Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Zapp Xtra?
Přidejte zkušenost s Quinny Zapp Xtra@Milli76 jansi myslim, ze ty kulate adaptery jsou soucasti xtra
nevim to na 100%,protoze jsem to kupovala obracene (xtra a pak teprve nepolohovaci potah),ale jinak by tam ta sedacka ani nesla, takze podle me jsou proste ke xtra.Ja se zrovna nedavno ptala na adaptery na autosedacku a bylo mi receno, ze jsem je dostala spolus kocarkem, ze se zvlast sehnat nedaji-tak jsem prohrabala krabici a nasla je…Podle me tedy budou soucasti xtra a zvlast se ani koupit nedaji…Myslim, ze by i stacilo napsat do obchodu a preptat se na to-tam Ti to reknou presne…
![]()
Ahoj, adaptery na sedacku xtra jsou soucasti sedacky. Ja si kupovala puvodni Zapp a dokupovala jsem sedacku xtra takze to vim. Kupovala jsem v Babyparku na Cernem moste ![]()
Maminky, ráda bych pro syna pořídila qunny zapp xtra v černé či šedé barvě, zachovalý, spíš málo ježděný. Nebudete některá prodávat? Děkuji, Veronika
Je pravda, že na ten Extra jde dokoupit nepolohovací sedačka, která se skládá s tím rámem zároveň? Včera mi to říkala prodavačka v Babyparku v Brně, když sem kupovala Zapp Extra
. Zatím bude malá jezdit v polohovací, protože ještě nesedí, ale říkala sem si, že jestli to tak opravdu jde, tak až bude větší a chodící, tak bych to pořídila, že by to bylo fajn superskladný. Díky za odpovědi ![]()
Jojo, je to tak. Já nakonec kočárek kupila nový Xtra a už jsem jen z bazárku dokoupila nepolohovací sedačku, která je krásně skladná. Potřebovala jsem to tak vyřešit do letadla, jen teda časem musím ještě vyřešit všití polohování a zřejmě i prodloužení stříšky, syn je celkem spáč, tak by se nám na dovolenou polohování zhodilo, jinak kočárek je skvělý.
Tak super, že to tak opravdu jde. Taky pak koupím z druhé ruky nepolohovací. A jak do toho budeš všívat polohování? Něco jak to má Nuna Pepp? Že rozepínáním zipu položíš sedačku? To by mamča zvládla ušít ![]()
@LucajdaS píše:
Tak super, že to tak opravdu jde. Taky pak koupím z druhé ruky nepolohovací. A jak do toho budeš všívat polohování? Něco jak to má Nuna Pepp? Že rozepínáním zipu položíš sedačku? To by mamča zvládla ušít
bacha na stabilitu potom ![]()
Ja koupila novej s tou hadrovou sedackou a k tou dokoupila extra sedacku ( jsou u ni adaptery). Jde to kombinovat, ram je stejnej ![]()
@Evickita píše:
bacha na stabilitu potomJa koupila novej s tou hadrovou sedackou a k tou dokoupila extra sedacku ( jsou u ni adaptery). Jde to kombinovat, ram je stejnej
To mě nenapadlo ![]()
Ahoj holky, tak si tady tak pročítám vaši diskusi, taky zrovna uvažuji nad golfáčkama a tyhle se mě líbí, jen mě přijde úzký, nemohla by jste mě prosím některá změřit šířku sedu? Malej má teda rok a půl a je drobnej, ale stejně si říkám, aby měl aspoň kolem ručiček trošku místečka. Děkuji za odpovědi ![]()
@LucajdaS Já sama všívat polohování nebudu. Sice bych si na to klidně troufla, ale nevím jak by to zvládl můj stroj, sice je to dělo a je nový, ale at si jej nerozhasím, tak jssem si říkala, že to pošlu někomu, kdo má i zkušenosti s tímto. Na jednom inzertním servru jsem našla 2paní co to všívají a co jsem tak četla, tak si to maminky chválí. Co se týká stability, tak z toho bych neměla vůbec strach - 1.to polohování není do uplného lehu, je to jen mísné naklonění opěrky a za 2.polohovací sedačka se taky naklání do lehu a kočárek je i tak stabilní. Jiank pravda jak zminuje Evickita. Je potřeba adaptéry aby jsi mohla tyhle 2sedačky střídat.
Můj Oliverek má rok a čtvrt a je větší, odhadují mu tak 2-2,5roku, ale je fakt, že je žížala, takže mu je sedačka uplně v pohodě široká. Kolikrát si dá vedle sebe i pitíčko nebo když usíná, tak si dá ručičky podél těla a dlaně pod stehýnky a ještě má místo. Šíře polohovatelné sedačky v místě trupu 33cm, sekák má 27cm. A to tam máme ještě Pinkie podložku. Jo a nepolohovatelná sedačka je širší. Řekla bych, že o dost, nejsoou tam ty adaptéry a konstrukce sedačky.
Holky a nemáte některá foto toho všitého polohování? jste mě docela nahlodali…že bych si to taky nechala udělat, abych to měla na malého, až povyroste a bude moci do sporťáku. Dcera jezdila v nepolohovací když už nespala, takže tam jsem to neřešila…nemáte i tip na paní, která to šije? děkuju…
Já to všité polohování viděla na inzertních fotkách na mmb, kde jsem taky našla 2paní, co to přešívají.
Holky, mám nepolohovacího zappíka, a budu kupovat jen tu polohovací sedačku xtra, je to i s tou sluneční clonou nebo tu si musím přikoupit?