Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,prosím mám dotaz ohledně přihlášení na Aukro.Vůbec se nemohu přihlásit i když vše zadávám správně
,už nevím kam se obrátit,když jsem chtěla napsat přímo na Aukro tak se vždy musím nejdříve přihlásit a to právě nejde.Neměl jste někdo také stejný problém? ![]()
tak pod přihlašovacíma inkonkama je - zapoměli jste heslo? zkus to vyplnit tam a přihlašovací udaje by ti měli přijít na e-mail
mě to jde normálně, akorát jsem se dočetla, že dneska byla technická výluka a servery nešly, ale to bylo od půlnoci do 4 do rána, a co zkusit jiný prohlížeč?
hele jestli ti to jeste nejde a pokud se prihlasujes treba po delsi dobe - heslo na aukru musi obsahovat cislo. nemas tam treba nejake sve obvykle heslo a nejake cislo k tomu? jA si takhle malem davala nove heslo do skype.
mě to taky normálně jde - a přihlašuju se přes google chrome ![]()
možná blbá otázka, ale pro sichr, často sem se sama takhle nachytala - nemáš třeba omylem zapnutej caps lock, nebo vypnutej num lock, nebo nějakou podobnou drobnost?
já se jednou takhle nemohla dostat asi půl hodiny do noťasu
![]()
jsem poprvé na aukru,jsem registrovaná a chci koupit kup teď tak na to klikám a nevím jak poznám,že to mám koupené či ne
prosím,prosím.....jak se nakupuje na aukru??
dzarunka píše:jsem poprvé na aukru,jsem registrovaná a chci koupit kup teď tak na to klikám a nevím jak poznám,že to mám koupené či ne
![]()
Měla by ti tam vyskočit taková informační tabulka kde vypisuješ jak zaplatíš a tak.
denca29 píše:dzarunka píše:Měla by ti tam vyskočit taková informační tabulka kde vypisuješ jak zaplatíš a tak.jsem poprvé na aukru,jsem registrovaná a chci koupit kup teď tak na to klikám a nevím jak poznám,že to mám koupené či ne
![]()
no já kliknu na kup ted,objeví se mi to znova tak zas kup ted a pak nic
to co jsem odklikala mám v naposled prohlédnutých ale v koupených ne ![]()
A nemáš vypnutý Script? Já mám vpravo dole škrtnuté Sko v kroužku a pak mi leccos nefunguje, dokud to nepovolím.