Quinny Zapp Xtra 2012

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Quinny Zapp Xtra?

Přidejte zkušenost s Quinny Zapp Xtra
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
5.11.13 16:01

@wildcherry To nemám vyzkoušené, ale myslím si, že bez spirály rozhodně, se spirálou si netroufnu odhadnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.11.13 12:27

Víš co, jsi strašně hodná, ale já koupím to origoš a když bude vysoko, tak ho šoupnu na mmb a ozvu se tobě, ju :hug:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.11.13 12:28

Ok, jasné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
6.11.13 12:29

Holky mate nektera zkusenost s vozenim MaxiCosi autosedacky (vajicko cabriofix) na tom podvozku QuinnyZapp? Jak moc je to stabilni? Nejake mouchy jste vychytaly? :think: premyslim ze na druhe mimi budu takto vyuzivat tak uvitam vase zkusenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.11.13 13:59
@Evickita píše:
Holky mate nektera zkusenost s vozenim MaxiCosi autosedacky (vajicko cabriofix) na tom podvozku QuinnyZapp? Jak moc je to stabilni? Nejake mouchy jste vychytaly? :think: premyslim ze na druhe mimi budu takto vyuzivat tak uvitam vase zkusenosti ;)

vyuzivala jsem az na druhe dite a hrozne litovala, ze jsem nemela uz v roce 2003 na prvni ditko. Takze konstrukce Zappa stabilne slozena a vozena v aute a vyuzivala jsem to naprosto maximalne :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
17724
6.11.13 14:01

@Hanka1 to rada slysim, diky za zkusenost :palec: myslim ze to taky tak dost vyuziju, hlaven na jizdu do mesta a po nakupech :palec: takze konstrukci golfek budu mit taky stabilne v aute :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.11.13 20:18

Holky, tak už ho mám doma a casualplay prodaný :mrgreen:…nakonec mám klasika černý, ten růžový mi doma neprošel :andel: :lol:.Je super, ale je to jiné než sporťák no, ale nevadí, stejně tak bojuji i s lirou, je to vše měkčí, takový víc pružný no, konstrukce, hůř(to je zvyk ale) se mi najíždí na chodník. Jinak fakt paráda, malá se do něho zamilovala a lebedí si v něm i doma v chodbě :mrgreen:.
@PetiteFillette jsem zvědavá na to madlo, zatím ji mám proti směru, tak je to více do lehu, tak není potřeba, ale až ji otočím, ten sklon je víc sešup, no stejný jak u buzze a tam si to bez madla představit taky nedokážu.

Holky, nepotřebujete některá adaptéry na autosedačku k zappovi? Mě jsou k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihlášená Tulin
14.11.13 11:01

Leatdlo

Ahoj holky, koupila jsem si Zapp Xtra 2012 s tou polohovací - sundávací sedačkou. Normálně máme Icandy, který používáme běžně… Zappa jsem chtěla jen jako golfa do letadla či jen na skok někam. Teď mě ale napadá… prej se může do letadla, ale musí mít cestovní tašku, když je to vlastně 2 složené kusy? Máte někdo zkušenosti? A ta kolečka teda fakt hlučná, ale každý kočárek má výhody a zápory, takže nebudu moc náročná :D Případně neprodává někdo cestovní tašku k tomu? Děkuju

• Citovat
  • Upravit
17724
14.11.13 11:03

Ahjo :mavam: ja do letadla porizovala ten nepolohovaci potah aby to slo slozit v jednom kuse, pak se to veslo do Zapp cestovni tasky. Takto na 2 kusy se obavam ze zadna taska neni :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.11.13 11:06

Do letadla jsem brala podvozek v tašce (měla jsem ji od nepolohovacího, sedačku jsem jen dokupovala) a tu sedačku jsem dala do velkého zavazovacího pytle na odpadky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihlášená Tulin
14.11.13 11:52

@PetiteFillette @Evickita
Holky… a při odbavování teda dobrý, ju? Mám hrůzu z toho, že mi letušky nedovolí s sebou jako příruční zavazadlo..ale jen do zavazadlového prostoru. nejdřív jsem myslela, že to je to skládání na jedno zašlápnutí, ale ono ne… :-

• Citovat
  • Upravit
Nepřihlášená Tulin
14.11.13 11:53

A jak jsme u toho letadla… s jak velkými jste lítali? Nebyl žádný problém? nějaké tipy? Poletíme poprvé. Malé je 1 rok
Jinak se omlouvám k příspěvku trochu z tématu :-)

• Citovat
  • Upravit
13943
14.11.13 11:54

Normálně pohoda, akorát ho musíš rozložit, když jdeš přes RTG, jinak se tam nevejde. Takže rozložit, složit podvozek, projet rámem, rozložit podvozek, nasadit korbu, dojet k letadlu, rozložit, složit podvozek, dát do tašky, sedačku do pytle a odevzdat. Nejede jako příruční zavazadlo, ale prostě jako kočárek, na ten se nevztahujou žádné omezení. No ale když jsem si vyzkoušela, co je s tím práce, tak jsem si na cestu zpátky šoupla kluka do Manducy a kočár nechala odbavit s kuframa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
14.11.13 11:56

No ja jsem to mela v te jedne Zapp tasce (nepolohovaci potah se slozi spolu s kocarkem) a normal mi to nechali az k letadlu, slozila jsem to az pred nastupem do letadla a odlozila v tom tunelu hned pred vlezem do letadla, oni to bud soupnou do letadla do tech boxu hned na zacatku a nebo do podpalubi. Pak To vytahnou hned po pristani a daj Ti k dispozici hned po vystoupeni z letadla :palec: leteli jsme EasyJet, prckovi byly necele 2 roky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.11.13 11:59

Do zavazadlového prostoru půjde kočár tak jako tak, akorát až u schodů do letadala. Po přistání ti ho zas hned vyloží.
Tipy.. no moc jich nemám. Jen snad, nedávat si do příruční tašky moc věcí, protože mi je všechny u RTG vyházeli a naházeli zas zpátky hala bala, takže nešla zapnout.
Chtěla jsem malému při vzletu dát pít mlíko, aby mu nezaléhaly uši (bylo mu 13 měsíců), ale nebylo možné ho nechat ohřát, protože na palubě není mikrovlnka a do rychlovarné konvice se aventka nevešla. Ale uši ho nebolely, nesl let, přistání i start moc dobře. Jen prostor měl omezený, takže ho moc nebavilo sedět na klíně. Když byly turbulence a musel být připoutaný a nemohl si mi stoupat v náručí, tak byl nevrlý. Ale naštěstí jsme letěli jen 2 hodiny, tak to šlo. Po cestě zpátky jsme sěděli v první řadě sedadel, tak to bylo super, tam bylo víc místa.
Dva dny po příletu na dovolenou dostal vysokou horečku bez jiných příznaků, která za 2 dny zmizela a po příletu domů ji dostal znovu. Po týdnu se přišlo na to, že má silný zánět středního ucha oboustranně. Pravděpodobně to bylo kombinací letadla a opakovaných rým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí