.4.12 20:15

Potah se samozřejmě vyndavá i u nepolohovacího zappa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
10.4.12 21:07

ja myslim, že potah by mel jit vyměnit, je pratelny u všech typů, tak by tomu snad nic branit nemělo :-))
A proč nechces rovnou tu verzi 2011 v barvě brown boost. Ja zrovna tenhle mam a je super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ifff
11.4.12 09:58

O verzi 2011 brown boost přemýšlím, jediné co mě ale láká na 2012 je originál madlo a podle ohlasů z diskuzí pohodlnější zapínání, takže jsem ve slepé uličce :-). Do hnědé jsem se ale vážně zamilovala a pokud v ročnících 2011 a 2012 nejsou žádné jiné rozdíly (jako např. kvalita koleček apod.) nejspíš budu o verzi 2011 vážně uvažovat :-).

• Citovat
  • Upravit
3221
11.4.12 10:09

Ifff-mas pravdu-zapinani u 2012 je lepsi…Na prazce je centralni tlacitko,ktere jen zmacknes a je rozepnuto,kdezto u 2011 musis postranach zatlacit na kazdou prazli zvlast…Madlo jsem zatim nekupovala,takze to nevim-prodava se zvlast… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ifff
11.4.12 10:40

No právě, kdyby existovala 2012 v hnědé, už ho mám doma, takhle váhám. Madlo jde dokoupit pouze na xtra 2012, na starší verze bohužel nepasuje :-(

• Citovat
  • Upravit
918
12.4.12 09:12

hmm tak v tom neporadim. Nezkoušela jsem zapinani na 2012, takže nevim jake je. Ale my ho tak hrozne nemame, je to vzdycky rychlovka.
No a madlo. Asi takhle, u 2011 mi hrozně vadilo, že neni, dcera nechtela byt připoutana. Takže jsem si ješte vydupala cybex ktere madlo ma a dopadlo to tak, ze madlo vozim pod kocarek, pouzivam ho sporadicky a dceru zapasavam jenom kolem pasu. :-D takze z vlastni zkusenosti, bych se na madlo tak neupinala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
4.5.12 15:41

ahoj,mám ten nepolohovací Quinny Zapp s červeným potahem 2011 - stáhla jsem potah a dokoupila Xtra polohovací černou sedačku a madlo zvlášť. Obojí super! Ten potah je fajn když chceš kočár složit do jednoho balíku (např. do letadla). Ta polohovací sedačka je super ale kočár je tak složenej na 2 kusy což není moc praktické když ho třebas potřebuješ složit,přenést a druhou rukou vedeš dítě nebo právě na cesty letadlem a tak. Na jízdu autem je to fuk že to má dva kusy a tak využívám spíš tu polohovací sedačku :palec: a madlo origoš je moc fajn,nemusím ho poutat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresta1
9.6.12 02:47

nepolohovací a xtra

ahoj, tak na nepolohovacího zappa lze nasadit polohovací sedačka? jsou k tomu adaptéry nebo jak se to tam nasazuje. Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
17724
9.6.12 10:38

ano,lze. K polohovací sedačce jsou adaptéry a ty se nasunou na konstrukci do místa kde se na původním starém Zappu zasouvá stříška ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
9.6.12 18:47

Ahoj na nepolohovaciho lze nasadit xtra.Sundas nepolohovaci potah i se striskou a xtra se cela komplet nasadi na konstrukci-xtra ma takove adaptery.Ja teda kupovala obracene-koupila jsem xtra a dokopila nepolohovaci potah,takze predpokladam,ze ty adaptery se prodavaji s xtra.Myslim,ze se staci zeptat prodejce,zda tomu tak skutecne je-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
10.6.12 08:02

Adaptéry jsou součástí xtra sedačky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
3.7.12 19:32
Já měla Nunu a vyměnila jsem jí za Zappík a jsem spokojená. Nuna teda vrzala hodně a kolečka rachtala také a to bych řekla že snad víc jak u Zappa. Mám dvou letou holčičku, tak si myslím, že nám už bude stačit nepolohovací Zappík.
@Kačenkaaaa píše:
Ahoj ja jsem mela xtra 2011 a za 4 mesice jsem ho prodavala vadily mi ty plastovy šileně hrkajcí kolečka a blbě čumíci kolemjducí. Ted jduu do nuna peep ten ma kolečka gumový a typ 2012 dokonce odpruženy. :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí