Přihlásit se na střední školu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@truelly píše:
Takže jaký obor bys chtěla dálkově dělat?
To prave nevi.
Zakladatelko, asi zalezi, co ti na ZS slo a co ne. Kdybys byla technicky zamerena, tak asi reknu nejakou elektroprumyslovku, tvurci to muze byt dost a perspektivni tez, i treba na ZL. To bych si asi vybrala ja, kdybych nebyla na gymplu a na VS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Heled a co takhle ucnak, udelat ten a pak jit na ten jeden rok nastavbu? mela bys min stresu, zvladla bys ten zaklad za 3 roky a uz s tim pak mohla dal nejak operovat a ten rok pokud by to slo by jsi si dodelala dalkove? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukala bych jaké obory jsou dálkově a k čemu mám blízko. A prošla bych si jejich a napsala tam i zavolala a zjistila bych, jestli je možné ještě poslat přihlášku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj hele já si myslím že vzdělávat se je super
taky sem si řekla že ještě skusim jedno studim no bouzel sem to musela přerušit skrz toho že ve školce byl kovid ale příští rok nastupují a dcera půjde do první třídy a já zase od začátku do prvaku a syna budu mít předškoláka sice to bude mazec denní studim ale tak co řekla sem že to nevzdam a dodělám to za každou cenu tak se taky snažím ☺️️sem na oboru kadeřnice vizazistka 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paja178 S dětmi bych šla spíš do kurzu vizážistiky, než denního studia od prváku. A pokud nemáte střední školu, tak bych uvažovala o nějakém dálkovém, to jde s dětmi ještě nějak spojit. Denní podstatně hůř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fiveone no právě že školu už jednu mám ale tak sem si řekla že když už sem do toho šla že to dodělám ☺️️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám základní vzdělání. Nedodělala jsem sš.
Aktuálně mám práci, ve které jsem relativně spokojená, jak s naplni práce, tak s kolektivem. Smlouva na neurcito, benefity apod. Nicméně posunout se asi není moc kam do budoucna a tato práce se taky nedá dělat věčně.
Rok co rok si říkám, ze zkusím znova studium. Bohužel se pořád nemůžu rozhoupat. Důvodem je výběr oboru. Ve starém pokračovat nechci. (Hotelnictví gastro) O tento obor nemám absolutně zájem. A chodit do školky „jen kvůli papíru“ se mi opravdu nechce. Když uz, tak aby to vzdělání mělo nějaký smysl, potenciál do budoucna. Využití.
Nějak se nemám s kým poradit, tak mě napadlo zeptat se takto.
Vždy mě bavila spíš kreativní prace. Docela ráda bych jednou byla v práci svým pánem. Dříve jsem premyslela i o podnikání. Je mi 25, tak je nejvyšší čas se rozhodnout.
Taky je tady samozřejmě možnost se na. nějakou školu vyprd. A jit si nějakou vlastni cestou.
Děkuji, za rady