Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Zapp Xtra?
Přidejte zkušenost s Quinny Zapp XtraAhojky tak jsem neodolala a Zapp Xtra 2012 jsem si objednala
největší hruzu mám aby ty kolečka moc nerachtala při jízdě a jinak snad budu vpohodě
mám doma Nuna Pepp a tam ty kolečka dost rachoti, teda hlavně ty přední tak snad to u Zapp nebude horší.
Taky mám Nuna pepp a kolečka hrkají dost, tak snad Zapp nebude horší ![]()
Nakonec jsem si přikoupila na Zappíka přešitou sedačku, která jde polohovat a bezva.Nuna rachotila víc celkově.
Holky, jak je to s vykláním Zappa, také se mám tak vyklaly ty berany, myslím tím ve spojích a v té spojovací tyčce? Měla jsem tu zájemce a byli s toho vykulený a nechtěli je. Já jsem zvyklá, tak mi to tak nepříjde.
@chvaldici jojo,taky se nám vyklaj, je to asi normální. Já z toho byla ze začátku taky vykulená, ale jde jen o zvyk…
A jak je máš dlouho? Já je mám právě strašně málo používané, ale vyklaj se děsně ![]()
@chvaldici já je mám od letošního jara a jezdíme v nich taky jen občas, takže to není stářím. Prostě je to takhle vyrobený, ale na stabilitu to nemá vliv. Víc se vyklají mi přijde xtra. Koupila jsem si i nepolohovací potah a ten tolik nevyklá-alespoň mi to tak přijde. Ale koukala jsem i přímo v obchodě, u novejch kočárů-snad minulý týden
-a je to to samé. Dokonce se třeba o toho nového moodd vyklá i hluboká korba, nebo na zappkách i autosedačka…je to prostě o tom, že ať už xtra, nebo hluboká korba, nebo autosedačka jsou ukotvený na konstrukci jen jakoby na těch „spojnicích/adaptérech“ na středu…tzn. visí/leží jen na dvou bodech, kdežto u jiných kočárů to buď sedí pevně na podvozku, nebo na jakémsi rámu, tudíž to má min. 4 opěrné body a tudíž je to stabilnější…takhle bych si to asi vysvětlila já…fakt jsem to tam dost zkoumala a logicky mi to z toho vyplynulo… ![]()
Děkuji za vyčerpávající odpověď, jsem ráda, že to tedy není konkrétně mým kočárem. Bylo mi před paní celkem trapně, když si ho chtěla koupit a tvářila se děsně, když si ho testovala a říkala, že teda je strašnej, jak se vyklá ![]()
To chapu, ja bych se taky vitila blbe…Mozna si pani nejdriv mela neco precist, mozna by ji to pak tolik nezaskocilo…Drzim palce, at se podari brzy prodat!-)
Ahoj holky, pročítala jsem si vaši diskusi o quinny zapp xtra a chtěla bych se zeptat, jestli se vám tam vejdou i dvouleté popřípadě tříleté děti? zdá se mi, že je dost úzký a opěrka nízká. Malá má totiž v 8 měsících 76 cm a bojím se, aby jí netrčela hlava. Děkuju za odpovědi.
@Martina28 píše:
Ahoj holky, pročítala jsem si vaši diskusi o quinny zapp xtra a chtěla bych se zeptat, jestli se vám tam vejdou i dvouleté popřípadě tříleté děti? zdá se mi, že je dost úzký a opěrka nízká. Malá má totiž v 8 měsících 76 cm a bojím se, aby jí netrčela hlava. Děkuju za odpovědi.
synovi je 2 roky a 5 mesicu a vejde se tam v pohode i kdyz mi uz teda skoro nepouzivame protoze vsude chodi pesky nebo jedem autem, mam ho v podstate ted uz jen na cesty do nakupnich stredisek kde je pro me pohodlnejsi ho tam usadit nez ho nekde nahanet pesky. ![]()
Ahoj, taky o tomto kočárku uvažuji, ale nelíbí se mi, že nejde dát narovno na spaní. Někteří tady píšete, že máte přešitou sedačku, aby to šlo polohovat, nemáte náhodou foto jak to vypadá? Jaký je rozdíl mezi polohovacím a nepolohovacím potahem? Děkuji
@Syska píše:
Ahoj, taky o tomto kočárku uvažuji, ale nelíbí se mi, že nejde dát narovno na spaní. Někteří tady píšete, že máte přešitou sedačku, aby to šlo polohovat, nemáte náhodou foto jak to vypadá? Jaký je rozdíl mezi polohovacím a nepolohovacím potahem? Děkuji
Quinny Zapp Xtra 2012 je polohovaci - koukni sem:
http://www.youtube.com/watch?…
a tady je ta starsi verze s nepolohovacim hadrovym potahem (vyhodou je ze to je jen 1 kus)
Ahoj holky
, chtěla jsem se zeptat, když si budu dokupovat k Zapíkovi sedačku Xtra, jsou už součásti jí takové ty kulaté adaptéry a nebo si je musím dokoupit? Nemyslím tím adaptéry na autosedačku Maxi cosi. Popřípadě, že musím dokoupit, kde bych je sehnala a nevíte jaká je jejich cena? Máte s tím někdo zkušenosti? Za odpověď Děkuji ![]()