Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,vím, že tu téma quinnyho zapp xtra bylo už Xkrát omílané,ale prosím ještě jednou pro mě,polopaticky… ![]()
Ráda bych ho koupila kvůli jeho skladnosti.Máme na zimu concord (trojkombinace-schovávámě pro druhé dítě,těžký, bytelný kočár)a na léto chicco multiway-sice jsem s nima byla hodně spokojená, ale cca po roce mi přijdou hrozně rozviklané, jednou rukou se nedají řídit,takže si nemůžu ani zavolat,aniž bych musela někde zastavit, atd…Tak opět koketuji s myšlenkou koupit quinny zapp xtra,což jsem už asi před rokem absolvovala… Někde v diskusích jsem se ale dočetla,že není dobré vozit starší dítě proti směru jízdu (tedy čelem ke mně)-dceři jsou dva roky ale právě pro toto se mi zappky xtra líbí!Ale jestli to není vhodné…
Máte zkušenost? A vyznáte se, jaký je rozdíl mezi 2011 a novou kolekcí 2012? Nevíte někdo náhodou, kde se dají koupit nejlevněji? I třeba někde v zahraničí?
Moc děkuji všem za čas strávený případnou odpovědí a děkuji za Vaše postřehy a zkušenosti…Díky! ![]()
Máte zkušenost s Quinny Zapp Xtra?
Přidejte zkušenost s Quinny Zapp XtraRozdíly mezi těmito ročníky vidím hlavně dva. 1. rozdíl v systému zapínání dítěte a 2. u ročníku 2012 možnost nasazení originálního madla quinny zapp… jako poslední rozdíl vidím nové barevné kombinace, ale to už není o funkčnosti kočárku
.
Mě by spíše zajímalo, zda má někdo zkušenost s výměnou potahů mezi ročníky 2011 a 2012… ráda bych zappíka 2012 v barvě brown boost, ale bohužel se tato varianta neprodává, proto uvažuji o koupi klasického nepolohovacího zappa 2011 v barvě hnědé a samostatné polohovací sedačce xtra 2012. Bohužel ale nevím, zda je tato výměna potahů možná. Prosím, pokud máte zkušenost, napište.
Ahoj Ifff,tak já (zakladatelko této diskuse), jsem si nakonec zappa 2012 koupila a jsem víceméně spokojená.Jen si myslím, že pokud si koupíš nepolohovacího zappa,tak z něj se nevyndavá ta sedačka, prostě ta látka je přidělaná ke konstrukci, tudíž nemůžeš vyměnit sedačku…teda alespoň myslím, co jsem takhle ty nepolohovací viděla…
ja myslim, že potah by mel jit vyměnit, je pratelny u všech typů, tak by tomu snad nic branit nemělo ![]()
A proč nechces rovnou tu verzi 2011 v barvě brown boost. Ja zrovna tenhle mam a je super ![]()
O verzi 2011 brown boost přemýšlím, jediné co mě ale láká na 2012 je originál madlo a podle ohlasů z diskuzí pohodlnější zapínání, takže jsem ve slepé uličce
. Do hnědé jsem se ale vážně zamilovala a pokud v ročnících 2011 a 2012 nejsou žádné jiné rozdíly (jako např. kvalita koleček apod.) nejspíš budu o verzi 2011 vážně uvažovat
.
Ifff-mas pravdu-zapinani u 2012 je lepsi…Na prazce je centralni tlacitko,ktere jen zmacknes a je rozepnuto,kdezto u 2011 musis postranach zatlacit na kazdou prazli zvlast…Madlo jsem zatim nekupovala,takze to nevim-prodava se zvlast… ![]()
No právě, kdyby existovala 2012 v hnědé, už ho mám doma, takhle váhám. Madlo jde dokoupit pouze na xtra 2012, na starší verze bohužel nepasuje ![]()
hmm tak v tom neporadim. Nezkoušela jsem zapinani na 2012, takže nevim jake je. Ale my ho tak hrozne nemame, je to vzdycky rychlovka.
No a madlo. Asi takhle, u 2011 mi hrozně vadilo, že neni, dcera nechtela byt připoutana. Takže jsem si ješte vydupala cybex ktere madlo ma a dopadlo to tak, ze madlo vozim pod kocarek, pouzivam ho sporadicky a dceru zapasavam jenom kolem pasu.
takze z vlastni zkusenosti, bych se na madlo tak neupinala ![]()
ahoj,mám ten nepolohovací Quinny Zapp s červeným potahem 2011 - stáhla jsem potah a dokoupila Xtra polohovací černou sedačku a madlo zvlášť. Obojí super! Ten potah je fajn když chceš kočár složit do jednoho balíku (např. do letadla). Ta polohovací sedačka je super ale kočár je tak složenej na 2 kusy což není moc praktické když ho třebas potřebuješ složit,přenést a druhou rukou vedeš dítě nebo právě na cesty letadlem a tak. Na jízdu autem je to fuk že to má dva kusy a tak využívám spíš tu polohovací sedačku
a madlo origoš je moc fajn,nemusím ho poutat ![]()
ahoj, tak na nepolohovacího zappa lze nasadit polohovací sedačka? jsou k tomu adaptéry nebo jak se to tam nasazuje. Moc děkuji.
ano,lze. K polohovací sedačce jsou adaptéry a ty se nasunou na konstrukci do místa kde se na původním starém Zappu zasouvá stříška ![]()
Ahoj na nepolohovaciho lze nasadit xtra.Sundas nepolohovaci potah i se striskou a xtra se cela komplet nasadi na konstrukci-xtra ma takove adaptery.Ja teda kupovala obracene-koupila jsem xtra a dokopila nepolohovaci potah,takze predpokladam,ze ty adaptery se prodavaji s xtra.Myslim,ze se staci zeptat prodejce,zda tomu tak skutecne je-)
@Kačenkaaaa píše:
Ahoj ja jsem mela xtra 2011 a za 4 mesice jsem ho prodavala vadily mi ty plastovy šileně hrkajcí kolečka a blbě čumíci kolemjducí. Ted jduu do nuna peep ten ma kolečka gumový a typ 2012 dokonce odpruženy.![]()