Autoškola auto v servisu

1
3.6.22 00:46

Autoškola auto v servisu

Ahoj,
dělám autoskolu a první jízdu jsem měla 9.5. Momentálně má autoškolak auto v servisu nevím do kdy a jiné nemá a mě zajímá, co můžu tak dělat? Není to nějak špatně? Myslela jsem, že budu mít autoškolu rychle zasebou, sám to i říkal, ale že se přihodí tohle to jsem nečekala teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TO_IT
3.6.22 00:58

Můžeš to ukončit, žádat peníze zpět (poměrnou část) a najít si jinou autoškolu.

• Citovat
  • Upravit
2529
3.6.22 06:50

Jo, jde jit do jine autoskoly, proste prejdes, tady si vyzadas penize zpet, akorat mam pocit, ze za prestup se neco plati. A samozrejme zalezi na kapacite druhe autoskoly, to si musis zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
3.6.22 07:21

A jak dlouho bude auto v servisu neříkal? To nebývá na věčnost, většinou je vyřešeno za pár dní :nevim: můžeš žádat vrácení peněz a zapsat se jinam, ale to taky nebude třeba hned, tak aby se vůbec vyplatilo to řešit a neměla jsi zbytečné vyřizování a časově to pak bude nastejno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
3.6.22 08:03

Tak to asi nečekal nikdo. Ani ten chudák autoškolák si to asi takhle nenaplánoval, že.
Auto v servisu bývá pár dní. Navíc pro autoškoláka je auto zdrojem obživy, jistě se snaží, aby bylo co nejdříve hotové. Pokud je problém těch pár dní vydržet, běž do jiné autoškoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
3.6.22 08:07

Hmmm taky dobry, tak vybrat si autoskolu co ma jedine auto je taky o hubu. Jak píšou ostatní - dá se přestoupit do jiné autoškoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
3.6.22 08:43

@Whitedog chudák autoškolák by měl mít náhradní řešení (jiné auto)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze