Přihlášení na Aukro

991
26.1.11 12:35

Přihlášení na Aukro

Ahoj,prosím mám dotaz ohledně přihlášení na Aukro.Vůbec se nemohu přihlásit i když vše zadávám správně :nevim: ,už nevím kam se obrátit,když jsem chtěla napsat přímo na Aukro tak se vždy musím nejdříve přihlásit a to právě nejde.Neměl jste někdo také stejný problém? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
26.1.11 12:42

tak pod přihlašovacíma inkonkama je - zapoměli jste heslo? zkus to vyplnit tam a přihlašovací udaje by ti měli přijít na e-mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
26.1.11 12:48

To už jsem udělala a stejně to nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.1.11 12:53

mě to jde normálně, akorát jsem se dočetla, že dneska byla technická výluka a servery nešly, ale to bylo od půlnoci do 4 do rána, a co zkusit jiný prohlížeč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.1.11 12:54

Mně to jede, jde to to normálně… :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
26.1.11 13:12

hele jestli ti to jeste nejde a pokud se prihlasujes treba po delsi dobe - heslo na aukru musi obsahovat cislo. nemas tam treba nejake sve obvykle heslo a nejake cislo k tomu? jA si takhle malem davala nove heslo do skype.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
26.1.11 13:15

mě to taky normálně jde - a přihlašuju se přes google chrome :wink:
možná blbá otázka, ale pro sichr, často sem se sama takhle nachytala - nemáš třeba omylem zapnutej caps lock, nebo vypnutej num lock, nebo nějakou podobnou drobnost?
já se jednou takhle nemohla dostat asi půl hodiny do noťasu :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
26.1.11 13:59

kdyžtak jim zkus napsat na stránku na Facebook

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
2.3.11 17:57

nákup

:mavam: jsem poprvé na aukru,jsem registrovaná a chci koupit kup teď tak na to klikám a nevím jak poznám,že to mám koupené či ne :oops: :wink: prosím,prosím.....jak se nakupuje na aukru??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
2.3.11 18:00
dzarunka píše: :mavam: jsem poprvé na aukru,jsem registrovaná a chci koupit kup teď tak na to klikám a nevím jak poznám,že to mám koupené či ne :oops: :wink: prosím,prosím.....jak se nakupuje na aukru??

Měla by ti tam vyskočit taková informační tabulka kde vypisuješ jak zaplatíš a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
2.3.11 18:03
denca29 píše:
dzarunka píše: :mavam: jsem poprvé na aukru,jsem registrovaná a chci koupit kup teď tak na to klikám a nevím jak poznám,že to mám koupené či ne :oops: :wink: prosím,prosím.....jak se nakupuje na aukru??
Měla by ti tam vyskočit taková informační tabulka kde vypisuješ jak zaplatíš a tak.

no já kliknu na kup ted,objeví se mi to znova tak zas kup ted a pak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
2.3.11 18:06

to co jsem odklikala mám v naposled prohlédnutých ale v koupených ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
2.3.11 18:12

tak já nevim. Napiš tomu prodejci mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.3.11 18:14

A nemáš vypnutý Script? Já mám vpravo dole škrtnuté Sko v kroužku a pak mi leccos nefunguje, dokud to nepovolím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
2.3.11 18:21

a jak poznám jestli jsem to koupila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie